I'm gonna

Efter att ha släppt ett gäng riktigt bra plattor, har Pearl Jam ändå slagit full pott på senaste "Backspacer".
Nästintill "Ten"-nivå, dock bara nästan.

När jag hör första spåret, "Gonna see my friend" vill jag bara ha lilla Eddie och hans vänner framför mig och skrika och dansa och gråta och vara lycklig.
Eddie's röst är sådär galet skrikig och bra som we all now he can have. Åh, de har verkligen hittat tillbaka till sin "fullkomlighet". Love you guys.

SÅ JÄVLA BRA LÅT. SÅ JÄVLA FULLKOMLIGT FANTASTISK SKIVA.In my

Imorse var en mysigaste morgonen på länge.
Visst, jag gick visserligen upp tio i sex och åkte hemifrån tjugo över sex, men...

Det finns nog inget bättre än att ta en take away-kaffe, sätta sig i den varma, mysiga gula bussen tillsammans med ett fåtal resenärer. Det är fortfarande mörkt ute, endast en glimt utav soluppgången har börjat skymta.
Och så kör bussen iväg.
Efter ett tag, efter att man kommit ut från Lund, möts man utav åker efter åker, och nu imorse var vyarna vackrare än någonsin.
Nu hade solen börjat gå upp, och långt bort i fjärran bröts den klarblå himlen av att ett tjockt molntäcke börjat uppenbara sig. Molnen lystes upp utav den pågående stigande solen.
Detta skedde samtidigt som jag lyssnade på Martin Gore's version utav Julee Cruise's "In my other world".

Det finns helst seriöst inget vackrare. Möjligtvis soluppgång/skymning i Timrå. Väldigt jämnt om förstaplatsen (dock tror jag nog att Timrå tar den, ja...).

Skall upp sådär fasligt tidigt resten av veckan också, vilket som sagt inte stör mig alls, med tanke på de vackra mornarna... Och jag har alltid varit en morgonmänniska, trots att man den där första halvtimmen på morgonen är skitarg och bara vill kasta en slägga på någon eller något, eller något i den stilen. Annars älskar jag att gå upp tidigt, väldigt förfriskande, man känner sig lite hel.

<3
/Liv.


Foto: http://www.molfoto.se


Look me in the eye

Nice day. Crazy children, a teacher who calls you beautiful (fresh?), coffee after coffee, lovely classmates, too many cigarettes, etc, etc...
I love this. I really do.

118 days left 'til Depeche Mode. And yes, I'm already counting the days, but you know, it's called love, it's called the greatest day ever. It's called everything. They're my heroes.

Hey

Har börjat prata någon blandning mellan "kristiantiska" blandad med en rövgrov lundensiska.
Hett. Eller något. Gah.

<3
/Liv.
Left handed

Kommande vecka kommer blir Väldigt intensiv. When I think about it, den kommande månaden kommer vara jävligt intensiv. Men det är så jag jobbar som bäst, tempo, tempo, tempo.
Ut på verksamhetsförlagda dagar, alltså ut i skolorna. Ut i Kirseberg. Aldrig varit där, bara åkt förbi/igenom femtioelva gånger.
På detta skall vi även skriva ett reportage + Uppdrag 3 som innebär en 5 minuter lång film, vilket kan låta like a piece of cake men med tanke på allt arbete som kommer behöva läggas ned inför it kan ni kanske förstå what I mean.
Och På Detta skall även alla femtioelva kursböcker läsas innan mitten av november and AAAHHH, you get it, right? Lovely.
Grejen är att det är så jävla intressant och jag älskar't, men det är Så Mycket...

Nåväl.
Sitter och lyssnar på the one and only, Martin L. Gore. "Counterfeit²", som jag sagt/skrivit tidigare: Best Coveralbum E-v-e-r. Och det lugnar ner mig, it does, Martins sammetslena röst tillsammans med de fantastiska toner han återskapat klassiker till sitt egna sound.

120 dagar kvar till Depeche Mode idag. Det kommer bli underbart. Vet inte riktigt hur mer jag kan beskriva det. Jag var SÅ exalterad och lycklig inför Arvika, och tro mig, jag är INTE mindre pepp nu. Nästan mer. Det har bara inte slagit mig än, riktigt sådär megamycket. Men jag är så jävla lycklig över att jag skall få se, uppleva Martin & company igen. I need that SO much.

Ha en fin söndag och fin kommande vecka, y'all!

<3
/Liv.


What is his name120 days 'til I'm safe again

Warning

Vet inte vad jag skall skriva. All min respekt har forsat ur min kropp. Jag känner ingenting längre.
Så... så egoistiskt. Så... jag vet inte. Ibland undrar jag vart denna värld är på väg eller iallafall min värld där allt hela jävla tiden skall vara så jävla komplicerat och invecklat och misslyckat och ångerfyllt.

Det finns inget jag mer vill göra just nu än att åka till mannen som skapade mig och skälla ut honom så mycket och så fullhjärtat att han önskar att han aldrig satt flaskan mot munnen.

Jag har träffat en hel del skumma människor i mitt liv, men ingen långt ifrån så sjukt, sjukt jävla egoistisk, idiotisk, allt, allt som man vill att en människa Inte skall vara.

Det känns som ett stort jävla svek. Fast jag inte ser dig som min pappa längre, snarare som en vän man inte träffar så mycket längre. Folk talar om att man älskar sina föräldrar, vad man än gör, vad dom än gör, vad som än händer.
Jag har alltid älskar honom, jag menar, han är ju ändå min far, han skapade mig. Men efter idag vet jag helt ärligt inte om jag gör det längre. Den lilla bit av mig som fortfarande älskade honom har nog försvunnit. Tacka fan för det.

FÖR VEM I HELVETE RINGER INTE OCH SÄGER TILL SIN SON ATT DU, JAG ÄR NOG LITE SJUK, DU KAN NOG INTE KOMMA HIT ÖVER HELGEN, NÄR HAN ANNARS ALLTID FUCKING HELA TIDEN RINGER OCH "FÖRVARNAR"???!
VEM I HELVETE LÅTER ISTÄLLET DEN LILLA OVETANDES SONEN ATT TRAGISKT UPPTÄCKA ATT OJ, DÄR LIGGER PAPPA I SIN SOFFA OCH HÖR INTE NÄR JAG ROPAR HANS NAMN FEMTIOELVA GÅNGER? VAD DJUPT PAPPA SOVER.
VEM I HELVETE LÅTER SIN SON HÖRA "VEM ÄR DET?" PRECIS INNAN SONEN GÅR IVÄG?
VEM I HELVETE GÖR DET? VEM I FUCKING HELVETE GÖR DET?

Det är en grej att jag är uppvuxen med denna scen, upptäcka pappa full hemma hos honom utan någon förvarning, se honom hänga med stans alkisar och hemlösa. I don't give a shit anymore. Har blivit immun mot ångern och sorgen över att se honom sådär. It's just my vardag, folks.
Men att min älskade lillebror skall få uppleva det, den enda av oss barn som pappa har någon familjerelation till, att han skall få behöva uppleva det han med. Där går fan gränsen. Där går fan gränsen för allt som kallas medkänsla och tycka synd om-shit.
Du skall fan inte få förstöra min älskade lillebrors liv, du har redan förstört dina andra två barns, så du kanske kan vara lite snäll mot lillen?

Fucking jävla idiotjävel.

Förlåt för att jag skriver av mig här, men i brist på svar från pappas jävla mobil så får jag väl skriva det här. Inte för att han läser det.

Jag skall ringa och ringa, ända tills hans har balls nog att våga svara. För han vet att jag är pissed off. Han vet att hela familjen är pissed off. Det är bara att ignorera hans jävla tjat om att det är en sjukdom och blablabla. Nej pappa, det är en jävla störning du orsak själv i 30 år. IDIOT.

Så förlåt.

Nu skall jag supa.


Weekend

Finally fredag. Ikväll blir det some drinks med de närmaste.
Sitter och lyssnar på "The Fragile". There's no words, just amazing.

Skithungrig, skall nog springa mot kylskåpet likt en tok nu. Ja, det låter fine.

<3
/Liv.


Sad girl

Buhu, nu har jag kollat på båda True Blood-säsongerna. :'(
Men som tur är har det skrivits nio böcker så they will be here for a looooong while!
Okej, jag har blivit en nörd, jag vet, but I'm proud of it. Best serie there is.

<3
/Liv.


SexKänner DU någon som ser ut såhär, tell him to call me.


You get

Sitter och lyssnar på Nine Inch Nails. Kanske inte så ovanligt, men OH så underbart. Så mäktigt. Så vackert. Så perfekt.
Och jag kan säga att jag är Pretty lycklig över att jag hann se dom innan dom splittrades.
"Bow down..."

"Kändisdjungeln". Är det någon som egentligen ser på det? Och röstar? För man skall väl rösta på något eller någon i det programmet? I mean, är det någon som helt seriöst lägger ner pengar på det skitprogrammet?
Oh my! Pathetic!

För övrigt är min mor världens bästa, inte för att det är någon nyhet, men ja. She's the best.

Nej, tillbaka till NIN (just nu "Closer", vem klöser inte på väggarna av hotness?) och en dusch tror jag bestämt.
Skola från tio till fem imorgon, intense. Dock bättre än att sitta hemma och mögla, mycket bättre.

Och just ja, Air's nya platta släpps den 5:e oktober, glöm inte att införskaffa den sweeties! Eller ja, om ni uppskattar deras musik vill säga... Vilket jag som fan hoppas... Morr.

<3
/Liv.124


God money

Good mornin.
Eller ja, jag har varit uppe sedan åtta. Kollat på True Blood och druckit vad som känns som flera liter kaffe.
Coffee and cigarettes, that's what I need to get around.

Mentorsdag idag, vi skall få veta vilka skolor vi blivit satta på. Spännande, jävligt nervöst.

Annars. Dunno. Vill ha fredag, it's not so far away. Nu skall jag titta på sista avsnittet från första säsongen av True Blood. <3, big time.

<3
/Liv.


Bow down

Alltså... bara lyssna på rösten. Den som inte ser sexigheten har helt enkelt fått för lite av varan.
<3

Bow down before the one you serve.
Youre going to get what you deserve.yesplease

FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN HÄR MANNEN


Head like A Hole

Alltså nu får det fan räcka.
Sätter på Nine Inch Nails på högsta möjliga volym nu och ignorerar alla fittor.

Imorgon är det mentormöte, vilket betyder att jag får umgås med magiska människor.

<3

Monday

Varenda liten del av min kropp värker. Så sliten, så trött. Så jävla arg. Så jävla mycket känslor.
Orkar inte babbla upp en massa skolsnack då jag fattat vinken; it's not fun to read about, right?
Men det går framåt, och det finns en del ljusglimtar som får en att vilja gå dit ännu mer...


Sitter och kollar på True Blood, wow, spännande. Fast det är en väldigt upp-och-ner:ig serie, vissa avsnitt är helt fullkomligt fantastiska och man sitter och bölar, vissa är frutansvärt B och helt ärligt skitkassa.
Men överlag är det typ bästa serien ever. Mums.

Försöker lugna ner mig med lite Eddie Vedder, soundtracket till mästerverket "Into the Wild". Funkar mycket bra måste jag säga. Han är för go, Eddie. Ett geni.

Men gosh, jag ser verkligen fram emot att supa galet på fredag. Wow, jag har verkligen inte varit in such need of a rejäl omgång alkohol på riktigt länge, men nu. Inför nästa vecka, wow, bring on the drinks.

Puss på er.
<3
/Liv.You can shine for me

Sådärja. Nu har jag pluggat färdigt. Suttit med näsan i boken och skrivblocket sedan 17.00. Helt okej.
Dock kommer jag väl gå igenom morgondagens redovisning tusen gånger till. Fan, jävla nervös.
Inte inför själva redovisandet, utan över att typ ingen i gruppen kommer komma.
Slöa fucks.

Nu sitter jag och lyssnar på "Shine". Ja, Depeche Mode. Är jävligt kissig. Har inte kissat sedan 15.00. Oj.

Skall slänga mig in i duschen, sedan, well... I don't know. Har svårt att varva ner. Det brukar aldrig gå dagen före en redovisning... Fan!

"You can shiiiine for me..."

Imorgon är det exakt 18 veckor kvar till Depeche Mode i Malmö.
Ojojoj, kittlas i magen. Mina älsklingar...

Puss på er alla.
<3
/Liv.


Sunday, sunday

Egentligen tänkte jag inte dra ut på Kulturnatten. För många jobbiga och pinsamma minnen från när man var 13 och 14 och drack äckligt, billigt vitt vin och kvällen alltid slutade med att man låg i en random buske och spydde som en liten gris.

Men så igår ringde min kära vän Anna och berättade att hennes fars band ('Fjärde bästa bandet i Lund, fast i somras var vi tredje bästa, och en liten stund innan hösten kom även näst bäst') skulle spela.
Så självklart tog jag bussen in, mötte min vän, tog en runda på stan, träffade okända och kända ansikten, ställde oss vi scenen och såg nog en av de bästa spelningarna någonsin.

Jag vet inte Hur många gånger jag har sett Torsson genom åren, ända sedan jag var en liten skrutt på tio år.
Om ni inte har lyssnat på dem innan måste ni fan göra det. Världens bästa och flummigaste texter, och jäklar vad rockiga dom har blivit!
Det var perfekt igår, lätt bästa spelningen med dom. Och wow vilken publik, kändes som att hela Stortorget var fyllt.

Efter spelningen drog vi till Den Där ostaffären (vet icke vad den heter i skrivande stund), och käkade ostbrickor och drack gott vin och öl. Sedan stack Anna och jag hem till henne och dregglade framför en Vin Diesel-film och flummade, as always.

Love it. Lyckad kväll.

Nästa helg blir det någon random mysig bar i Malmö med söt drink efter söt drink. Kanske lite shopping där innan. Vi får la se. Alkohol är iallafall inblandat in the plans.

Ha en go' söndag, nu skall jag kolla på lite Project Runway och sedan planera och öva på morgondagens redovisning. Nervositet!

<3
/Liv.
Saturdag, saturday

Idag är min enda lediga dag den här veckan.

Började med att kolla på senaste Top Model och Project Runway, samt lite GHI, GG.
Egentligen ville jag kolla på True Blood, men insåg att det fan är mer spännande att följa det på TV:n. <3

Nu bär det av in till staden snart. Kulturnatt. Egentligen hatar jag Kulturnatten då det enbart brukar vara en massa äckliga fjortisar och fulla gubbar around, men Anna ringde nyss och berättade att Torsson spelar ikväll på Stortorget, her fathers band. Flummigt!
Så drar in till hennes nya lägenhet snart, hon har ju flyttat från gubben, good work girl.

Hoppas ni får en trevlig lördag sötnosar. ... Och förlåt för att jag är så jävla sämst på att blogga just nu. Gah.

<3
/Liv.


Don't ever tempt me

ÅHHHHHHHH helg.
Skriver jag lite sådär orgasmsigt. Men fan vad skönt. Har knappt haft en lugn stund på hela veckan, så helgen kommer bli underbar. Not that I have anything special planned...

Vet inte riktigt vad jag skall skriva just nu, så jag lämnar er med en PUSS och hoppas ni får en skön fredag, så hörs vi väl lite senare I guess...

<3
/Liv.


You'll all be wearing them soon

My men


Whatever I've done

Nej, nog med glad musik.
Nu blir det råaste Depeche Mode.
Fits just fine.


Say

Jag skrev nyss ett jättepatetiskt inlägg om hur jag mår just nu, men valde att radera det.
Vem fan vill läsa om pappahat och ångestberättelser?
Nej, precis.

Vi säger/skriver såhär istället:

Current mood ---> Blandat
Current song ---> "In a manner of speaking" - Martin Gore cover
Current person ---> N
Current place ---> Fågelskolan
Current hate ---> F to the A to the T to the H to the E to the R, ey yo
Current happiness ---> Music
Current 'I miss' ---> Love
Current 'I don't miss' ---> 8th grade

There you have it, now make this puzzle and you might find out how I'm doing.

<3
/Liv.


When you need someone to blame

Hellu.

Egentligen hade jag bara velat lägga mig och sova i några timmar, men well, there's no time for that!
Det är redovisningar som måste förberedas, fakta som måste finnas, böcker som måste läsas.
Uh.

Imorgon skall jag iallafall träffa min älskade kviga Amanda. Shit, jag vet verkligen inte när det var vi sågs senast... Tisdag, onsdag förra veckan? Wow, och vi som brukade ses varje dag i flera år...
Well, that what happens when you're busy. But she's still my little bebis.

Ikväll är det Idol igen. Är det bara jag eller var gårdagens Idol jävligt kasst? Alltså Riktigt Jävla Kasst. Alla som gick vidare var verkligen bara halvdanna, och typ hälften skrek när som sjöng - ändå gick dom vidare. Måste ju säga något om kvalitén där uppe i Norrland...

JAJA.

Nu skall jag ringa Anna och catcha upp om de senaste newsen, shit säger jag bara...

Ha en nice eftermiddag.

<3
/Liv.

Torsdag, torsdag

God morgon.
Alltså, fy fan vad trött jag var igår när jag kom hem.
You see, kom hem från skolan vid 14-tiden, vid 15-tiden fick jag ett infall och åkte och hängde med Anna.
Nothing bad with that, vi hade jävligt kul, men you know, när man redan är söndersliten och sedan är Ännu mer igång, ja, that resulterar i att man så fort man kommer hem slänger sig ner i soffan och somnar.
Trött-tjej.se

Idag skall vi på förmiddagen, vid halv 11 närmare bestämt, intervjua en väldigt viktig man. Okej, inte för att ni som läser antagligen har någon aning om vem han är, men han har gjort väldigt mycket bra för det området som jag bor på.
I mean, när jag var 8-9 fanns det i-n-g-e-n-t-i-n-g att göra här. Sure, en fritidsgård och en stor lekplats där enbart mobbare och tjuvrökare hängde.
Nu finns det tuuuuuusen och åter tusen saker att göra, på grund av att denna mannen har anträngt sig.
Så vi skall intervjua honom idag till vårt arbete.
Sedan åker vi till L och sätter ihop allt shit och planerar själva redovisningen. Visst, det är bara 15 minuter det handlar om, men det är ett speciellt redovisningssätt det handlar om, så planeringen blir dubbelt så viktig och nödvändig än vanligt.

Sedan, well... Jag kommer nog bara passa på att slappna av idag. Kommer bli ett par intensiva dagar, och veckor!, framöver, så jag kommer nog verkligen att passa på och slappna av nu i helgen och så...

Fan vilken nörd jag är! Hur kul var det att läsa ovanstående text för er, liksom?

Vi hörs lite senare idag, lovar att jag kommer vara lite mer underhållande då. Hah.

Ha en fin dag, sötnosar.

<3
/Liv.


Onsdag, onsdag

Nu skall jag iväg på en workshop i några timmar. Hoppas vi får ut något av det.
Och hoppas SOM FAN att folk i gruppen dyker upp. Annars vet jag tre kvigor som kommer att få damp... Hahah.

Annars händer det nog inte så mycket idag. Efter workshopen blir det lite grupparbete, efter det... Hem och läsa i lite kurslitteratur, I think. I need to keep it up.

Well. Ha en bra dag alla snyggningar!

<3
/Liv.


LOL

Jag drog till en "Dagens Citat" nyss

Jag och min lillebror snackar med varandra @ MSN, diskussionsämnet är Miley Cyrus, which we both hate THIS much

Pierre: "Normalt att en av hennes låtar har över 100 miljoner views på youtube!!!!! 7 things kolla den"

Liv: "helt sick! hon är helt galet stor i usa, helt galet. hon ser ut som barnet en mupp och en bäver skulle fått om dom låg med varandra!" 

HAHAHAHAHAHAH


ibland kan jag!


Construction time again

Varje gång jag lyssnar på "Martyr" blir jag så jävla pepp-pepp-pepp!!!!!!
Ursäkta dampet, men jag satte nyss på den på datorna, högsta volym.
Shit. När jag lyssnar på den låten förstår jag verkligen varför jag älskar Depeche Mode så jävla mycket.
Pure perfection, just pure perfection.


SNART ÄR DET DAX IGEN!
Fast jag redan stått typ fem meter ifrån dem, vilket jag antagligen inte kommer göra i M-ö då det säkert kommer vara större avstånd till scenen, känns det fortfarande som om jag Inte  har sett dem. I mean, Arvikaspelningen var ju nästintill katastrof med tanke på alla jävla f****r i publiken...
Så nu är jag mer pepp än innan!!!!!!

Fast okej, ingenting kommer någonsin slå när Martin Gore steg in på scenen... I promise you, Martin Gore fem meter ifrån en, den känslan som dök upp då inom mig, alla minnen, allting, det kommer aldrig, aldrig gå att toppa.

JAG HAR FAN SETT MARTIN GORE FRÅN FEM METERS AVSTÅND.

Herregud, bara att läsa meningen jag precis skrev får huden på mina armar att resa sig, det är nästan så att tårarna också är påväg... Oh...


Men ja som sagt, jag är sjukt pepp på DM! I know it's in january, men fan! När vi skulle se dom på Arvika var det 8 månader kvar, nu är det bara lite över 4 månader! <3 <3 <3
Love u.

<3


My boys
/Liv.


The way you move

Idag är en historisk dag.
Idag...
Idag har jag pluggat. Idag har jag pluggat Direkt när jag kom hem från skolan.
And I liked it.

Detta må låta jävligt komiskt och "Okej, vad fan var speciellt med det?":igt, men to be me, to come where I'm coming from; it's big.
Har alltid ansett mig för cool för skolan, eller okej, helt enkelt varit lat och inte orkat lära mig.
Men nu satt jag där. Med fejset i boken och anteckningsboken i famnen. Duktiga jag.
Ego...... Hahah.

Awell. Idag är det Idol, om rättare sagt cirka fyrtio minuter. Skall bli roligt, actually.
Det är så jävla flummigt att kolla på auditionarna (säkert helt fel skrivet), I mean, vissa av dem, som är riktigt, riktigt dåliga, alltså verkligen 100% tondöva - vet dom helst seriöst inte om det själva?
Har inte någon i deras närhet sagt "Du, du kanske inte skall söka till 'Idol'...", eller har de bara
"GO FOR IT! Du är skitgrym!" och sedan sagt till någon annan "Fan, hon/han är verkligen apdålig, men let's not säga något till henne/honom!"

Okej. Kanske inte skall dra alla tondöva över en kam. Fy vad jag känner mig elak just nu.
Men man undrar. Okej, jag sjunger inte heller skitbra, jag har en sångröst, men är ändå så medveten om verkligheten att jag aldrig skulle få för mig att ställa upp i skittävlingen.
Inte ens om jag hade haft världens grymmaste voice hade jag gjort det. Snacka om förnedring... I mean, här snackar vi inte 15 minuter i rampljuset, inte ens 14,30, här snackar vi snarare 3 minuter, om man har tur.

Det är ju så det är. Vi har alla följt "Idol" slaviskt, det erkänner vi, och vi vet samtidigt om att ingen blir någonting. Iallafall nästan alla.

SHIT VAD JAG HAR SKRIVIT!! Förlåt vänner, detta var verkligen ett skitointressant inlägg. Skriver något mer snart, så ni inte bankar på mig. Usch, har jag fastnat i "Idol"-snacket eller? Gah!


----


För övrigt skänker jag en tanke till de nära och kära till mr. Swayze. Han kämpade länge, men ja, vi vet alla. Vad många "viktiga" som dragit nu i sommar. Inte för att jag var världens största fan av mr. Swayze, men you know, det är ju människor som har gjort en tydlig markering efter sig.


<3
/Liv.

Tisdag, tisdag

Sitter och lyssnar på lite Aleka's Attic, är redan inne på kopp nr 2 när det kommer till kaffekonsumeringen denna morgon, skall snart gå och duscha mitt älskade nyfärgade hår.
Ja jag vet, jag skulle ju färga det ljusare. Får bli framöver. Just nu orkar jag inte fundera kring vilken hårfärg som kommer att passa mig bäst, utan kör safe på min nuvarande mörkbruna man.

Åker in till M-ö vid 12, skola 13. Klädångest. Har seriöst i-n-g-a kläder. Suck. Får bli att uppdatera klädkammaren lite grann när cashen kommer, tror jag bestämt.

Nu lyssnar jag på Alice in Chains. Unplugged. "Got me wrong". Wow alltså. Layne hade verkligen en speciell röst, så sjukt vacker pipa.

Jaja. Nu måste jag skynda mig.
Ha en go dag.

<3
/Liv.


Aleka's Attic. Vackra musik... <3

Bästa introt till ett barnprogram, ever!

Dock förstår jag inte hela grejen med att morfarn sitter och skrattar "åt det som har hänt" i tidningen? Bu!


Counterfeit

Så, nu har jag tagit tummen ur röven och färgat min utväxt. Dock hatar jag att en jävla massa färg alltid ska fastna i typ pannan and shit hela tiden. Fan. Jag har färgat håret nästintill konstant (men ett uppehåll på typ ett halvår) sedan jag var 13, ännu har jag inte blivit skillad på det där med att undvika fem kilo färg i fejset.
Suck.

Idag gick vi runt lite här på väster och försökte hitta inspiration. Alltså, när man gick runt här på mitt älskade område insåg man verkligen hur mycket det har att erbjuda. Åtminstone för tonåringarna och de yngre. En megalekplats som still this day is VERY funny, stora gräsmattor, basketplaner, fotbollsplaner, replokalschanser, konstiga gungor.
Everything you love when you're 8.

Synd bara att faktumet var att när jag var 8 och växte upp i denna stadsdel vågade man sig inte ut på till exempel den stora megalekplatsen, för där stod alla 84:or och tjuvrökte, samt alla bråkiga klass- och paralellklasskompisar som alltid muckade gräl med en, vare sig man var tjej eller kille.
Men vi hade rätt kul ändå, me and my friends. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Nu skall jag låta mitt hår torka klart, sedan skall jag ut en sväng och fota lite för grupparbetet.
Antar att jag måste ha mitt Malmö högskola-kort dinglandes kring halsen, ifall någon suspekt skulle undra vad fan jag gör på en lekplats och fotar.

Ha en fortsatt nice dag.

<3
/Liv.


Monday, monday

Måndagmorgon. Alltid lika seg. Fast man på söndagen tänker "Den här måndagen som kommer skall Inte blir seg! No way", sitter man ändå där och vill bara slänga sig ner i sängen och sova ett par timmar till.
Men nej. It's monday and no time for sleeping.

Idag, om rättare sagt ca en timme, skall jag iväg och träffa min lilla grupp. Min lilla grupp som först var åtta, som sedan blev fem, varav tre av dessa är de enda som gör något. Skall bli Väldigt spännande och se hur många som kommer idag... Gah.
Vid två skall vi till ett fritids här på väster och intervjua små söta ungar till vårt arbete. Fun!
Sedan blir det väl att gå runt här på området and take som pictures.

Kanske låter soft, men fy fan vad mycket ångest jag har haft inför detta grupparbete. Nog därför jag hade konstant tryck mot brötet nästintill hela förra veckan. Nu har det dock släppt, antagligen för att jag insåg att jag fan inte tar ansvar för någon annan än mig själv. Vill de andra två som inte gör ett shit ha dåliga betyg, fine, kul för er.

Nog klagat! Måndag, måndag. Hoppas ni får en skön sådan. Nu skall jag föna mitt hår and put on some makeup så jag inte skrämmer livet ur ungarna. Hahah.

<3
/Liv.


Längtar...

Welcome to my music

I've nothing better to do, so enjoy.

1. "In Chains" - Depeche Mode
Har älskat den sedan första gången jag hörde den. Så mäktig. Sexig. Depeche Mode.


2. "Cherry Blossom Girl" - Air
Tja, vad skall man säga? Helt enkelt en utav de vackraste låtarna som någonsin skapats. Kan lyssna om och om igen på den.3. "Estranged" - GnR
Tycka vad man vill om Guns N Roses, men damn, the guitar in this song! Och Axl's röst @ 0:50! Varje gång jag och min lillebror lyssnar på den här låten ryser vi likt galningar. Speciellt live in Tokyo. Wow!
4. "It doesn't matter Two" - Depeche Mode
Well, what to say? Den här versionen av "It doesn't matter Two" är så vacker att jag bara vill... jag vet inte. Typ gråta. Fast inte för att jag är ledsen, just 'cause it's so fucking beautiful.Fatty Sunday

Hemmagjord fiskgratäng i ugnen, I have to say that I'm proud of me and my brother, vi samarbetade, (nästan) utan att bråka! 
Nu sitter jag och funderar på att göra limemuffins... Ni vet sådana man "doppar" i socker? Sjukt gott, sjukt fett, sjukt nice.

För övrigt har jag haft en rätt hysterisk söndag då jag varken träffat eller fått tag på mina gruppkamrater.
Dock släppte denna hysteri nyss då en av dem ringde och vi satt ett bra tag och planerade och hade oss.
Duktiga kickor.

Well, hoppas ni alla har en skön och slapp söndag, nu skall jag mot kokboken, för jag har bestämt mig - Det Blir limemuffin!

<3
/Fetto-Liv.


In Chains

135 dagar till Depeche Mode idag.
Behöver jag säga att jag längtar SÅHÄR mycket??!
... Och saken blir ju inte bättre av att jag sitter och tittar/lyssnar på Paris-spelningen från Exciter-turnén, nej, det får mig snarare att nästan brista ut i gråt över hur mycket jag längtar och hur mycket jag egentligen älskar dom.
Mina små älsklingar. Åh.

Imorgon blir det grupparbete. Ja, på en söndag. Dock skall vi bara gå runt här på väster och finna inspiration till vårt jäkla grupparbete. Ja, jäkla? Jäkla för att vi är tre pers som kommer göra ett arbete 8 egentligen skulle ha gjort. Eller, vi kanske blir fyra. Om A dyker upp.

Gah. Stressad Liv. Måste ta det lugnt, har stressat upp mig alldeles för mycket redan.

MEEEEEEEEEEEEN.

Tanken på 135 dagar. Lilla Depeche Mode. Lilla Davve. Lilla Marre. Lilla Fletch. Åh. Love you, love you, love you.

Nu blev jag skitblödig. Tår. Men jag älskar dom. Verkligen. I do.

Hår får ni ett klipp, Martin sjunger en av de bästa låtarna ever. Sjukt flummigt, hahah.

<3
/Liv.


While waiting for homemade burgers
Cherry Blossom Girl

Dimman ligger stilla över västra Lund. Hade jag inte varit så otroligt trött och sliten hade jag utan någon som helst tvekan tagit en buss till Skrylle och gått runt lite. Men ja, detta är enda lediga dagen jag har den närmsta veckan, so I want to njuta av den.

Hoppas ni får en skön helg, all of you!
Nu skall jag spela lite Sims 3 för att hälsa en skön lördag välkommen!

<3
/Liv.

Just love

There's no words for this music, it's just... just love


AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH

Har jag någonsin berättat om "Davvekopian"?
Om inte, det är en student här i Lund som är så JÄKLA lik Dave Gahan (93ish) att det inte är sant.
Jag och Amanda var så sjukt, sjukt tända på honom i säkert ett år, varje gång han var på Ariman satt vi och dräglade, ni vet sådär när man inte kan rå för det, utan sitter bara och stirrar utan att kunna ta bort blicken?
Så vacker är han!

Vet ni vad? HAN VAR NYSS PÅ IDOL!!!!!!!!!!!
Ni som kollade på det - You know operakillen? That's him! Dock var han inte lika snygg closeup som ett par meter ifrån... Fast fortfarande sjukt vacker... Fortfarande Dave -93... Oh.

Men HAHAH, LOL (!) var flummigt! Han gick vidare! Laila bara "Nej han kommer aldrig gå vidare", varpå Anders säger "JOOODÅ! Han kommer bli nästa Ola Salo!"

Hahah, han är faktiskt lik Ola... Davvekopian alltså, inte Anders Bagge... HAHAH.

MEN FANNNNNNNN VAD FLUMMIGT!
Sorry fjortisinlägget, men fan vad jag lol:ar just nu!

<3
/Liv.

Got some if you need it

Äntligen, äntligen är det helg.
Kan ju bara säga så att ord kan inte beskriva hur trött och sliten jag är.
Har haft så fullt upp hela veckan att igår på den första föreläsningen var jag så trött och mitt blodsocker så lågt att jag helt plötsligt kände hur det blev tungt i bröstet, började bli yr och fick en liten minipanik.
Dock lyckades jag lugna mig själv (blev expert på det efter all panikångest och oro efter bilolyckan och operationerna) innan jag hade blivit tvungen att springa ut från klassrummet, och blev lugn efter ett tag.
Dock fortsatte det när jag kom hem, jag undrade en kort stund varför, fram tills mamma sade: "Har du ätit något idag? Druckit?"
Varpå jag svarade... "Hm... jag åt en smörgås till frukost och tog en chai latte vid EH på Malmö central... Och en macka och juice till lunch"
Inget efter det. Och addera stress, oro, bokångest etc. You get the deal, and you get the result. I guess.
Min lilla kropp funkade helt enkelt inte, men efter ett X antal nougatpraliner mamma hade köpt hem och MYYYYCKET vatten och varm, varm mat mådde jag bra igen.

Idag var jag också lite yr. Lite. Fast mest väldigt, väldigt trött. Skönt med en ledig dag imorgon. På söndag blir det lite grupparbete, dock på eftermiddagen skulle jag kunna tänka mig, så får sovmorgon där med.

SÅ, nu har jag köpt en sprillans ny dosa Kronan Vit, hårfärg så att min äckliga (!!!) utväxt skall bajsas på, och mina kursböcker har kommit (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), så nu är jag fit for fight för en hemmahelg!
Dock skall jag nog inte läsa så överdrivet mycket i kursböckerna... I mean, helg är ju ändå helg. Inte plugga. Fast lite måste jag ändå.

Jaja!

På tal om skolan och så, har jag nämnt att jag fullkomligt älskar min klass? Helt ärligt några av de finaste människorna jag någonsin träffat, speciellt en... hahah.

På tal om verkligen ingenting, eller jo på tal om Malmö, snackar jag och min kära vän Sara om att possibly move there. Så fort hon fått jobb, och fort vi hittar något, såklart... Mucho niceo!

Awell, nu skall jag äta hemmagjord pizza, ha en nice kväll, ya'll!

<3
/Liv.


Mitt andra hem

In my other world

Fuck this.
Give me january now so I can see a reason to go on.
Miss you, babe.


Min enda anledning till att leva.

The most

... för övrigt är det skola igen imorgon. Var ju ledig idag, mycket skönt. Spenderade största delen av dagen med att spela Sims 3. That's what I'm doing when I don't have any books to read.
Sedan skall jag även träffa mina små älsklingar @ Arre, good old Arre. Knappt man är där längre nuförtiden. I know! It's true! Men imorgon som sagt. I've missed that place, hängde ändå där i princip varje dag från att jag var 14 till 20...

Jaja. Puss på er. Jag längtar till Depeche som fan. Får gåshud bara av att gå in på hemsidan och se alla livebilder och news. OCH LÅTLISTORNA. "Shake the disease" har börjat spelas nu igen. Love it. Hoppas de spelar den i Malmö, de skippade ju mästerverket på Arvika...

Jaja igen. Nu skall jag lägga in lite The Ark på mp3'n, (mina mobilhörlurar strejkar...) på tal om ett helt annat band.

Puss på er.
<3
/Liv.


Love, hate, love

Såg ni True Blood?
OOOOH MYYYYYY!

Addicted.
<3


LOL

På dagens första lektion snackade vi bland annat om normer, hur folk alltid beter sig, hur det alltid har varit osv...
En av mina sjukt sköna lärare drar igång ett exempel som han stolt illustrerar på whiteboarden.
Han börjar rita en karta över Malmös stränder, och följande sägs:

Manlige läraren: "... och här hänger alla barnfamiljer, och på den här stranden alla som är 20 upp till 35, vältränade, välpumpade, allt för att imponera på den som ligger brevid, minst lika vältränad.
Och i badhuset hänger alla ungdomar."
Kvinnlige läraren: "Men vart kategoriseras du och jag?"
Manlige läraren: (tänker ett tag) "... Och här ligger ett kallbadhus! Ni vet, alla går runt nakna och har hängmage och hängbröst. Där hänger vi, du och jag!
... och just det, där ligger Sibbarp!"
(Ritar en stor svart slarvig fläck i utkanten av "konstverket".)


HAHAHAHAH. Fy fan vad flummigt! Alltså, allvarligt, ALLA mina lektioner med de två lärarna ser ut som ovan. De är helt galna. Inte sådär överdrivet flummiga, (eller jo, ibland) utan de är verkligen Sjukt intellektuella och begåvade i sitt yrke, men då och då (ganska ofta nu när jag tänker på det) lägger de till sådana där kommentarer som får alla oss elever att bara "WHAAAAT??!?!?!?!?!" och brista ut i gapflabb. Hahah. Speciellt den manlige av dem, han är så sjukt klockren. Hahah.Jahaja. För övrigt fick jag veta att jag och i princip alla de härligaste i klassen kommer att arbeta i Kirseberg under hela utbilningstiden. Well, hellre det än Fosie som ligger waaaaay out åt helvete.
För övrigt 2 återupptäckte jag "glatt" idag att man röker som en jäkla skorsten när man pluggar. Hade nästa lyckats glömma bort det, men ja, nu när man börjat plugga igen känns det som att man står med en cigg i handen HELA tiden... Well, förutom när man är på föreläsning dårå, hah. Icke bra.
För övrigt 3 är det "Idol" idag. Wohoooooo. Host. Hrm. Mja. Fast det är sjukt flummigt att kolla på.
Inte bara de fruktansvärda sångarna, utan hela programmet i sig.

För seriöst:
Vem "auditionar" SERIÖST till det programmet, egentligen? Visst, kan förstå de som gör det på skämt (hade själv en plan med en vän för några år sedan att vi skulle låna min dåvarande skolas kycklingdräkter och dra på audition i Malmö, men ja, orka köa... Hah.), är ju en rolig grej att driva med hela skitprogrammet.
MEN DE SOM GÖR DET SERIÖST????! Snälla, vad har det egentligen blivit av de som vunnit tävlingen? Precis, nada!
Alla bara "Men åh, alla vet ju att det är TVÅORNA som blir något!"
Åh. Just det. Darin blev ju så jäkla stor efteråt. I tre månader?
"Nej, han var ju med i Melodifestivalen och sjöng den där fina versionen av Den Där låten!"
Ja. Melodifestivalen. Wow. Fyra år senare?

Det är bara ett kommersiellt skitprogram (ursäkta överdriften) som är Aaaall about money.
Okej, juryn är bättre än den förra, dessa har faktiskt Gjort något. Förutom hon den där bruden. Vad har hon egentligen gjort innan "Idol"? Var jag den enda som missade det?

Okej förlåt. Jag fick nog lite damp här. Men well, är på skrivhumör och bara tanken på äckliga "Idol" fick mina fingrar att dansa på tangentbordet.

Men ja, "Idol" ikväll. Och klaaaart att jag skall kolla på det! Som jag skrev innan; det är ett sjukligt kommersiellt program, och jag, som många andra, faller pladaskt för det. Men sedan är det faktiskt en skillnad mellan att gilla och GILLA. You know?

För övrigt 4 så lyssnar jag just nu sönder Air. Eller sönder kanske är fel val av ord.
Lyssnar mycket på dem iallafall. Kärlek på musiken, mycket, mycket kärlek. Får den mest dampiga människan att slappna av.

Ha en fortsatt trevlig daoug, och sorry för mitt skrivdamp!

<3
/Liv.


Luft. Air. You know.

Hard Sun

Du kommer alltid, alltid, alltid, alltid, alltid, alltid påminna mig om en jobbig tid i mitt liv när det mesta var lite snett och inte ville gå min väg och jag själv orkade inte göra något åt situationen, men du, du hjälpte mig. Under hela tiden.


Alpha Beta Gaga


Zlatan och Caligula

Hellu.
Sitter och har lite smått ångest över att jag inte har något att plugga. Eller jo, det har jag, men inga böcker. När man söker efter alla miljarder böcker vi skall ha på bibliotekets hemsida, står det "Boken finns... men det är 2422652342 reservationer före dig. Reservera?"
(Kanske inte 2422652342 st, snarare 23, men you get it!)

Reservera? RESERVERA? Nej du, då beställer jag hem alla böcker istället. Problemet är dock bara att man inte är miljonär, och med tanke på alla utgifter jag hade denna månaden kan jag Veeerkligen inte köpa all kurslitteratur right now! Men har iallafall beställt de tre viktigaste böckerna, så de skall komma någon gång nu i veckan...

Åh. Det var så mysigt imorse. Drog på mig min stora mysiga vita halsduk, var först lite njaaa:ig då det kanske inte var så kallt ute som det såg ut från köksfönstret, men när jag väl klampat ut från ytterdörren så: Ja, it was the right decision! Åker buss till skolan nu istället, ni vet allt snack de har tjatat om att de kanske skall stänga av tågtrafiken för svininfluensan and shit... Awell, och sedan går tågen så jäkla cp nu när det håller på och bygger och har sig... Lunda-/Malmö-/i närheten-bor: Känns det inte som att de bygger om de där jävla tågspåren hela tiden??? Gah!

Aja. Älskar ändå att åka de gula Pendeln-bussarna. Det finns knappt något bättre än att åka de mysiga bussarna en kall höst-/vintermorgon, se ut över Skånes kalla och oändliga åkrar samtidigt som man lyssnar på världens bästa musik. (Idag stod Air och Depeche (<- as always) för världens bästa musik. Det gör dom nästan alltid.)
Man somnar nästan till, så mysigt är det.

Så imorgon blir det el busso igen! En timme tidigare dessutom. Har school mellan 8.15 till 15.00. Gah, gah, gah. Sedan skall jag och en brud i klassen fixa multikort during the lunch. Tänk er: lånekort och kopierings-utskivningskort i ett! Plus att man kan komma in i princip vart som helst in the whole fucking school! Det ni!

Gaaaah, jag är en sådan nörd... Verkligen. Amanda har blivit likadan. Har träffat henne en gång sedan hon började på sin kurs, och det enda hon i princip snackade om var skolan. Aw, så söt hon var. Hahah. Och denna gången kan jag stämma in i hennes skönsång - Har fan aldrig varit såhär pepp på skolan som jag är nu!

*Nörd får evvah*

Ha en schön kväll y'all, nu skall jag ringa morsan och fråga vad kvinnan vill ha till middag!

<3
/Liv.Lite mer än 4 månader till det är dags för Martin och company igen! Love u. <3


Little sister don't you

Då var det söndag och imorgon är det ny vecka och skola igen. Känns alltid befriande att sitta där på tåget klockan sju på morgonen. Fast jag egentligen inte alls gillar Malmö. Men tja. Allt är ju bättre än Lund.
För övrigt vinkade min lingonvecka glatt till mig idag och här ligger jag två värktabletter senare och har precis lika ont som innan jag tog dem. Bröl på det, ja.

För övrigt är musiken nedan Så dagens musik. Wow, mannen, liksom. Och musiken. Oh. Musiken.


.

For the music is your special friend
Dance on fire as it intends
Music is your only friend


Saturday in Y-town

Nu blir det Ystad med bästa vännerna. Vi har köpt världens klockrenaste presenter och inpaketerat i julpapper blir verklige pricken över i:et. (Plus ballongerna där det står "Grattis 40 år!". Haha. HUMOR)

Och jag är faktiskt stolt över mig själv! Tänkte först "Hm, man kanske skall köpa några Bacardi mest för sällskaps skull?", men sedan tänkte jag "Nej, med tanke på hur mycket alkohol som fanns i min och mina vänners kroppar förra helgen, skall jag nog ta det lugnt idag".
Duktig Liv!

Och om det bjuds på alkohol på partajet behöver jag inte ha ångest dagen efter att jag spenderade pengar på alldeles för mycket alkohol... Haha

Awell. Nu måste jag dra på mig två lager strumpbyxor (vanliga + spets) och ta bussen!

Ha en go' lördag!
<3
/Liv.


MISSU

so f---ing much

And there's a weekend coming up

Är ju helg för min del nu, ingen skola idag. Skönt på ett sätt, men eftersom man trivs så pass bra vill man bara ha lektioner hela hela tiden! Hahah, snacka om att jag har blivit nörd... Awell.

Men som sagt, helg helg. Ikväll händer det nog inget speciellt, har inget planerat iallafall. Kommer nog bara ta det lugnt här hemma och flumma med min älskade familj.
Imorgon bär det av till Ystad. Ja, Ystad! You heard right! Min älskade vän Hannah fyller 20 och skall ha ett litet partaj hemma hos hennes mamma, som jag verkligen inte hade någon aning om hade flyttat till Ystad från Lund... Så kör dit med Anna och Hans, sjukt flumm! Vi var och handlade present igår, hahah, om ni bara visste vad vi handlade... Och ballongerna! Aaaaahahah...

Awell. Mot Nova.
Puss.
/Liv.

Stolt

Vet inte riktigt om DET VAR JUST DETTA som Annas pappa hade varit med och forskat kring och upptäckt, men jag tror det. Vet iallafall att han forskade kring att hitta en sätt att kunna minska dödligheten i bröstcancer.
Men jag vet inte... Det kanske var en medicin han försökte få fram? Minns inte, alla dessa smarta människor gör mig förvirrad... Haha.

Men iallafall, mycket bra, om ni klickar på länken ovan och läser förstår ni vad jag menar.

Nu skall jag åka till Nova och leta efter skor, orkade inte igår då det regnade as hell och Malmö är en dryg stad att leta efter skor i, iallafall om det regnar...

<3
/Liv.

American History XNu skall jag iväg och analysera bilder. Sedan blir det sko- och bokjakt.
Woopido!
/Liv.

The wallet

Stirrar på lappen, innan blicken fäster det jag söker efter inbillar jag mig snabbt ett drömscenario.
Inbillar mig det så mycket och så intensivt att jag för en sekund tror att det stämmer. Tills blicken fästs på det jag sökte och jag inser att nej, that's not the case.
Millions of utgifter, gamla skulder som betalats, tåg/busskort osv. Pengarna rinner ur fingrarna fast man försöker hålla ihop dem, dock går det inte, det är som att dom dras ut av sig själva.
Oh well. Jag har iallafall cash så jag klarar mig, dock önskade jag att jag hade haft lite mer, att månadens utgifter inte var Så många. Tyvärr var dom det och jag kan inte göra det jag vill.

Now, this is what we call a Dagens I-landsproblem-inlägg.

För övrigt hatar jag alla sådana där tävlingsprogram som går vid denna tiden på trean och femman och sexan och allt var det är. Ni vet de där programmen när man skall ringa in och gissa killnamn och vinner typ hundra kronor. Vem fan är så dum att de ringer in på det shitet? Det kostar ju också skjortan att ringa in, kan jag tänka mig... Gah!

Jaja, ha en fin dag y'all.
<3
/Liv.


Blasphemous Rumours


I'm just a plain and simple singer

Om någon skulle ta en titt i min kalender skulle de nog skrika av ångest.
De kommande veckorna är f-u-l-l-p-r-o-p-p-a-d-e av stuff to do, lessons to be at.
Det sjuka är dock att allting enbart är lektioner and stuff som jag Ser Fram Emot.

Fan, snacka om att vara pepp? Haha, mina senaste inlägg har enbart handlat om hur mycket jag ser fram emot att plugga... Haha. NI FÅR VARA GLADA FÖR MIN SKULL. Här vi nämligen en som Alltid varit skoltrött och aldrig sett fram emot att slänga sig ner i en bok.

So be happy for me, biatches!

Nu skall jag slänga mig i duschen.

<3
/Liv.


First day @ school

Haha, fan vad jag måste ha sett ut idag!
Invigde mina nyinköpta boots = man går som en älg ett x antal dagar.
Haha. Men jag är verkligen inte van "klackgåare" så jag förstår om jag såg ut som en älg, och hey, man måste träna!
Jaja, jag såg iallafall fab ut, för att vara lite självälskare för en stund. All black. "Dressed in black again..."

Det var fett! Sköna klasskompisar, FLUMMIGA (!!!!!!!) lärare, speciellt mannen, haha, helt galen! Mycket bra!
Vår första uppgift till på torsdag är att ta en foto med digitalkameran som symboliserar hur man ser på sig själv som lärare. Sedan skall vi snacka om det i typ två timmar. Chillipilli.

Annars är det Myyycket som skall göras framöver! Gruppuppgifter hit, kapitel i x antal böcker dit.
Vi skall ju läsa två 15-poängs kurser innan jul. Intensivt is the word.

Men överlag ser jag fram emot det väldigt mycket. Planeringen och strukturen på utbildning är väldigt nytänkande, smart och framförallt rolig. Ser fram emot dessa 3-4 åren!

Nu hör jag att kaffet är färdigbrygt, vilket betyder att jag skall springa till köket nu och hälla i mig det! Kanske inte hälla, men you get what I mean... hah.

För övrigt har jag börjat få a thing for snuset Catch. Bakisköpte pepparmintsmak, helt okej men rätt sliskig efter ett x antal snusar... Köpte licorice idag, tyvärr inte vit portion, men ändå jävligt god! Smakar saltlakrits!
Hm, okej, nog snackat om mitt snusande, haha...

Ha en fortsatt trevlig dag, y'all!

<3
/Liv.

RSS 2.0