Atlanta

The upcoming two weeks are going to be.... gah. So. Much. Stuff. To. Do.
Well, better than just walking around at home, doing nothing, as some assholes...

One week since DM tomorrow. I miss it, it was pure magic. Tonight they're in Stockholm.
150 days til Pearl Jam. I know, it's a long time, but it gives me the strength I need.

Have a great week.


PhotoS -/- - - 5 months --> Way to Happiness

In five months me and my brother will be at Wuhlheide, Berlin.
Five months til I'll see my heroes.
To... celebrate this, I had fun in Photoshop. Enjoy.

30062010

Egentligen borde jag sitta och vara orolig över morgondagens tentaresultatet (which is going to be a failure, I just know it, but it's just to do it again and do it right, you know), men jag kan inte annat än sitta och vara skitnervös inför det som sker om 153 dagar. Jag skall se Pearl Jam.

Okej, jag måste förklara.
Depeche Mode är min upptväxt, min grund. Grunden till att jag överhuvudtaget fungerar.
Pearl Jam dök inte upp förrens för ett par år sedan (mitt i all Soundgarden-dimma), ett band som jag fram tills dess ansett vara lite för "lugnt" för mig, lite för "tråkigt".
Ha - tråkigt my ass. Pearl Jam levererar tusentals känslor, "lugna" som "olugna". Vad som än definierar de begreppen.
Om Depeche Mode än min grund, duken mitt liv sattes upp på, togs upp från det hemska, är Pearl Jam det som skapats på duken. Mitt nya jag, fortfarande format utifrån mina erfarenheter, min grund (DM), men samtidigt mina nyare erfarenheter, vad som kommit ut från allt nytt jag lärt mig.
Det är svårt att förklara redan från början, och här sitter jag och försöker jämföra det hela med målning.
Hm...

153 dagar kvar iallafall. Jag måste säga/skriva att jag är jävligt nervös, redan så här långt i förväg.
Nervös, men o vad jag ser fram emot det, det kommer bli vackert. Min lillebror kommer säkerligen skämmas över mig, då jag ena stunden kommer att gråta mer än jag någonsin gjort, å andra stunden skrika, hoppa, dansa, sjunga mig hesare än hesast.
Men han förstår, det vet jag att han gör. Bästa lillebror, som är på god väg att bli PJ-frälst (Yey!).

Det är helt enkelt bara något speciellt med Pearl Jam... Jag vettefan vad det är, det är nog kombinationen mellan Eddie Vedders fantastiska röst, melodierna, texterna, alla känslor...
Precis som Depeche Mode är musiken fruktansvärt känslig, man kan verkligen känna de känslor som Ed kände när han skrev verken...
Återigen, svårt att förklara. Det är bara något speciellt med det hela.

Så, 153 dagar kvar. 10-årsdagen sedan Roskilde, vilket kommer göra spelningen extra känslomässig, är rätt säker på att det är en väldigt speciell kväll i Berlin vi har att se fram emot...

Åh.

153 dagar.
Den bästa kvällen någonsin, den bästa kvällen någonsin.

Okej, jag vet inte var eller hur jag skall börja.
Gårdagen var helt klart en utav de bästa kvällarna hittils i mitt liv.

Vi kom till Arenan (efter en massa Skånetrafikmög) vid sex, mycket folk var på plats, dock inte så många som jag trodde det skulle vara. Vid halv sju släppte de in oss från den fruktansvärda kylan.
Hängde in våra saker och tog en öl i baren.

Sedan gick vi in till själva spelområdet.
H-e-r-r-e-g-u-d. Så jäkla mäktigt! Jag har aldrig varit på en arenaspelning (CC spelade på Annexet), och måste säga att fyfan vad mäktigt det var att skåda ut över hela.
Vi tog plats långt fram, scenen var byggd som så att på Martin's sida (vänstra) var det bara scen-dike-publik, vid den högra sidan av scenen gick den klassiska catwalken ut i publiken.
Vi stod vid catwalkens slut, andra raden längst fram.
Best decision e-v-e-r (läs vidare för att förstå why, om ni inte redan get it).

Nitzer Ebb började spela kring tjugo-kvart i åtta. Hm, vad skall man säga?
Introna till varenda låt var AMAZING tungsynth och härligt, dock förstördes det när de dryga trummisarna började spela, samt att sångaren hade så Jäkla töntigt tillgjord röst. Inte OK.
Så det var något av en pina att stå där i närmare en timme och lyssna på denna monotona musik.

Så gick fixargubbarna ut på scenen och började fixa. Sedan blev det tomt på scenen.
Och så plötsligt släcks de stora lamporna ner, det enda man ser är den mäktiga bakgrunden med 3D-kulan, samt lite ljus och rök.
"In Chains" drar igång. Redan här insåg man att en magisk kväll hade startat, publiken var underbar!

Jag vet inte hur skall fortsätta skriva. Vad jag ska skriva, vilka ord jag skall använda mig utav för att ens i närheten kunna beskriva hur jag kände de närmsta två timmarna.
Jag kan säga som så att jag och Amanda reagerade helt olika: Amanda grät under i princip hela spelningen, jag stod mest chockad, blandat med skrikande och dansande, så mycket att folk omkring mig började glo. Töntar. Ni vet att det är Depeche Mode vi ser framför oss??!

Martins solon inkluderade: "Home", otroligt fantastisk version. Amanda sade att det var samma version som på Arvika, jag minns inte, då tusen och åter tusen känslor befann sig inom mig under låten på Arvika. Men det var vackert, o så vackert.
"Insight". Amandas låt, om man säger så. Fantastisk. Vi höll varandra i händerna och sjöng oss hesa. Stämningen i publiken var magisk. Otroligt magisk. Och Martins röst... Jag säger bara som så, visst, Martins röst är fantastisk på skiva och på live-DVDerna, men live........ Det finns inte ord, den mannen... Den mannen!
"One Caress". FY HELVETE! Miljontals känslor for omkring mig, men framförallt: MINNEN. Den här låten och hela "Songs of Faith and Devotion" är berättelsen om min uppväxt och den skiva där jag verkligen insåg att DM var något utöver det vanliga. Självklart inte då den släpptes, då jag på tok för ung (dock mitt i krisen), men inte mycket senare, någon gång uppe i Timrå, kanske 98... Ja, lång historia som jag kan ta en annan gång.... (Det enda jag kan säga/skriva är; TACK, farbror! Tack!)

Okej, nu till vad jag skrev för några stycken sedan; varför våra platser var de bästa ever.
Okej, hur fan skall jag skriva det här....
Catwalk = Svettig och (ja, jag måste säga/skriva det) sexig Dave Gahan under bland annat, och framförallt, "World in my eyes". "Nothing more than you can touch now..."-skrevet. Ja, precis. Vi upplevde det. Tre meter framför oss. Och så blickade han ut över publiken, med den där naughtyblicken som bara han kan ge, den där blicken som gör att trots hans ålder på 47, gör honom till en av sexigaste som finns. Wow.

Men det mest underbara, det mest... Allting. Jag minns inte under vilken låt det var, men vet ni vad...
....
....
....
MR. MARTIN L. GORE GICK UT PÅ CATWALKEN, LÄNGST FUCKING FRAM!
Tre meter framför mig stod mannen som är anledningen till att jag stod där tre meter framför honom. Anledningen till jag existerar och klarat av allting. Anledningen till att jag klarade av perioden 95-06.
Det var Så. Otroligt. Overkligt. Lilla Martin (ja, och verkligen Lilla, vilken liten plutt han är, haha). Där stod ängeln och blickade ut över publiken och log sitt vackra leende.
Den stunden var första gången som jag faktiskt trodde att jag skulle svimma, inte på grund av tryck, utan på grund utav chock, overklighetskänsla. Jag trodde inte det var sant.

Mina vänner, jag kan säga att ovanstående händelse är det vackraste och mest underbara jag har varit med om, någonsin. Och det kommer, precis som jag sade till Amanda efteråt, ta Väldigt lång tid innan något annat kan klå den känslan och det fantastiska faktum att jag har stått tre meter från Martin Gore. Lång tid. Om ens någonsin.

Två saker till:

Under "Policy of Truth", förändras bakgrunden till en video med en massa färgglada flygande ballonger bakom en vit bakgrund. Vet ni vad en i publiken hade gjort? Han hade köpt en megapåse ballonger som han delade ut till folk (även Amanda och mig), som vi blåste upp och slängde iväg. Ballongerna flög omkring under hela låten, och det var så otroligt vackert och magiskt! Änglarna verkade också uppskatta det, för man såg hur de sken upp. Magiskt.

Jag vet inte om det var på grund av ballongerna, men när de startade "Policy...", tänkte jag helt plötsligt "Men vänta, sjöng inte Dave samma mening precis?".
Och visst, helt plötsligt slutade bandet spela. Först tänkte jag, "Fan, de blev säkert förbannade över våra ballonger", men sedan hörde man Dave säga något i stil med "Okey, haha, that went wrong, let's take it again, boys", och så började de spela igen.
HAHAH! Åh, nuttisar. Så jävla underbara.


Åh.............. Jag kan skriva HUR mycket som helst om spelningen och om hur fullkomligt fantastisk den var, wow... Men ja, det är som sagt för mycket ord och tankar och upplevelser och känslar att det helt enkelt inte går.
Men fy fan vad underbart det var, nog det mesta underbara jag har varit med om.
Jag kan inte förstå att jag har sett dom från så nära avstånd, det känns helt overkligt. Framförallt att jag har sett lilla Martin så nära. Ni måste förstå, att se honom från det avstånd han var på på Arvika var en grej (då var han också jävligt nära, vi stod ändå längst fram), men här var det verkligen bara tre meter (om ens det, nu när jag tänker på det...), rakt framför en. Alltså... Jag börjar nästa gråta bara jag tänker på det.

Mina vänner, jag har upplevt den bästa kvällen i mitt liv.
Jag är trött, sjuk, stel i hela kroppen, från topp till tå.
Men det var värt det, jag hade kunnat genomgå samma sak tusen gånger om.

Jag älskar er Depeche, över allt annat, tack för den mäktigaste kvällen någonsin.
Så otroligt, otroligt vackert.

Love,
Liv.Ultrameganervous

Om ungefär en timme drar jag mot Malmö. Mot Malmö och mot Depeche Mode.
Är så jävla nervös att jag tar långtidsbussen för att kunna chilla ner lite.
Så. Jävla. Pepp.
Så. Jävla. Nervös.

Har varit 97056027652760487 saker som hänt de senaste månaderna (läs: plugg och faktumet att jag även skall se Pearl Jam) att jag inte har hunnit tänka på det. Vafan, är det redan 25:e januari?
SHIT, SKOJA MIN JÄVLA DOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är seriöst så nervös att jag blir bajsig, haha. Fresh.
Egentligen borde jag inte sitta och lyssna på "Ultra", som är de album som förändrade mig och är DM's absolut bästa skiva so far, men ändå gör jag det. Den gör mig lugn samtidigt som den gör mig ännu mer nervös..
Fyfan.

Jag skall se Depeche Mode idag.
Jag Skall Se Depeche Mode Idag.

Det ni. Fuck. Shit. Wow. Men främst; AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Vet inte vad jag skall skriva för något mer, vet att inget av det ovanstående made any sense really, men shit... Det är inte förens idag, dagen då jag skall se dom, som jag verkligen inser det. Jag typ... jag vet inte.
Jag är så jävla äckligt lycklig, men framförallt NERVÖS, just nu.

Nervositeten halvtimmen innan spelningen på Arvika kan gå och slänga sig upprepade gånger i väggen, för här kommer en nervositet utan dess like. Fråga mig inte varför, jag är bara så sjukt nervös.
Shit my pitt, om jag hade en, vill säga.

Nu måste jag fixa och trixa med det sista, sedan bär jag mig av!

Ha en underbar måndag, I KNOW I WILL!!!!!!!!!!!!!!!

Love,
Liv.


Strangelove

"The next show...

Tomorrow
Malmo, Sweden
Arena"

It sure feels wierd to see when you're typing in http://www.depechemode.com, I tell you!
But it's a fact, tomorrow they're here, or, 20 kilometres from where I live. But I'm going to be there, w/ my best friend, her boyfriend and her mom.
Amazing, people, amazing!

Now, celebrating this fact w/ some episodes of worlds best "I en annan del av Köping"!


Ps. Congrats' mr. Waltz for the SAG-award! And congrats' the whole cast of "Inglorious Basterds" who won, and your speech was the best; Quentin Tarantino sure is the best there is... ! Love you all! Ds.

Love,
Liv.


Play your own kind of music

I've been watching "I en annan del av Köping" and the fifth season of "The Hills" the whole day.
I gotta tell you... the gang in "I en annan del..." are So lovely, I love them. But the best has to be Tobbe, with his "Akta dig, hundjävel!", "Står ni och sover igen, för fan?" and "Helvete också!!". What a guy.

Tonight's another award-night, Screen Actors Guild Awards. How very nice!

Other than that it's two days til Depeche Mode, man, times goes fast. And I love it. 159 days til Pearl Jam.

There you have the most important updates.
Love,
Liv.

It's evolution, baby

WHATEVER WHATEVER WHATEVER WHATEVER
WHATEVER WHATEVER WHATEVER WHATEVER
WHATEVER WHATEVER WHATEVER WHATEVER
WHATEVER WHATEVER WHATEVER WHATEVER
WHATEVER WHATEVER WHATEVER WHATEVER160 days /~/ happiness
Now go, hitchhiker

Feeling pathetic over thinking about how long time it was since I was happy.

Fuck this shit, just give me monday and 30th of June so I can live.

/My little words are going to sting, haven't you heard the pain and joy they bring?

Listening to the incredible bonus tracks from "Sounds of the Universe" and I just can't belive that in one week I'll be at Malmö Arena, watching Depeche Mode.
My little angels...
It's so sick, I saw them in July last year, and that still feels like was last month or something, but the fact is that it's actually six months ago, half a year ago...
And now I'm going to see them again in one week. How sick, but at the same time - how lovely!

<3
And the winner is...

Golden Globes was amazing, mr. Waltz won (the only thing that was important), Ricky Gervais was the best host ever (he's my new idol), hilarious The Hangover surprisingly won for Best Comedy or Musical, and why oh why did Meryl Streep have to win yet another Globe?

Only slept for two hours, but it was worth it, just as every year. Soon it'll be the Oscars, can't wait for the nominees to come out in the beginning of February.

And, yeah well, congratulations C. Waltz! You deserved it. !


Today it's one week til Depeche Mode. Oh! How amazingly lovely.

Now: Tetris.

:*
/Liv.


Black, red and yellow

Just realized that the Pearl Jam gig I'm going to is going to be a very special one, it's the 10th year anniversary...
Man, it's going to be a very touching evening, I can tell you that...

<3 

New

"Blasphemous rumours".

Going to fail on the text, but I don't really care about that since I've found "Live in Milan" on lovely grooveshark.
The live version of "Macro" is so beautiful that I can't cry, it's just stunning. Even though I've heard it a thousand times on my DVD, it just... Martin's voice, so... In 8 days I'll hear it again. Strength.

This week has been... Stressful, sad, happy, full of memories, good and bad ones.
Most of all I just really, really need to see Depeche now. And Pearl Jam. 

But the most wonderful, beatiful, amazing, scary thing have happened. A friend of mine are pregnant.
Can't tell who it is, 'cause it's still kind of a secret, even though her closest friends and family know.
As soon as I got a "OK" from her I promise I will tell you...
It's so beautiful, completely beautiful.
<3

And tomorrow night, tomorrow night! One of the evenings that all moviedorks all over the world waits for every year. Golden Globe Awards! 02.00 @ TV6, if any of you were thinking of watching it...
And yes, I ignore the fact that I start school ten on monday morning. Whatever!


Other than that... I don't know. I want to get drunk.
Give me some champagne.

Here you have a photo that explains my school Perfectly. At least when we have the worlds best teacher. Haha. I remember this lesson, totally crazy... Haha. Love it:

--- error //..-

A second from crashing.
I need Berlin and Pearl Jam Now.


1.6.7-


Hitchhiker

Seriously people - I'M NOT A FUCKING PSYCHOLOGIST!

Now I'm going to eat an avocado and listen to Pearl Jam.


You're my best friend

Hello.

I've written three more pages now, only took three hours... Ough...
Done with the info, tomorrow I'll just check it all, take in some quote maybe...
And then on friday, I'll bring it to my teacher! Woho! Ok, a bit nervous about the result, but I feel confident. Just hope my feelings are right... Haha.

Tonight I'm heading to the gym again. I't so nice, on monday there were only like four people there (ok, all four were hot men, but we-he-he-ll...), and they all went home at eight. And no we're going to be there at eight, which probably means that we're going to have the whole gym for ourselves!
How lovely!!

Now I'm going to eat something and play some online Tetris, the new addiction you know... hahah.

Take care cupcakes.
:*
/Liv.

OK, so I'm getting in shape... But... This is fucking over-shape!

I ♥ Last.fm

Best site on the web ♥.

Current:

Pearl Jam -> 3,408 plays
Depeche Mode - 2, 005 plays
Soundgarden - 1,698 plays
The Doors - 785 plays
Jamiroquai - 765 plays


*dOrK*

With the wrong tune playing till it sounded right

Listening to "In Chains", oh my, oh my. I remember the first time I heard that song, I had goosebumps on my arms, neck, legs, face (!)... Just incredible. The whole "Sounds of the Universe" is so amazing.
Proves that they "still got it", not that I've ever thought other about them... I actually love "Exciter", an album that the majority of the DM-fans hate... Hm. It's just different.
And well, if you ask me, I don't think any DM album is like the other. Well, there's that special sound, but every album is... unique. You know? Well...

Two weeks 'til I see them again. Have been so into PJ after getting the ticets and all... But you know, now when I think of it, and realize that it's only two weeks 'til I will see my lovely angels again, I'm just... Wow. It's going to be amazing, it sure is.

Now I'm going to continue listen to this wonderful music.
Have a great one.
/Liv.


SOON

School, library, school, library, home, study, eat, study, eat, relax, off to the gym...
Wow, it's been a busy day, folks. But I've had great fun, actually. I love school. I know, I'm a dork, but I actually love studying, it's something I've realized now when I'm studying "for realz".

Well, my bus to the city are coming soon, I'm going to take a few hours work out, then home and study some more...


(and PLEASE, can my book "Grupprocesser" come soon? I'm waiting for you. Come for fuck sake.)


TWO WEEKS 'TIL DEPECHE MODE TODAY! IN EXACTLY TWO WEEKS AMANDA, HER B-FRIEND, HER MOTHER AND I WILL STAND OUTSIDE MALMÖ ARENA AND BE SO, SO, SO NERVOUS. AND COLD. BUT THAT'S COL-... COOL. WE'RE GOING TO SEE DEPECHE MODE AGAIN. THAT MAKES US WARM.

Take care.
/Liv.

Nice sunday

Hilarious at Anna's, just as I knew. They're the best.
Tomorrow I'm heading off to school. Start at 08.15. Holy fuck. I'm going to be t-i-r-e-d.
My second book is supposed to arrive tomorrow, so it'll be to read it. It's called "Kulturanalyser". I'm actually looking forward to read it. I'm a geek, I know...
On the afternoon/evening I'll be heading towards Annas' dads work to work out.
And after that, home and write, write and write.
Busy day, folks. Busy day... But that's what I love. :-)

Now I'm going to... Dunno. Read http://www.failblog.org, best site ever. Hehe. Always gives you a few (read: LOADS) laughs. Hahah.

Take care cuties. Tomorrow it's two (!!!) weeks 'til Depeche Mode. A-a-a-amazing!
:*
/Liv.


GG

Random anger management-group... come over here and help my brother.

Off to Anna's.

Just realized that today it's one week 'til Golden Globe Awards. How amazingly lovely.
It's become a tradition for my elder brother and I to sit up in the middle of the night to watch GG, SAG and the Oscars. I guess we all want to see C. Waltz as a winner, and well, I don't think we'll get disappointed.
Those awards are his already, if you ask me...

Awell. Time to go. Have a nice sunday.
/Liv.


"That's A Bingo!"

I've written three pages now... Two to go.
"Pulp Fiction" on the telly, lovely. Tarantino is a genius, something he really proved in "Inglourious Basterds", a movie that already, after watching it just once, is one of my all time favourites.
Watched "Moon" again today. Man, Sam Rockwell is amazing. If you ask me, he deserves an Oscar nominee (AND the Oscar...) ...

Tomorrow we're going to Annas' parents place, as I've told you before... It's going to be really fun. It always gets totally crazy when our families meets, hahah...
Gah, can't wait for next week when I'm starting working out, I really really need to get in shape.

Well well, dunno why I wrote that...

- Oh, one more thing. "A Beautiful Mind" just went on telly - is it just me, or does the horrible ending ruin the whole movie? It's such a strong movie (Crowe should've won Oscar for it, but I guess the academy didn't want to give an actor two Oscars' in a row, he won for "Gladiator" the year before...), but the ending is just SO America. It makes me a bit angry. I h-a-t-e bad movie endings... !

No, time to continue watching "Pulp Fiction", I suggest you do it to. ;-)

Take care, sweeties.
:*
/Liv.

Mr. Tarantino

Finally

I started to think that something went wrong with my books I've ordered... But today I got a message that told me that at least one of them have come. Phew, now I've got something to read during the weekend...

Tonight I'm just going to be at home, watching telly with my family, read the book...
I'm going to study the whole weekend... gah. But it needs to be done.
On sunday we're going for dinner at Anna's familys' place, long time since our families did something together... Fun!

Wish you a nice friday and weekend, whatever you'll be doing.
:*
/Liv.


And bad mistakes, I've made a few

One of my main new years resolutions is already on its start: I'm going to start working out. A lot.
With my little friend Anna. We both need to start getting in shape so this is just perfect.

Beach -10 here I come... Or not. Haha. I just need to be nicer to my body, you know.

Now, time for some swedish snus and... I don't know. Pearl Jam. Depeche Mode. Days of The New. Somethin' nice. Hm...

Update:
Queen. Yeah, that's the music!


:*
/Liv.


Flickr09


Sickest thing

19 days 'til Depeche Mode...
... but maybe the sickest, most wonderful, but yet strange thing, is that it's 175 days 'til Pearl Jam in Berlin. I just... I just can't belive it, it's still a huge joke for me, you know a evil joke just to make me sad...
But the honest truth is that I'm actually going to see them... I'm going to stand there at Wuhlheide on the 30th of June. And well, all I can say is that I'm going to cry. I'm going to laugh. I'm going to smile. I'm going to... I don't know. I'm going to be alive for the first time, alive for real.
'Cause you know, to be honest, I wouldn't sit here today if it weren't for those guys. I wouldn't have had the energy, gain the strenght to survive -07 if it weren't for them.  I know, it sound fucking ridiculous and all, but it's the truth... I don't know what else to say, I wanted to give you the truth and there you have it.
Sounds so simple, but I guess you all understand it isn't. Hard to explain. They saved my life, that's all I can say, to make it simple.

I'm fucking nervous. Mostly for how my reactions' going to be. But also for everything... I mean, it's Pearl Jam we're talking about. They're going to stand just a few meters in front of me. Holyshit.
<3


Current ♥'s

Ingloruious Basterds
Last year's best movie, no doubt about it. Christoph Waltz as Hans Landa is ten, hundred more times terrifying than my "favourite" movie-psycho - Bill "The Butcher" Cutting (Daniel Day-Lewis) from "Gangs of New York".
Tarantino at his best. And the music... don't now where to start by explaining how perfect it is for the movie.Moon
Just one more reason why Sam Rockwell is one of the finest actors out there.
He can be both be totally crazy, and as serious as serious can be.


Isn't it awfully nice to have a penis?

Have some kind of crisis here, I'll come back when it's sunny, or somethin'.
'Til then, here you have the funniest Python:
Get on the snake

Alltså, 2010 har redan tagit tronen som bästa året ever.
Igår, på nyårsdagen, får man veta att Soundgarden återförenas.
Okej... Hur skall man reagera... Gråta? Skrika? Le tills man får träningsvärk?
Detta är så fuckings unreal att jag knappt vågar tro på det. Men det är sant, bekräftat, everything.
Det enda jag kan tänka på är kommande spelningar, vart, hur, när osv...
Och så inser jag det stora: Kan det, kan det verkligen bli så att jag kommer att se Depeche Mode, Pearl Jam och Soundgarden under ett och samma år?

Ja, jag antar att ni själva inser hur jävla mäktigt det hade varit.

Fucking unbelivable... Soundgarden, detta lilla fantastiska band som var starten, ingången till i princip allt jag lyssnar på idag. Helt galet! Puss. <3

/Liv.
Happy new 2010

Gäsp, gäspeli, gäsp.
2010 startar med en gammal hederlig bakfylla.
Fast det är värt det, igår var seriöst en av de bästa kvällarna hittils.
Annas middag var mysig, trots opeppa människor. Men vad gör det när man har en underbar Anna och hennes kille som båda var skitflummiga och peppa? Nej, precis! Så vi gjorde det bästa av situationen, helt enkelt. Dansade till allt från Culture Club till Thomas Ledin, hahah.
Sedan bar det av till kära Lundagård. All I can say is att hälften av alla raketer som avfyrades av privatpersoner gick åt helvete, någon åkte rakt in i AF-borgen (inte in i, men mot, you get it), någon in i en annan byggnad, och tusen stycken valde helt enkelt att sprängas på markyta. Gosh.
Fast kommunens raketer... Wow. Märks att det firades nytt årtionde, för fyfan vad vackert... Jag och Anna fällde några tårar där ett tag, hah.
Efter detta drog de opeppa och vi fortsatte kosan mot något ställe som hade öppet, vilket ungefär inga hade.
Glorias tog in oss med öppna armar, och fyfan vad kul vi hade där! Godaste drinkarna, roligaste personalen, bästa musiken, perfa.

Sedan gick jag hem och flummade med mamma. Hahah.

Okej, detta kanske inte låter som något "WOOOOOW vad coolt" för er, men fan, jag kunde inte fått ett bättre avslut på 00-talet. Att fira med Anna, min äldsta och en av mina absolut bästa vänner, var per-per-perfa!
Wonderful.

Så nu är det 2010, ett nytt årtionde. Det här året kommer bli fullkomligt underbart.
Om 24 dagar skall jag se Depeche Mode, sista juni befinner jag mig i Berlin och skall se mitt älskade Pearl Jam.
Och vet ni vad? Jag har hört ett gäng ganska säkra fåglar viska om en Soundgarden-reunion...
Och jag antar att ni vet hur jag kommer reagera om detta stämmer... GAAAAAAH!!!! Ungefär.

Ja, nu är det 2010, och nu skall jag spela CSI: NY-spelet. Nördheten ler ett stort leende. Hehe. ;-)

Ha en fantastisk dag, och jag hoppas ni hade ett lika fint och underbart nyårsfirande som mig!
Puss!
:*
/Liv. 

RSS 2.0