Advent och jävligt dålig uppdatering

Oj. Jäääävlar vad länge sedan jag uppdaterade, haha. Sorry. Skyller på att jag haft en miljon saker att göra. Vilket jag faktiskt haft.
Var ute på praktik denna veckan (och ska även nästa), höll i varje svensklektion, alltså nio stycken.
RIKTIGT kul, och RIKTIGT (!) givande! Det känns som att jag växt så jäkla mycket denna veckan, vilket jag har. Känner mig otroligt stark.

Harry Potter förra helgen. Den var bra, riktigt bra, men ja, boken är bättre. Som alltid. Haha. Slutet var rätt... lame. Men annars var den bra, älskar den sjunde boken, jäkligt spännande. (nörd)

Annars rå? Jag har verkligen inte gjort något speciellt denna veckan. Bara varit praktik - hem - äta - förbereda - sova - vakna - praktik... osv. Med undantag för i torsdags då jag lekte med fina A. Men annars, just praktik. I don't mind it, har varit så slut efter en dag med hundra lektioner att man bara ville hem och sova sedan.

Idag är det förta advent, mys! Har bakat pepparkakor med den yngre brodern, käkat juleskum, druckit julmust och tänt första ljuset i adventljusstaken. Låter som jag är 8 år. Haha. Men det är mysigt! Det måste ni erkänna, fan.

Nästa vecka är det praktik igen, dock inte lika intensivt, eller jo intensivt lär det bli, men jag ska inte hålla i så många lektioner, ska hålla i en som det ser ut just nu. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer, vill göra något. Något mysigt. Hm? Vet verkligen inte vad jag syftar på. Känner mig lite rastlös bara, vill hitta på något äventyr!
Okej, fyfan vad flummigt och stört det där lät, sorry. Är lite trött och schleten, haha.

Nä, nu ska jag fortsätta käka pepparkakor, dricka julmust och läsa Fången från Azkaban (nörd)! Lovar en bättre uppdatering.
Take care och Glad första advent!
Puss.


You were my favorite show

Heeeelg.
Fast ja. Jag är litta nervös, jag. Nästa vecka är det praktik och jag ska hålla i ALLA svensklektionerna. Det är nio stycken det, tre i varje klass. Allt är förberett och så, men herregud, nervo! Prestationsångest delux, heja.

Men ja; helg. Det enda jag har planerat, förutom förberedelser och meganervositet, är att jag ska se HaRrY pOtTeR på söndag. Brorsorna, mami och jag. Flummys!

Idag har jag lärt mig grunderna i Photoshop. Kalla mig sen och vad ni vill, men ja, vilket fall som helst: åååh vad roligt det är! Vår uppgift var att göra "Monstret på Orkanen" (Orkanen är megahuset där jag går), genom att klippa och klistra och mixtra och fixa i PS. Riktigt kul! Min bild innehöll bland annat ett väldigt äckligt monster och en massa eld... Haha. Flumm!

Nu ska jag snacka vidare med min klasskompis på MSN. Om en stund ska jag in till stan och möta upp min storebror i stan och hämta ut biobiljetterna. Iih! (nörd, jag vet) Älskar att gå på bio, det är så mysigt. Härligt att få drömma sig bort till en annan värld för en stund. Sedan får vi heja på Jay ikväll. Dock är kvällens låtval riiiiiktigt kassa. Sure, "Klassiker". Men det finns väl fler klassiker än de skitlåtarna de valt??? Hrm... Aja, antar det handlar om att de inte har så mycket att välja bland...

Nu ska jag sluta skriva en massa bajs, haha. Ha en fin fredagkväll! Puss.

Fina:

2nd album

Herregud vad jag vill se Stone Temple Pilots. Ge mig.

Bang

Tja.
Konstig vecka. Ångest blandad med glädje. Svårt att förklara, you just have to feel it, man. Okej, jättedålig engelska. Orka.
Idag har jag haft grupparbete i skolan, sedan har jag bara legat och slappat hemma. Egentligen borde jag läsa på om poesi inför nästa veckas projekt med eleverna på min praktik. Men ja, det kan jag ta imorgon. Och i helgen. Lite slappt får man också ha det!

Käk på G, sitter i köket och muppar mig. He he. Fyfan vad tråkig jag är. Sorry. Är nog hungern. Vill äääääta. Bli färdig, mathelvete!

Här får ni en egobild, ett förlåt för att jag är så sämst på att blogga nowadays.
Take care, vi hörs. Puss.


1


'Unglued'

"Purple". Vilken jävla skiva, alltså. STP, såklart.
Mysigt igår, mousserande vin och snackelisnack. Behövdes.
Veckan som kommer innehåller skola, plugg, jobb och sånt. Rätt lugnt.
AFV på TV, så sjukt flummigt, haha.

Nu ska jag spela GTA San Andreas, best game ever. Haha. Det märks att jag bara har brorsor, huh? Haha.
Ta hand om er. Puss.


Pilots

Tja.
Hoppas ni haft en fin dag. Nu ska jag iväg till en vän och dricka vin, käka choklad och snacka en jäkla massa skit.
Lovely!
Här får ni två egobilder jag tog nyss. Mitt hår är dAmP. Puss.



Bra saker

- Travis Meeks är GULD.
- Haft en sjukligt bra dag på Tekniska muséet och alla de där andra museerna runtomkring. Inspirerande och roligt!
- Min favvizlärare kommer på ett återbesök under denna kursen, vilket är sjukt kul! Bästa läraren jag har haft.

Mindre bra saker
- Jag börjar bli sjuk. Uuuuuh.
- Vissa personer irriterar mig SJUKT jävla mycket.

Hoppas ni haft en nice dag, jag har, som sagt, haft en AWESOME!
Puss.

Hair, baby

Måste bara säga att jag älskar min hårfärg. Egentligen är det inte en färg, utan typ femtio miljarder. En bra bit är min utväxt som är min naturliga råttfärgsröda färg, haha. Resten är typ en blandning av misslyckad blekning och gamla mörka slingor... Det låter som a big fail, vilket det var, framförallt i början. Dock ser det pretty snyggt/häftigt ut nu när min naturliga börjar växa ut. Hmm, bra förklaring... hahah. Planen är att låta det råttfärgsröda växa ut än mer och låta håret växa lååååångt. Vill ha meeeegalångt hår. Yeah.
Äh, här kommer två bilder som kanske förklarar det hela bättre. Tagna på A och S's b-dayparty. På den nedre syns hårfärgen bäst och mest.

Nu skall jag fortsätta dricka det goda kaffet och kolla på Britain's next top model (nörd). Hoppas ni haft en nice dag!
Puss.



W

Hello sunshines.
Gick bra på praktiken igår, roligt att träffa alla fina människor igen. Skall dit om två veckor igen, sista praktiken på grundnivå, sista praktiken innan sidoämnena! Jepp, till våren börjar jag läsa svenska, som kommer vara mitt sidoämne, det ämne jag kommer undervisa i (förutom min inriktning, fast det är mer ett förhållningssätt.)
Kan knappt förstå att tiden har gått så fort. Snart har jag gått 1½ år av min utbildning! Sweet såklart, men oj... Började jag inte nyss?

Idag börjar en ny kurs, sista kursen på grundnivå, så det är intro och ett gäng föreläsningar. Slutar 17.00... Fyfaaan.
Wellwell. Imorgon ska vi gå på ett muséum, after that ska jag träffa fina A.

Alltså seriöst, fyfaaan vad trött jag är!
Igår fyllde min storebror 27 (GRATTIS), så han kom förbi och vi käkade tårta och flummade. Han är bäst!
Kan verkligen inte förstå att han är 27! Minns fortfarande som om det var igår när han fyllde 11. Mamma hade gjort ett lite större vykort vars utsida var ett porträtt av min storebror. Så otroligt fint!  Såg ut som ett svartvitt fotografi, inte något någon målat för hand. Mamma är en fantastisk tecknare.
Iallafall, det var då och nu är nu och min storebror har fyllt 27. Jag har fyllt 22. Min lillebror har fyllt 18. Man, we're old. Inte barn längre, vuxna. Wow.

Nu ska jag fixa mitt hår och om en stund gå upp till centralen och åka till Malmoe.
Ha en fin dag!
Puss

Mornin'

Fyfan, helt jävla slut.
Ska iväg till min praktik om en stund, en såkallad fältdag today. Ska bli kul, men fyfan vad det tog emot att gå upp tio över sex... Huuuaaa...
Imorgon börjar den nya kursen, blir spännande!
Vet inte vad mer jag skall skriva.
Jo! Idag fyller en av världens bästa människor år - min storebror! Grattis!! Han kommer hit idag, vi ska fetta oss med tårta och flumma. Nice!

Aja, jag får skriva mer sen. Nu måste jag rusa! Ha en fin dag, puss.


Zzz..

Fyfan vad jag är trött........

Nu skall jag iväg och snacka lite skit hos en klasskompis. Hoppas ni haft en fin helg. I have, men är helt... gaaaah, just nu.
Puss.


How do you know you

Days of the New....... Jäkla magi, jäkla magi.

Imorgon är det P-L-U-G-G (varit alldeles för lat idag) och sedan party på kvällen. Dock relativt nyktert för mig, för på söndag, då skall jag - gissa vad? - Plugga... Fedt.

Men alltså serri, snällasnällasnälla mr. Meeks, bli ren, fortsätt vara awsome och åk över the sea och kom till Europe. Top 5 musikmässigt, if you ask me. ♥

Hoppas ni mår fint och så. Puss.


Alltså, jag posar inte alls...

Seasons change

Hej.
Fått tag på en B-sideskiva av älskade Days of the New. Det är så sjukt fantastiskt att hitta mer musik av ett band man älskar, isn't it! Ligger nu här i soffan och njuuuuter.
Varit en intensiv vecka, och mer intensiv kommer den att bli. Igår var det muntlig examination, gick jättebra faktiskt, för att vara lite skrytig haha. Eller ja, jag vet ju inte vad examinatorn tyckte om det hela, men det kändes gutt.
Idag har jag varit i skolan, sedan läst en skönlitterär bok som jag skall arbeta med på praktiken nästa gång. Har några riktigt roliga idéer jag vill testa med eleverna!
Sedan somnade jag... fyfan, kände mig som en gammal tant. Så känner mig lite groggy nu, haha.
Imorgon skall jag pluggpluggplugga, kurserns sista examination på måndag, en uppsats. Känns rätt lugnt, vi skall skriva om utvecklingssamtal och hur vi tycker att ett utvecklingssamtal skall byggas upp utifrån hundra artiklar från Skolverket och egna erfarenheter... Intressant för er att veta, va? Jag vet att ni antecknar... Haha.
Så uppsatsen och lektionsplaneringen kommer vara mina bästa vänner.

På lördag är det partiliparty. A och S ställer till b-dayparty, typ en miljon pers som kommer, kul som fan!
Idag fyller S 21, grattis babe!!!!! Love u.

Känner mig rätt för tillfället. Pepp på allt, framförallt skolan. Vilket nog är det viktigaste, om jag inte är pepp går det åt helskotta, ju mer pepp jag är desto bättre resultat.

Awell! Hoppas ni mår fint. Nu skall jag fortsätta lyssna på älskade Days of the New och surfa runt lite!
Ha det underbart! Puss.


Fast

Snabbiz innan jag hoppar på bussen och drar till Malmoe. Muntlig examination, gaaaah.
Sedan hem och pluggapluggaplugga. Bajsuppsats till måndag. Baaah.
AJA! Ben Harper ekar i högtalarna så it's ok, it's ok! Pepp!
Ha en lovely dag!
Pöss


RSS 2.0