Rare things

Martin Gore... ditt jävla geni.
Med jävla menar jag verkligen ingenting dåligt. Bara bra, bra, bra.
Allt bra som finns, så bra som man kan bli/vara.

Har hittat en massa bonus tracks och b-spår som jag inte hört än på Grooveshark och fy helvete, så jävla bra!
Violators bonustracks är lätt bäst. Och Black Celebrations'.

Vilket jävla geni.
Och imorgon är det december. Imorgon kan jag säga "NÄSTA MÅNAD SKA JAG SE DEPECHE MODE!!!"
Så jäkla mäktigt.
Speciellt med tanke på att de har spelat så sjukt rare låtar de senaste spelningarna, helt fantastiskt.
Fast egentligen, det är skitsamma vad de spelar, de kunde lika väl bara spela en massa från Speak & Spell och jag skulle dansat och gråtit lika mycket.

Men ja. Ni förstår, när man går in på deras hemsida, klickar in sig på Tour/Setlist och ser att de spelat låtar som  "Dressed in Black", "Insight" och "One Caress"... Det liksom ryser i hela kroppen, gåshud gånger hundra.
Så jävla mycket, speciellt sistnämnda låt. Förstår ni... Nej, såklart inte, med tanke på hur jag skriver, haha.

Men fan vad jag längtar. Depeche Mode på Malmö Arena kommer att bli SÅHÄR vackert.
Alla som kommer befinna sig där den kvällen, vi kommer uppleva något vackert, något magiskt, något fullkomligt underbart. En massa, massa DM-fans samlade med DM. ÅH!!! <3



:')


Nu skall jag fortsätta att lyssna på rare bonustracks och b-spår, fy fan vad jag mår oförskämt bra utav denna musiken... Love you.


Enjoy the silence

Egentligen är jag inte ett direkt stort fan utav "Enjoy the silence". Sure, den är underbar, dock har Depeche (läs Martin) gjort verk som är tusen och åter tusen gånger bättre (läs "Dressed in Black", "Love, In Itself", "Blue Dress", "World in my eyes", "Insight", "Halo" mfl, mfl.).
Men fan. Live är låten något HELT annat.
Minns inte så mycket av den från Arvika, var väl för mörbultad och överrumplad med tusen och åter tusen känslor just då, så jag tänkte inte så mycket på den... Konstigt nog.

Och så finns det inget som slår videon. Början. Början på låten (originala studioversionen) är fantastisk, syntslingan i slutet...

Okej den är jävligt bra.
Jag antar att det handlar om att man har så många minnen av låten, bra och dåliga. Mest dåliga för min del, tyvärr. Man vill ju inte ha några dåliga minnen till DM, eller hur? But well, what to do?

Here you have it, cuties.

THE EXCITER TOUR



Chill monday in Xmas style

Tända ljus (ett i guld och ett mörk, mörk lila), nyss uppsdrucket kaffe med kardemumma i, nyss uppäten skiva julbröd.
Otroligt avslappnande, otroligt behövande.

Efter att ha klarat förra kursen och dess otroligt krävande uppsats, och efter att ha klarat förra veckans praktik och fått ett mycket bra omdöme, känner jag nu att jag verkligen kan slappna av.
Visst, de är ungefär tre veckor kvar innan julledigheten och vi har en del kvar innan dess, men jag kan säga som såhär att det värsta är lugnt över. En krönika skall skrivas, och lite annat. Men det är småstuff, om man jämför med allt innan...

Så nu ligger jag här i soffan med laptopen i knäet och bara njuter av allt. Trött som ett as, men det ignorerar vi nu.
Haha.

Hoppas ni hade en fin första advent, jag hade en utav de bästa och mysigaste.

Puss.
:*
/Liv.

High times

Komsi, komsi... Komsi, komsi...



Europe -10?
Komsi, komsi... Komsi, komsi...

B-dayparty

Heeeelg.
Nu skall jag in till stan och möta upp E, vi ska handla presse till Amme.
F-dagsmiddag 2night.

Awell. Hoppas ni får en lovely fredag!
<3
/Liv.

Ps. Diadem är the thing för min del just nu... Love it. Ds.

Lalalalalalalalala

Jag är så sjukt nöjd med min tillvaro för närvarande.
Skolan går äckligt bra, för att få skryta lite.
Responsen på min uppsats var riktigt bra, något jag är så jävla stolt över, kämpade som fan med att få ihop det arbetet...
Idag blev jag kallad "min favoritpraktikant" av en lärare som inte ens är min handledare. Kan ha att göra med att jag räddade honom från katastrof när han desperat behövde en vikarie - första dagen på min praktik. Haha.
You owe me! ;)
Det har varit en väldigt jobbig praktikvecka, nu när man verkligen kommit in i det så märker man hur intensivt detta jobbet verkligen är. Men det har funkat skitbra, och jag har haft turen att få världens bästa handledare, helt seriöst. Drömhandledaren, som man även kallar dom. Hoho. Synd att hon skall sluta till våren, hoppas på att jag får gå med någon annan i det arbetslaget, dom är så fullkomligt underbara och helt galet flummiga... Perfect!

Och mina vänner. You know who you are och FY FAN vad jag älskar er. Och vad jag älskar mer är, att för en gångs skull är vi lyckliga allihopa, på väg åt rätt håll allesammans. Jag är så stolt över er alla, ni är som mina små barn (iom att jag är ett år äldre än de flesta, haha) som jag bara vill nypa gulligt i kinderna för att jag är så stolt över er!
... istället går vi ut och super på Mods nästa helg! That's familylove! Hahah. ;P

Och Depeche Mode. De är en STOR del till min lycka just nu, mindre än två månader kvar till deras spelning i Malmö. Det är så underbart, så vackert att jag fan bara vill gråta när jag tänker på det. Love them. <3

Imorgon har jag praktik till ett, sedan skall Elvira och jag ut och handla lite julklappar till våra nära och kära, sedan blir det 20-årsmiddag på Vespa i Malmö för älskade Amanda som fyller 20 snart! <3<3<3
Utöver det skall jag fan inte göra någonting i helgen, bara slappa, fyfan vad jag behöver, och förtjänar!, det.
Min storebror kommer på besök på söndag, för att fira första advent med oss. Vi skall julpynta lägenheten, upp med ljusstakarna eller vad fan dom kallas, och upp med ljusslingorna! Mys!

Alltså, förlåt för att jag verkar så jäkla självgod och så. Men ni förstår, jag har verkligen kämpat och slitit så JÄKLA mycket de senaste tre månaderna, så att se att resultatet av all denna slit har blivit så jäkla bra gör mig Så stolt. Jag har aldrig varit bra på något jag har startat. Kan låta a bit tycka-synd-om-mig, men jag har alltid varit så sjukt dålig på att fullfölja grejer, har varit för lat helt enkelt.
Så att lyckas nu gör mig extra glad och stolt över mig själv. :)

Puss på er, ha en lovely kväll.
<3
/Liv.


When you gonna learn?

Nu är allt bra, nu är allt fint.
Jag hatar denna jäkla höstdepression som gör mig crazy.
Men nu är allt bra, nu är allt fint.
Depeche Mode om exakt två månader. Pepp och styrka, som fan.
Nu skall jag göra en milkshake och sätta på lite Muse, det är fint det.

Puss på er.
/Liv.

Jag skriver ett inlägg om både Depeche Mode och Muse, men lägger upp en bild på Jay Kay? Haha. Mest för att jag är kär i hans hatt och väldigt gärna vill äga den. Och så är ju musiken fantastisk, såklart. <3

Älskart!

Matthew har verkligen av de vackraste rösterna ever:


Soul education

Åh.
Jag klarade min uppsats.
S-å jäkla lättad!
Fick rätt bra respons faktiskt, mycket delar läraren gillade, mycket frågor som poppade upp hos henne, vilket jag tolkar som själva meningen med hela uppgiften, väcka intresse.

För övrigt är jag på helt okej humör, bättre än igår iallafall... Imorgon kommer cash in på kortet och jag tror att jag ska shoppa lite, vinterskor iallafall, och nytt smink. Behövligt. Entré ligger ju bara några hundra meter från min praktikplats, så det är nice. ;)

Åååh, jag är verkligen så lättad och Så stolt över mig själv över att ha klarat uppsatsen! Det är tydligen väldigt många i klassen som tyvärr blev underkända... Men jag stod för min text till 100% och var medveten om det jag skrivit och kunde backa upp allting med både litteratur, erfarenhet och bara personliga åsikter.

Men phew alltså!

Nu skall jag sätta in en Göteborgs under läppen och fortsätta snacka med my classmate @ das MSN.

Ha en fin kväll babes! :)
Puss.
/Liv.

It could be anyone

Inte lika mycket ångest idag. Förutom över att Malmö högskolas hemsida inte verkar vilja fungera, vilket leder till att jag inte kan printa ut min omdömesblankett, vilket betyder enorm frustration, ungefär.
Det var jobbigt igår, roligt men jobbigt.
Idag är det inte lika jobbigt. Lite svenska och lite tyska.
Sedan träffar jag två av mina vackraste änglar, dricker lite kaffe och bara njuter av varandras sällskap.
Vi skall se "New Moon" igen. Haha. Mest för att S inte har sett den, och jag ser den gärna igen.

För nämnde jag att den är helt fantastisk? Helt chockad över hur bra Stewart spelar, och han som spelar Jacob var inte så bedrövlig som jag kunde tro. (Spoilers kommer nu) Önskar bara att de hade ägnat lite mer kameratid åt the wolfpack. Både för att de är så jäkla heta (haha), men även för att det känns som att de hamnar lite i skymundan i filmen...
Och ja. Vad skall man säga? Ni har ju hört det här tusen gånger tidigare, över allt av tjejer från 11-90...
Robert Pattinson, eller hur hans efternamn stavas, är jävligt snygg.
Fast han som spelade Paul var hetast, oh my!!!

Så vi skall se den igen, iallafall S och jag, och E. Och kanske A. Haha, nördar for life.

Andra dagen på praktiken. Det sliter ut mig, men vad fan skall jag göra? ...

Snart är det jul. Behöver jag säga/skriva att jag längtar? Både för att det är den absolut bästa och lyckligaste tiden på året, men även för att jag då kommer vara ledig i TRE veckor. Halleluja.

Puss.
/Liv.
 

63


Photo: http://www.depechemode.com

Edward baby

Mot stan nu och "New Moon", trots att alla säger att den är sämst och vi är nördar som faktiskt ser fram emot det!
Jag älskar boken och har inbillat mig att filmen är fantastisk!
Sedan om jag går ut från biografen och tycker att den var sämst, ja det är en smäll jag får ta!

Hahah...

Förlåt, jag är så jävla flummig.

Puss.
/Liv.

Starchild

Precis sett "Interview with the Vampire" (för kanske tusende gången? still one of the most beautiful pictures...), kollade igenom hela eftertexten.

Och visst.
Visst stod det där, sist utav allt.

"In memory of River Phoenix
1970-1994"

Konstigt hade varit annat. River var satt som rollen för Daniel, intervjuaren/journalisten, men bara några veckor innan filmandet skulle sättas igång så, ja...



I miss River. Not that I knew him, not at all. But I really miss him. He was special.

Sitter och lyssnar på Aleka's Attic, hans och en av hans systrars band. Så fantastisk musik, och det säger jag inte för att jag gillar River, utan för... Ja, är man grunge:are gillar man nog denna musiken också... Iallafall jag.

Uh.

Imorgon är det Liberiet + "New Moon". Mysigt med många fina människor.

<3
/Liv.


I feel you

Den bästa låten jag hört live är, efter att ha gått på konserter i princip konstant sedan jag var 13, "I feel you".

Seriously, jag trode Aldrig att jag skulle reagera så mycket när jag hörde den, kan säga som så att Amanda och jag porrade loss som fan till den låten, tillsammans med två män till och med... Haha. Don't let your mind fly away now, folks. Haha.

Men seriöst, den var/är så jäkla bra live. En av trettioelva miljoner anledningar till att se Depeche Mode live.

<3


Fucatcha

66 dagar kvar. Magkatarrliknande känslor framkallas vid tanken på det, men för en gångs skull är jag helt okej med det.
Only 66 days.
I love you. So, so much.


BOO

Sitter och lyssnar på fantastiskt underbara Muse, lite (läs: jävligt äckligt mycket) ångest över allt och ingenting.
En helt vanlig dag, med andra ord.
Behöver bara... jag vet inte vad jag behöver.

Eller egentligen vet jag.
London.
Åker dit någon gång i början av nästa år med min älskade Cecilia. Ta en weekend/vecka/whatever.
Bara jag kommer bort dit, till staden jag blir så lycklig utav. Gå vilse i någon mysig gränd, i Big Wheel-kvarteren, bli upphittad av en charmig engelsman... Okej, dreams. Fast London blir av, helt klart.
Bara jag, en av de finaste människorna jag vet, drinks, shopping, culture, all the lovely feelings you can feel.

2 månader och 6 dagar till mina vackra älsklingar. Känns väldigt konstigt. En stor arena full av underbara DM-lovers och framför oss, dem. Älsklingarna...

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva för något mer, har inget glatt att skriva. Okej, fyfan vad det där lät deppigt och allmänt emo:igt, men to be ärlig så är fallet så just nu.
En liten (läs: stor) happy thing är att jag kommer träffa en väldigt fin person som betytt mycket för mig på söndag. Lilla F, Liberiet. Har varken träffat honom eller R på femtio tusen år, så tänkte gå på mässan och slinka in på cafét innan jag drar och ser "New Moon". Kommer bli underbart, saknar de två galna männen, haha.

Sådärja. Här har ni Muse-låten jag lyssnar på mest för tillfället, faktiskt typ hela tiden. Så jävla bra. Det är något speciellt med Muse. Egentligen tycker jag verkligen inte om dom, men å andra sidan ÄLSKAR jag dom, finner musiken väldigt genialisk. Lite sådär hatkärlek ungefär, fast mer/mest åt kärlekshållet...
De var ju förband åt DM på Stadion -06, en spelninga jag för övrigt skippade... Minns inte varför. Det var nog inte farsan som söp upp mina pengar, det gjorde han däremot bl.a. när jag skulle se dom i februari -06, tror bara jag inte hade råd... Så jävla dum i huvudet - man har alltid råd. Se bara på Anna och mig - Vi hade "råd" att se The Ark typ 17 gånger -05. Haha. Ja, man har ALLTID råd, på ett eller annat sätt. Så det så!

Så, nu kommer låten, efter en massa onödigt skitsnack. Underbar, klockren, fantastisk. Just pick a wonderful adjective and it's a perfect describing of this song.

Puss på er.
/Liv.


Barnslig

Det kanske bara är min morsa och jag som är sjukt barnsliga, men FYFAN vad vi skrattade åt den här videon!!!!
Hahahahah, ibland görs det bra fartsvideos, och den här är l-ä-t-t topp 3!

Puss.
/Liv.


Varning för ett extremt nördigt inlägg!

God morgon.

På fredag är det som bekant premiär för "New Moon", vi skall se den på söndag (E satt på SF's hemsida samtidigt som biljetterna släpptes och skulle beställa till premiären, men ja, sidan crashade typ och när den fungerade igen efter någon minut var alla premiärbiljetter sålda...).
Men vad gör det, blir en mysig söndagssyssla! ;)

Ända (enda? hur stavas det?) sedan jag fick första boken i julklapp förra året så har jag verkligen varit fullkomligt fashinerad av detta fenomen. Sure, när jag såg filmen på bio, satt mina vänner och jag mest och skrattade, eftersom kvalitén på filmen var fruktansvärd. Så går det när man har oturen att anlita en fruktansvärt dålig regissör...
Men nu är det en ny regissör, och efter att  ha sett trailern som måste jag säga det ser lovande ut!
Och jag hoppas v-e-r-k-l-i-g-e-n att filmen är bra, för boken, boken... Haha, jag minns när jag läste "New Moon", jag tror jag läste ut den på två eller tre dagar, det enda jag gjorde var att läsa, haha... Så fruktansvärt bra!
(Självklart skall man läsa böckerna på engelska, all mystik och alla känslor försvinner annars, just so you know...)

Okej, jag vet att jag är en nörd, men jag älskar verkligen böckerna. Dock är jag fortfarande fast på tredje boken, har tagit en läspaus sedan mars ungefär, haha. Borde nog ta tag i det där läsandet tror jag, hah...

Så, nu har jag nördat mig. Men som sagt, vi skall se filmen på söndag, kommer bli mycket spännande och intressant!

Puss.
/Jag-är-som-en-14-åring-Liv.

Ps. Wolfpack ser ju jävligt ätbara ut, om man säger så... Hehe. Ds.




Minnen av Arvika

heart icon Många runtomkring mig måste nog varit jäkligt irriterade när jag satt och asgarvade åt Thåström under hans spelning. I början var det bara lite halvskratt, men så fort mannen började sjunga "FAAAAN, FAAAN, FAAAAAAAAAAN!" kunde jag inte hålla mig längre och började asgarva, samtidigt som jag vrålade "Seriöst?!!".
Kanske lite elakt. Förlåt alla Thåström-fans.

heart icon De två männen som vid första åsyn endast utstrålade "skabb" när de helt obekymrat gick fram och snackade med mig och Amanda, men efter att ha stått ett mycket bra tag och, istället för att försöka fly därifrån, istället diskutera gamla Depeche-turnéer och storheten i världens bästa band, kom vi fram till att dom inte var så läskiga ändå.

heart icon När vi filmade mosandet av vårt tält vi köpt med oss, som för övrigt var sämst ever, fucking Rusta-tält! Hur ingen kunde mosa det, det var för starkt, men det brakade av någon anledning ihop när T slängde sig på det, haha...

Här:


heart icon  När jag, dum nog, satt ute i solen med ungefär noll kläder på mig, resulterade i att jag gick runt och såg ut som en kräfta med pilotbrillor. Brought sexy back.

heart icon  Känslan som fanns inom mig och Amanda halvtimmen innan Depeche Mode gick upp på scenen, vi bölade konstant, startade DM-allsång tillsammans med de andra längst fram, flummade med det sjukt sköna DM-paret vi träffade under köandet. Fast mäktigast var när de första tonerna drog igång och en efter en kom de in, Fletch, Marre, Davve. Mäktigast var självklart när Marre kom in, jag var tvungen att kolla bort och sedan kolla tillbaka för att vara säker på att han verkligen var där. Och jo, nog var han det! My hero.

heart icon "Pop-up":erna som hängde i skogen mellan festivalområdet och campingen. Bäst idé ever! Så jävla roliga!

heart icon  Hänget i sofforna vid live-radion. Vi satt där en hel lunch+eftermiddag, flummade med radiodudesen, hånskrattade åt sämsta Anna Ternheim eller hur fan hennes efternamn stavas. Så jävla nice.


Plus allt annat. Fan vad jag saknar Arvika!!!!
Men snart blir jag lycklig igen, snart är det återigen dags för lyckotårar och ren, sann glädje - Depeche Mode!

Ha det fint snyggingar.
Puss.
/Liv.

Sit on my face

Fyfan vilken jobbig dag. Kabrak, och de jobbiga wins.
Thank you, fuck you.


Barrel of a Gun

Depeche Mode räddar mig från all oro av alla dess slag, ångest i allas dess former.
Allt.

Den maffiga, mäktiga, men samtidigt otroligt känsliga musiken, blandat med Daves kraftiga röst tillsammans med Martin's vackra toner.
Det är den ultimata lyckan, vänner, för mig finns det inget vackrare, helare, mer ultimat.

Dom är varje steg jag tar, varenda leende, varenda tår, varenda känsla. Allting.
Allt.

And I'm so, so thankful for that.


Takida (eller vad fan det där fruktansvärda "rock"bandet heter) är så jävla sämst, på tal om ingenting

Vill ni veta en rätt lustig sak?
De senaste veckorna har jag upptäckt att tre lärare från min första grundskola numera jobbar på Orkanen.
En jag hade som dramalärare i tvåan på lågstadiet (during the good ol' times when drama faktiskt var ett ämne), en jag hade i femman, samt en gammal musiklärare.
Lite halvkul!

Idag har jag bara suttit i en av skolans bildsalar och målat. Vi kommer måla hela veckan. Gillart'!!

Nu skall jag kolla på lite "Family Guy" och vänta på att Anna kommer in på MSN (ja, lite fjortis att vid 21 års ålder fortfarande använda MSN. Förlåt mig då!).

Har ni föresten tänkt på att han som spelar, jag vettefan vad han heter, men Mannen i "Nanny", som hon gifter sig med tillslut, är jävligt snygg? Bara något jag började tänka på...

Ha en fin day, y'all!

PS. Kom precis på att jag fan skall se "New Moon" på söndag! Det ni! Hoppas den är bra, boken är så äckligt jäkla mega fantastiskt skitbra, så jag hoppas verkligen inte att filmen håller samma standard som "Twilight", för "Twilight", den sög. Riktigt hårt. DS.


'Oh, oh, no more buttered scones for me, mater. I'm off to play the grand piano!'

Sitter och lyssnar på Martin's demos, så bäst.
Här får ni en liten trevlig söndags-lista:

Handväska: Block, pennor, kalender, cigg+tändare, tre tusen olika läppglans, mobil, mp3 (mina mobilhörlurar är fortf. sönder... ><) och en massa skräp.
Sminkväska: Mascara, eyeliner, svart+vit ögonpenna, ljusrosa-, mörkbrun+svart ögonskuggor och säkert något mer.
Badrumshylla: Tandborste, tandkräm, deo, nagellack, m.m.
Skohylla:
En miljard skor, dock använder jag bara ett par, ett par svarta tygskor från H&M. (Dock blir det vinterskor-köp när pengarna kommer!)
Jackficka:
Har inga fickor på min vinterjacka, bara sådana "låtsasfickor" som luras.
Barskåp: (=kylen) Inget just nu!
Fruktfat:
Clementiner! <3

OCH så ger jag er en jävligt rolig sketch, "Flying lesson"! Mr. Chapman är så jävla rolig här, nog en av mina favoritsketcher när det kommer till den mannen, och mr. Jones är lika söt som vanligt... Haha. Fyfan.
Klockrent!

Puss. <3
/Liv.


We're funny people

Söndag.
Uh, ångestdag.
Imorgon är det skola igen och fy helvete vad mycket vi kommer att ha och göra nu...
Vill bara få pengar nu så jag kan beställa alla jävla böcker, har verkligen inte råd nu...

Precis varit ute med hunden, min buss hemåt går om ungefär en timme. Skall bli rätt skönt att komma hem, på ett sätt. Sure, den här helgen var verkligen perfekt då jag really needed some power-tid, eller vad man skall kalla det för, samla lite krafter-tid, men jag är så sämst på att vara ensam, måste hela tiden ha en massa människor omkring mig... Gah. Men snart drar jag hem som sagt, Anna kommer sen senare så hunden behöver inte vara ensam så länge...

Intressant för er att veta, va?! Haha... Oh good Lord, vad jag är kass på att blogga, haha...
Jag har inget spännande att berätta för tillfället, mitt liv är rätt så "everyday is exactly the same" (liten NIN-text där, ja! haha) för tillfället, vilket är rätt bull, men jag har varken tid eller ork att göra något åt det...
Dock måste jag nog det. Jag vill inte leva ett beige't liv, verkligen inte.
"Men varför skall du bli lärare då?"
Okej, vem fan har sagt att det är ett trist yrke? Jag får hela tiden höra det, "Åh, hur kan du vilja bli lärare? Såååå tråkigt!", "Du kommer vara fast som i ett fängelse utan att kunna göra något".
Jag orkar inte ens svara på alla jävla dryga kommentarer man får lite då och då, I mean, enda anledningen till att folk tycker att läraryrket verkar vara så boring och drygt är för att vi alla har haft den där fittläraren som alla hatade...

Okej, nu skall jag sluta. Kolla på lite MP tror jag bestämt, innan jag drar hemåt.

Ha en skön söndagseft.m./kväll!
Puss.
/Liv.


Men with a m

Precis varit ute med hunden, i ÖSregn. Duggade när vi gick ut, sedan när vi var mitt på rutten började det ösa ner, verkligen ÖSA. Både jag och hunden började gå gång i OS-fart, helt galet!
Nu är vi inne, hon är torkad från all regn, jag är fortfarande bajsblöt (ew...) i håret, men jag får se det från den ljusa sidan - Mitt hår blir alltid skitsnyggt efter att jag har varit ute i regnet. I'm serious, när det väl torkat är det hur snyggt som helst. Haha.

Pausade mitt i ett "Midsomer Murders"-avsnitt, lite kasst egentligen, man borde se hela, får alltid så dåligt samvete när jag är tvungen att pausa mitt i något program/film jag gillar.
Skall värma upp lite thé, det blir något som heter "Grön Vintersaga", mysigt namn, tror dock inte jag har druckit det innan... När det kommer till thé är jag lätt en "green girl". Visst, jag älskar allt thé (förutom lakritsthé, fyfan! jag köpte hem det för något år sedan, lakritsälskare som jag är, men fyfan! smakade sopor, helt seriöst! inget jag rekommenderar, inte ens om ni, som jag, älskar lakrits annars!), men grönt thé har det där "lilla extra" som jag älskar, en viss "touch".

Okej, som ni märker på ovanstående två stycken, är jag jävligt flummig just nu. Hah.
Nej, mot théet, fast först: cigg.

Ha en lovely kväll (har jag inte redan skrivit det? haha, vadå bloggberoende?)!
Puss.
/Liv.

Männen med stort M! YEAH!


BOTTOM!

Är klockan redan fyra? Woah!
Den här helgen har verkligen gått fort.
Kan höra hur lilla bushunden ligger och susar i sin säng, gav henne en såndär dental stick tidigare, typ andedräktsgodis (haha, what a word), som hon slukade i sig, helt galen. Fick bröla åt henne att ta det lugnt, men det sket hon såklart fullständigt i... Haha.
Så nu ligger hon och sover, mätt, kissad, bajsad, belåten, och här sitter jag. Vad skall man göra ikväll?
Tja, på ett sätt hade det varit gutt och hitta på något, men som jag skrev tidigare så är det ett big no-no för min plånka, så jag kommer stanna inne. Trots att jag går ut och säger "Jag skall inte bränna några pengar ikväll! Högst en 50-lapp, kanske en hundring!", kommer jag ändå klampandes hem mitt i natten 400 spänn fattigare...
Know what I mean? Fruktansvärt irriterande...

Så jag kommer stanna inne ikväll, skall kolla vad skafferiet har att erbjuda och kanske slänga ihop en kladdkaka eller något. Boom-kväll, med andra ord.

Haha, på tal om ingenting så kollade jag på "Home alone" innan idag, så jävla flummigt. Ettan är så sjukt bäst, Culkin-ungen bara springer runt och brölar hela tiden, haha! Det roligaste är när inbrottstjuvarna håller på att köra på honom, och tvärnitar en centimeter från hans ansikte, och ungen bara står och stirrar på bilen och brölar. Ser så jävla roligt ut, haha!

Okej, nu skall jag sluta skriva innan detta inlägget spårar ut totalt.
Klippet här nedan är så jävla flummigt, skippa början och börja kolla vid 0:35, när de spelar små skolpojkar.
SJUKT BRA!
Det bästa är:

"What's you name?"
"Mi ... chael."
"Michael, do you think you know what a larch tree looks like?"
" ... I want to go home."
" - BOTTOM!"


Haha, och efter det kan man se att Palin (längst till vänster) skrattar, han skrattar hela tiden, svårt att hålla sig... I understand him! Haha, fan vilken nörd jag är, men det är fan världens roligaste humor... Haha.

Enjoy:



Ha en fin kväll, sötnosar!
Puss <3.
/Liv.

Saturday

Orkar inte radera gårkvällens inlägg, trots dess höga patetiska nivå. Jag hade tagit ett gäng öl, det är allt jag kan säga.

Idag är iallafall en ny dag och jag har precis kollat på gårdagens Idol-avsnitt.
Helt seriöst, årets Idol är verkligen så fruktansvärt dåligt. Om juryns (och tittarnas, verkar det som) favorit vecka efter vecka är en typ 16-årig äcklig tjej som ser ut som ett troll och sjunger som en padda, säger det Allt om kvalitén.

Eller, Calle är jävligt bra, scenspråket kanske inte är 100, men vad fan gör det om man sjunger som en Gud och så charmig att man nästan faller för honom? Precis. Hoppas på att han vinner.
Hade Nicklas varit kvar hade jag "hejat" (fan vad töntigt det låter) på honom, fyfan vad bra röst han hade.

Jaja.

Idag skall jag inte göra någonting. Tänkte ju passa på att plugga nu när jag har en hel lägenhet för mig själv, men det slog mig tidigare imorse, att jag har fan ingenting att plugga just nu. Tog med mig en bok, men det kommer inte ge mig något framöver... Fast det är ju ändå alltid bra att plugga, varesig man har ett arbete eller inte...

Vad vad tråkig den här bloggen är. Förlåt.
Skall försöka bli roligare/intressantare. Eller så slutar jag bara helt enkelt att skriva.
Vi får la se.

Ha en fortsatt skön helg, y'all!
Puss.
/Liv.

Fylleblogg

Eller "fylleblogg" är väl att ta i, men jag tog iallafall ett par öl och "någon shot" med Sara.
Nyss hemkommen, efter att gått en runda med hundilinan.
Mycket lyckad kväll! Háde det så mysigt med Sara, har inte varit på Ariman på hur länge som helst, iallafall inte på en helgkväll, vi har ju fikat där och så, dock har vi inte konsumerat någon alkohol där på hur länge som helst... Haha. Älskar verkligen det stället!
Dock inte min plånbok, kommer verkligen få leva på minimum tills den 25:e... Tur att jag inte har några utgifter iallafall, bara min jäkla cigarettkonsumtion... GOSH!

Fan vad lång tid det tog att skriva det här inlägget, haha... Kanske tog lite fler öl än vad jag kommer ihåg... Äh, whatever, lite skall man väl få leva ändå?

Nu skall jag, trots att jag har sett hela boxen minst 5 gånger nu, kolla på "Best of"-DVD'erna med MP igen. Älskar att det är ALLAS "Best of" inte bara t.ex Palin's eller Jones', dock är Jones' den bästa "Best of":en, de bästa sketcherna är på den DVD'n, alltså verkar han ha den bästa humorn... Hah. Eller sjukaste, rättare sagt.

Ursäkta om det är en massa stavfel i detta inlägget, orkar inte dubbelchecka. Har gjort mitt bästa iallafall, haha.

Fan vilken fjortis jag är.


HAHAHAHAHAHAH.
Eller inte. Jag är bara lycklig.

Tack Sara för en mycket behövlig öl (eller två) på vårt favvizhak!'

Puss.
/Liv.

M-y-c-k-e-t bra/viktig/smart/fin/vacker/underbar människa!

Home

My day so far:

- Vaknade vid tio (snacka om skön känsla att kunna sova ut!).
- Gick ut med hundilinan, som fick damp av lycka, haha. Sötis.
- After breakfast and tvättning av hår drog jag till affärn'.
- Gissa vad jag handlade?
- Gissa då!
- ...
- ... mjölk, julmust och en påse med blandade Zooklubbor. Snacka om att jag laddar inför en slapp dag! Haha...

Rest of my day:

- Monty Python-boxen hela dagen, skall verkligen bara slappa framför Annas megafeta TV. Vet inte Hur stor den är, men den täcker fan halva hennes vägg! Love that.
- Träffa Sara ikväll, öl eller något på Ariman. Love that, love her.

Underbart. Behöver verkligen bara en dag när jag fetar till mig, gör det jag älskar mest (läs: Äter/dricker fett, kollar på Monty Python och träffar en av mina bästa vänner).
Imorgon blir det plugg och lite mer seriösa saker.

Behövde verkligen den här helgen för mig själv, slappna av lite, ladda lite nya krafter inför kommande intensiva veckor, kommer ha så jävla mycket att göra innan jul, och även under och efter julen... Gah!

Hoppas ni får en fin dag, nu skall jag bänka mig framför bigmamaTV'n!

Puss.
/Liv.

Rumours

Sorry för kass uppdatering.
Befinner mig i "min" gamla lägenhet, där jag bodde med Anna last year, skall bo här i helgen och vara barnvakt till hennes lilla hundilina. Sötis.

Tja, what to say? Massa skola idag, intressant dock. Hade världens snyggaste man till föreläsare, norrman, says it all... Haha. Synd bara att han skall sluta, egentligen skulle vi haft honom megamycket den här kursen. Beuwheuw.

Awell.

Skriver mer när kommer på något rolilina att skriva.
Nu skall jag se vad det finns för käk och sedan gå ut med skruttan!

<3
/Liv.

Jävligt flummig bild. Haha.

You take me to

Det är två månader och 14 dagar till Depeche Mode.
Sitter och lyssnar på "Esque" och märker verkligen hur mycket jag längtar, behöver det, dem.
Har varit så otroligt mycket, har farit och flängt så jäkla mycket och länge att jag inte hunnit med något annat, till och med inte ens att tänka på att jag skall se Depeche Mode i januari.
Depeche Mode.
Mina små änglar.
Fy helvete vad jag älskar dom.


Your sun it shines

Well, this day sucked.
Here's Martin from yesterday in Stuttgart, can't wait for january 25th.
<3



Photo: http://www.depechemode.com


A "Good morning!"-sketch from me to you

God morgon!
Jag är snart på väg till dagens föreläsningar, går till fyra idag...
Helt okej, vi går igenom media- och estetikbegreppen idag. Mucho, intressanto.

Awell.
Tänkte bara säga god morgon med ett stort leende och ett gott skratt, genom att ge er följande MP-sketch.
Nog världens roligaste sketch, Guuumby!


Ha en nice dag!
Puss.
/Liv.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

I put on women's clothing and hang around in bars

Några veckor framåt kommer ett gäng elever från en gymnasieskola här i Lund att vara med oss, de skall göra något filmprojekt...

Alltså...

Jag undrar bra mycket vad dom tänkte om oss efter att ha följt oss nu idag.
I morse var alla så jävla trötta, slitna och flummiga, både vi elever, men framförallt våra lärare.
Dom måste trott att vi var fullkomligt galna. Haha.

Oh gosh, jag älskar verkligen min utbildning.


Puss.
/Liv.

Dagens bild



Världens sjukaste människor


Appetite

Såja.
Nu är utväxten färgad (PHEW) och även en liten snelugg klippt. Alltså, längre lugg som är en snedbena.
Haha, fan vad konstigt det där lät. Snedbena fast lugg. Äh, ni fattar.

Lyssnar på Guns N' Roses. Så jävla bra egentligen. Man förvirras och äcklas mest utav deras scenutstyrslar att man inte pallar lyssna på musiken, men om man väl gör det... Då, då är man fast, föralltid.
Just look at me: Jag h-a-t-a-d-e Guns N' Roses framtill för bara något halvår sedan.
Sure, de mest kända låtarna tyckte man väl om, men man skulle aldrig få för sig att lyssna något mer ingående på dem... Men jag gjorde det, mest för att min lillebror är fullkomligt besatt utav dem, och oh my oh my!
Så jäkla bra.

Nu skall jag skriva ut mitt nya schema. Hopplahej.

Puss.
/Liv.


"Dressed in Black" goes live

Nu får fan hela världen låta mig skrika som en liten tonårstjej.
I förrgår (och den 3:e!) spelade Depeche Mode "Dressed in Black".
Första gången mitt i setlisten, andra som ett av encore:en.
Alltså.
Alltså.
Alltså.
DM's mäktigaste låt, när det kommer till själva soundet. Introt är så jäkla härligt, "SÅ Depeche Mode", if you ask me.

Hoppas, hoppas, hoppas att de håller kvar låten i ett par månader, hade varit så underbart.
Ungefär två och en halv månad till jag ser dom igen, in Malmö. Fyfan vad jag längtar.
Och tänk om de skulle spela "Dressed in Black"? Oh my...

Så, nu har jag haft dagens fjortisstund.
Haha.

<3
/Liv.

Marre i Hannover för några dagar sedan, ett av placen de spelade "Dressed in Black" på.

Hunger

Tar den där jävla sprutan imorgon. Snackade med en från smittskyddsgrejset eller vad fan det heter, och hon sade följande:

¤ Så länge man inte har feber så kan man vaccinera sig, lite snuva gör inget
¤ Mitt tryck mot bröstet är ingenting som kommer att påverka vaccineringen
¤ Om man får biverkningar, som lätt feber, "inträffar" dom något dygn efter vaccineringen, håller dom i sig i cirka ett till två dygn. Men det är inte i alla fall det sker, de flesta känner inte av vaccinet alls.

Varför jag tar det imorgon? Well, om jag skulle få några biverkningar kommer de då ske om ett till två dygn, and the thing is att jag har introduktion på min nya kurs imorgon, och då vill man verkligen INTE vara sjukilina.
Det hade varit rätt så jättemycket bull.

SÅ, nu skall jag sluta tjöta om min vaccinångest, och istället kolla om det senaste avsnittet av "Project Runway", samt ANTM kommit upp på youtube.

Ha det nice tills vi hörs igen.
<3
/Liv.

Nudge

Idag är jag ledig. Långhelg, som sagt.
Egentligen hade jag bara velat lega här i soffan med laptopen i knäet hela dagen, dock måste jag springa på lite ärenden på Nova.
Okej, när jag skrev "ärenden" lät det som att det var något superviktigt, but no, haha.
Egentligen skulle jag gått till vårdcentralen och tagit svinissprutan, men alltså... Jag är faktiskt orolig.
Min kropp är känd för att vara cp, efter operationerna plus att den alltid har varit väldigt känslig.
Jag vågar helt enkelt inte chansa. Visst, människorna på vårdcentralen kommer att säga att deeet är ingen fara, det är bara om du inte tål ägg (och vafan nu det andra var) som du inte skall ta sprutan.
Okej.
Jag tror inte att alla de där 452262 som fått biverkningar av vaccinet bara varit allergiska mot ägg...
Eller jag vet inte. Det enda jag vet är att jag är orolig och velig och får tryck över bröstet av att bara tänka på saken.
Ärligt, jag har haft grova sömnproblem de senaste nätterna pågrund av tryck mot bröstet. Och jag Vet att det är på grund av oron och velandet, då jag har känt samma känsla miljoooner gånger tidigare.
Så jag skippar det, för jag blir fan sjuk av att bara tänka på hur orolig jag är.
Hypokondriker Liv, that's me tyvärr.

Jaja.

Men dagens to-do's är egentligen bara ett to-do. Åka till Nova och köpa hårfärg. There you have it, haha.
Såg min äckliga utväxt i något skyltfönster i fredags/lördags och tänkte "Hur fan har jag kunnat gå runt såhär?".
Äckligt, äckligt. Jag tycker faktiskt det är äckligare/fulare med ljus utväxt i mörk färgning, än mörk utväxt i ljus färgning. Om ni förstår vad jag menar?
Så jag skall iallafall iväg om en stund och handla hårfärg. Sedan blir det lite storstädning av lägenheten, ser förjävligt ut...

På tal om ingenting, eller jo på tal om lägenheter, var vi igår hos min bror, i hans nya lägenhet, och firade hans f-dag. Han fyller ju 26 idag. Grattis, bro!!! Käkade gott och kollade på "Up". Så fin! Har ni inte sett den, se den! Första animerade filmen på Hur länge som helst som faktiskt har en mening, lite djupare handling, men samtidigt jävligt flummig. Alltså, den där fågeln, hahah, fy fan vad jag skrattade första gången jag såg den! Klockren!

Så, nu har jag skrivit skitmycket, gah.
Hoppas ni får en fin dag!

Puss.
/Liv.

Hehe

Två bilder från i fredags

Den ena är, som ni ser, klippt, tror inte att min vän, som annars är snyggast ever, hade velat att den skulle visas. You know, efter a few drinks... ;)
Awell, J's bilder.


Ser ut som att jag stryper Amanda... Haha. Ursäkta våra miner, detta ett par timmar in i kvällen, så... Hehe.
Love you, A. :*


Alkisbilden nr.1, haha. Se bara hur jag är på väg att greppa tag i min mojito... Haha.

Best of

Som många andra är även jag en Monty Python-nörd.
Efter att ha glott igenom samtliga "Personal best"-skivor igår, började man minnas en massa roliga sketcher man inte sett på hundra hår.
Här har ni mina favoriter, som alltid får mig att gråta lika mycket.

Haha, Chapman är så jävla bra i den här sketchen!


Min absoluta favoritsketch. Säkert lagt upp den här någon gång innan, men awell. "SPAM". Så jäkla klockren, när de skriker åt varandra, Chapman's "I DON'T LIKE SPAM!!!!". Haha. Classic.



En av mina många favoritdelar från "The Meaning of Life". Palin's inlevelse i psalmen, haha. Bästa Pythonen, if you ask me, tillsammans med Jones.



Haha


En av de bästa:

Musikstund

Okej. Jag har i den här bloggen lite då och då (läs ofta) radat upp låtar som jag ansett vara "världens bästa". Inte så mycket av "världens bästa", när var och varannan låt är det, huh?
Men alltså, hm, hur skall jag förklara det? Musiken och jag... Vi är liksom ett par. There, I've said it.
Utan musiken hade jag varit noll komma noll noll. Nada. Så många stunder man inte hade klarat av, så många...

Min första musikaliska idol (förutom Gärdestad och Freda, som jag älskade tack vare att min far alltid älskat dom) var Bryan Adams. Lite otippat, va? Antar att var för att jag tyckte han var söt eller något, men musiken är väldigt vacker.
Sedan kom Depeche Mode in i mitt liv, som alla vet. Var kring åtta, nio när jag började lyssna på dom. Inte megamycket, men ändå. De satte ett spår hos mig väldigt tidigt, vilket jag är glad över.
När jag var 11 (skulle fylla 12) började jag lyssna på The Ark, som också alla vet. Jag älskade dem över allt annat.
När jag började gymnasiet lyssnade jag i princip enbart på Stefan Sundström, en musiker jag har stor respekt för och är en av de skönaste snubbarna jag någonsin träffat.
I andra ring kom då grungen i mitt liv, den hade satt lite spår här och var under min uppväxt (läs: MTV 24/7 under perioden 95-97). Soundgarden. Soundgarden var mitt allt, och är fortfarande mitt absoluta favoritband, musikaliskt kan i-n-g-e-t band mäta sig med Soundgarden, om ni frågar mig.

Sedan andra ring, alltså sedan jag var 16-17, har grungen spelat en otroligt, otroligt stor roll i mitt liv, både musikaliskt och allt annat. Jag har förändrats, förbättrats, försämrats, upp och ned, in och ut. Jag har varit överallt, uppe i det blå och nere i de mörkaste gränderna. Allt tack vare grungen.
Grunge har ju alltid setts som depressiv musik. Självklart är det det, men hur skall jag förklara det... Om ni frågar mig var sena 80-talet/tidiga 90-talet den viktigaste och mest geniala musikaliska eran i vår tid sedan 60-talets våg och back in the classic days.
Trots denna depressiva känsla, är musiken ändå, om man verkligen går in på djupet, gräver runt, läser mellan de musikaliska rader, så otroligt... vackert. Sårbarhet, känsla, kraft, och självklart hårt.
Detta kan låta som bara en massa meningslöst ordbajsande, men ni skall veta att det är svårt för mig att förklara.

Så många mörka nätter det enda som räddat och hjälpt en har varit CC's kraftiga pipa, Eddie Vedder's mörka toner, Layne Stanley's explosiva röst... Den känslan de förmedlar, både genom sina röster och musiken... Den har hjälpt så otroligt, otroligt mycket.

Speciellt CC. Som ni redan vet. Jag hade inte klarat av år 2007 om det inte hade varit för den lilla mannen.
Tänk, att mitt emellan operationer, panikångestar, familjeproblem, kunna åka upp till huvudstaden och kunna se mannen som levererade 90-talets mest tunga, kraftfulla och känslosammaste melodier.
Det var stort.

Hela min poäng med detta inlägg var egentligen att ge er lite låttips. Inte för att jag tror att ni behöver några, alla har vi vår favoritmusik, de där melodierna som hjälper en lite extra mycket under de där jobbiga perioderna.
Men här kommer iallafall några låtar som jag tror att ni hade gillat, trots att ni kanske inte alls gillar musikstilen.

Första låten är Alice in Chains' "Rooster". Jag har aldrig riktigt lyssnat på den här låten, men för ett tag sedan satte jag mig och lyssnade på deras MTV Unplugged för första gången på länge, och när jag hörde "Rooster", påmindes jag om vilket jäkla kraft låten har. Helt otroligt. Dock får ni studioversionen av denna, lite hårdare, men fortfarande så otroligt amazing... För mig är detta nog AiC's bästa låt.



Nästa låt är, kanske inte så överraskande, en Soundgardenlåt. "Head Down". Lite senare Soundgarden, inte lika tungt, men mer åt grunge-stuket. Om jag själv får säga det, så var Soundgarden inte något grungeband, snarare något mittemellan grunge och metal. Fast just den här låten och hela plattan är mer grunge än de tidigare. Av många anses detta vara en utav de viktigaste plattorna under 90-talets grungeera. Jag kan inget annat än hålla med, från grungesynkvinkeln så att säga.



Pearl Jam har jag rätt svårt att sätta fingret på kring vilket "fack" de passar i. Tidiga Pearl Jam är definitivt grunge, men de senaste åren har de mer gått åt det "all american rockband". Okej, det där lät som om de är sjukt mainstream och kassa, inte så jag menar, men musiken har blivit mer "lätt". De tyngre, djupare melodierna som de åstadkom under det tidiga 90-talet finns inte riktigt där längre, men de är fortfarande fruktansvärt underbara...
Här har ni "Yellow Ledbetter". En av de vackraste låtarna there is and probably ever will be. Lyssna bara på Vedder's röst... Incredible.




Hoppas ni tyckte att detta var iallafall lite intressant att läsa. Jag vet att jag alltid tjatar om min "fantastiska" musiksmak, men ja som jag skrev tidigare, musiken har haft och har en väldigt betydande roll i mitt liv.
För, vad vore vi egentligen utan musiken?

Ta hand om er, babes.
Puss.
/Liv.

N goes CC

Mycket lyckad kväll igår!

För övrigt hittade jag faktiskt Nicklas från Idol's underbara framträdande på youtube (okej, varför skulle jag inte hitta den, med tanke på att 8492762082 tjejer i vårt land är skitkära i honom? Haha).
Okej, det går inte att mäta sig med CC, men herremin... Det enda minus är att körjävlarna sjunger så jävla fult när dom bara "Black Hole SUUUUUUUN, Black Hole SUUUUUN", låter bara fel...

Men annars. Killen hade the voice, alltså. Det var som han killen som var med i Idol för några år sedan, som också hade "soulig" röst, minns inte vad han hette, men grym var han...

Calle var för övrigt fantastisk igår ju! Den kraften han har i sin röst är nog många musiker ute i vårt land avundsjuka på...

Haha, vilket jäkla fjortis-Idollover-inlägg detta blev... Men som sagt, Nicklas version av en av vår tids bästa låtar var jäkligt bra, mycket bättre än vad man hade trott...

Njut:
(På tal om framförandet; är det bara jag, eller låter gitarren jävligt konstig? Eller så är det bara jag som är Soundgardenskadad, haha...)

Good

Suck. Sitter och överväger om jag skall ta svinissprutan på måndag, har ju fått kallelse.
På ett sätt är det givet att man skall ta den, men å andra sidan känns det sjukt osäkert. Vad fan är det dom sputar in i våra kroppar egentligen? Man har ju läst i tidningen och på nätet om hur flera elever i skolor omkring i landet fått biverkningar av sprutan och behövt åka in på sjukhuset.
Nej, jag går till vårdcentralen på måndag och frågar ut människorna. Kommer dom bara med halvmjäkiga svar till vad innehållet i sprutan är osv tänker jag inte ta den. Med tanke på hur skör min kropp är vet jag inte riktigt om jag vågar. Fast å andra sidan är det extra viktigt för oss lite svagare att just ta sprutan och bli immuna mot den jävla skitinfluensan...
Gah!

Roligt sätt att börja ett inlägg på... haha.

Så, what's up tonight?
Själv ligger jag och är skitkissig, ett resultat utav flera koppar kaffe. Skall snart (förutom att kissa, haha) städa lite, köket ser ut som ett bombnedslag. Disk öööverallt...
Därefter blir det käk, upp-piffning och sedan utgång.
Eller utgång och utgång... Som jag skrev tidigare så har S fyllt 20 och vi skall ut i Malmö och äta lite gott, samt drink some drinks. Dock ler varken min ekonomi eller supa-pepp så pass mycket att jag kommer hälla i mig, har blivit för mycket av den varan den senaste tiden, so jag skall ta det lite piano ikväll.

Okej, fan vad ovanstående stycke lät fjortis... Gah.

För att istället låta lite vuxen så kan jag glatt berätta att jag nyss avklarat min första kurs på utbildningen! Yeay!
Eller, jag hoppas iallafall jag klarat det, vi får la se när jag får tillbaka tentaresultatet, men det kändes jävligt bra när jag var fullständigt färdig med skrivandet.
På tisdag börjar nästa kurs, som är huvudämnet.
Alltså har jag extra lång helg! Wonderful!!!
Jag skall njuta som f-a-n. Tänk er att inte ha något att läsa/plugga, det är en underbar känsla kan jag be om att få tala om.

Well, well.
Hoppas ni får en go' kväll. För er som stannar hemma och kollar på Idol - HEJA PÅ CALLE! Det där skrev jag mest för min klasskompis skull, haha... Och Calle är faktiskt jävligt grym, vilken pipa!

Okej, nu lät jag återigen som en fjortis. Är det bara jag, på tal om fjortisar, som tycker att de där äckliga tjejerna som sitter längst framme vid scenen i studion och gråter tills de skiter på sig, är JÄVLIGT jobbiga?
Visst, jag var besatt av The Ark när jag var 12 och jag grät som en gris på deras spelningar, men det var för att musiken och budskapet var så underbart och sant, inte för att jag var sprängkåt på Ola Salo... Haha.
Dagens ungdomar, dagens ungdomar... Hah.

Såg att det fanns någon slags hatgrupp mot de fjortisarna på Facebook, skall lätt gå med i den.

NAJ, nu får ni ha en skön kväll och helg och allt!
Puss på nosarna!
/Liv.

Skrattar alltid lika mycket varje gång jag ser den här bilden... HAHAHAH

Mr. Brownstone

Firar den extremt sexiga nackspärren som uppstått efter ett X antal timmars genomläsning av hemtentan genom att lyssna på the hot dude here under's äckligt bra röst:


When

Sådärja, nu skall jag uppdatera lite.
Dock finns det inte så mycket att uppdatera om, bara en massa skol-tråk.
Gah, jag älskar min utbildning och allt, men just nu vill jag bara ha mitt feta jullov med 3(!) hela lediga veckor!
(Visst, vi kommer säkerligen ha ett fedt arbete under ledigheten, men skitsamma, man är fortfarande ledig!)
Så mycket som har gjorts de senaste veckorna, och på helgerna har jag varit runt och busat med alla möjliga människor.
Det har varit nice. Men nu är jag jäkla schleten alltså.

Skönt med fredag imorgon. Blir lite middag på en mysmysrestaurang i Malmoe för att fira S som fyllde 20 häromdagen. The closest friends with some good food and wine. Love that. <3
På lördag blir det att s-l-a-p-p-a. Oooh, om ni bara visste hur mycket jag längtar efter det! Bara ligga med laptopen i famnen i soffan/alt. sängen, pyamasen på hela dagen och en massa fin musik och god mat och... Åh, love it, haha.
På söndag drar jag och morsan och brorsan till storebrorsan och firar honom, han fyller 26 på måndag.

Shit. Min storebror blir 26 på måndag. Och jag är 21. Och min lillebror fyller 18 i april.
Folk, tiden går fort! Jag minns när min storebror fyllde 11 och att jag var jätteavundsjuk på att han var så stor.
Jag minns att mamma hade ritat ett porträtt utav honom som födelsedagskort. Minns hur likt det var honom, på pricken. Min mamma är så otroligt duktig på att måla/rita. Genialisk.

Nej, nu måste jag kolla igenom min uppsats som skall in imorgon. Är färdig, men så jävla nojjig över att jag har gjort helt sketafel. Fan isåfall, men jag tror det är bra... Vi säger att det är bra så jag slipper ha ångest.
Bra, bra.

För övrigt skall ni lyssna på låten nedan (vilken pipa alltså!) och sedan ha en finemang kväll!
Puss på er, snyggingar.


Let your body learn

Okej, mitt ambitiösa jag tog över och sedan jag skrev förra inlägget har jag suttit och i princip skrivit färdigt "egna tänkandet"-delen. Fick någon miniångestattack och satte mig ner och skrev, skrev och skrev.
Fick ihop två sidor, varje del skall vara 2-3 sidor.
Liv is nöjd.

Fan vilken nörd jag är, sorry.

Sitter och lyssnar på Nitzer Ebb. Lite pepp inför Depeche Mode, liksom. De ska ju vara förband, Nitzer Ebb alltså, inte DM... Haha. Men så jävla nice, NE är jävligt härliga, har jag upptäckt nu när jag börjat lyssna på dom.
Hårt, härligt. Me love!

Puss på er.
/Liv.

83 dagar kvar! <3

From

Lunch: Misslyckad färdigfiskgratäng (hur fan misslyckas man med det?)
Middag: Misslyckad ärtsoppa. Eller inte så misslyckad, men inte så god som jag kan göra.
Fan då. Jag brukar vara en firre på matlagning, men idag blev det bara blö på den punkten.
Awell.

Intressanta diskussioner på föreläsningen idag, blandat med en JÄVLA massa flum. Jag har sagt det innan, men det tåls att sägas igen; jag har världens galnaste huvudlärare. Båda två, men framförallt en av dem. Helt galen. Hahahah.

Nu kommer "Ugly Betty" snart, puss på det, som fan. Sedan "DH", ÄNNU mer puss. Favvoserien efter "True Blood". Är lite ledsen över att jag inte har någon mer "True Blood" att se för tillfället, då jag glodde igenom båda säsongerna på typ en vecka. Haha, n-ö-r-d. Men det är la härligt.

Imorgon är jag ledig, dock bara på schemat, för jag måste ändå sitta och plugga hela dagen. Har min uppsats som skall vara färdig till på fredag. Är i princip färdig med första delen = den svåraste, där man måste hålla på och referera och citera och diskutera och en massa annat glaffs. Men som sagt, den delen skall mest bara finputsas. Sedan är det bara egna reflektioner på det hela som är kvar att skrivas, och you know me; "fritt" skrivande är min specialité.

Nu skall jag fortsätta slappa vid min lilla laptop och som sagt; snart är det dags för "Ugly Betty"! Don't miss that!

Ha en lovely kväll babes!
Puss.
/Liv.

Såjävlabra


Sweet

Schleten tjej, yes.
Helgen var iallafall härligt lyckad, galen kväll på Babel i lördags, följandes "Rocky Horror Picture Show" på högsta volym i Y's lägenhet. Dagen efter var det kortfilmspremiärx2, helt fantastiska skapelser, väldigt rörande. Magnifico.
Och idag var det redovisningar, nästintill nonstop i 7 timmar. Otroligt hilarious, men så jäkla jobbigt ändå, det tar på en.
Imorgon är det några redovisningar kvar, sedan pluggpluggplugg på skolan. Inlämningar på fredag, sedan är första kursen avklarad! Woho.

Så Liv är en schleten tjej, som sagt.
Hoppas ni hade en fin helg everyone, and I promise I will börja skriva sådana där djupa, underhållande, intressanta inlägg snart igen, har bara rövmycket just nu, men I'll be back, som en viss äcklig man på A sa i någon film för länge sen som jag inte ens har sett. Hahah.

Puss på er.
/Liv.

Haha, bästa bilden. ;)

RSS 2.0