Yeah baby

Justja; vet ni vart jag är den 16-29:e juni nästa år?
In Athens, baby!!!
Oh yeah, you heard me. Mor, mormor, brorsorna och jag drar iväg på en välförtjänt semester.
Ååååh, har alltid velat åka till Athen, verkar så otroligt vackert.
Behöver jag säga/skriva att jag läääääängtar?? Weeeoeoeoeoe!


Oh man

Såhär har min dag sett ut:
08.00: Upp, frukost, började plugga.
12.30: Paus, lunch osv.
13.30: Pluggiz.
15.00: Paus, slappiz.
16.30: Duschiz, bakis muffinz, ätiz, slappiz.
18.45: Plugg.

Fast ok, twitter- och bloggpaus, hehe. Kul dag. Hrm... Fast ok, jag har faktiskt inte gnällt. Lite kanske, men icke mycket. Det är jävligt intressant. Men svårt, svårt som fan. Men det här skall jag fixa! (peppar, peppar)
Min kära moder satte på lite kaffe (med kardemumma i, såklart, duuuh!) som satt riktigt jäkla bra, så nu är jag fit for fight igen. Skall fixa till lite på en muntlig presentation jag skall ha imorgon (på en kvart... fyfan. Fick uppgiften i onsdags), sedan skall jag fanemig ta ledigt resten av kvällen! Yeah!

Imorgon skall jag springa på ett ärende på banken på morgonen, sedan in till kära Orkanen, fixa och trixa på biblioteket och sedan är det möte med mentorn = den muntliga presentationen.
Kommer blir en tuuuuuuff vecka. Väldigt mycket att göra nu såhär innan kursslut, men det känns ändå rätt okej. Jag känner att jag har grepp om det mesta. För en gångs skull, haha.

Nepp, tillbaka till skrivandet!
Hoppas ni haft en sweet helg, folks. Take care. Puss.

HAH, jag är osminkad så här får ni en Jävligt snygg bild på mig! Hahah, sjukt flummiga inställningar på webbcamen...

Pluggz

Pearl Jam.... Finisarna. Finaste finisarna.
Sitter och pluggar. Ja, en lördagskväll. Men vadfan, vardagarna räcker inte till. Bajs alltså. Äckligt mycket i skolan just nu... Awell, bara att ta sig igenom det. Stop complainin'.

Aja. Hoppas ni har en fin kväll, vad ni än gör.
Nu skall jag göra ett gäng Falu rågrut-knäckisar. Mmmmmumma.
Puss.


17

Natten till den 31:a oktober 1993 gick River Phoenix bort.
I år är det 17 år sedan. Han blev ett år äldre än vad jag är nu, so young, so young...
Som alla som känner mig vet är jag ett fan av vad den mannen skapade. On screen and outside. Musiken, musiken, musiken. Helande toner som lyft upp en från en massa skit.
Phoenix livshistoria är spännande och intressant samtidigt som den är tragisk. Barnskådespelaren som kunde bli hur stor som helst enligt experterna. Hollywoods baksida med droger, alkohol och depressioner.
Att någon så unik föll ned i den onda gropen för att aldrig kunna ta sig ur den. It's sad.
Mina tankar går idag till Rivers familj och vänner, alla som någon gång träffade denna man, delade minnen och upplevelser med honom. Det måste vara oerhört tungt varje 30-31/10. Minnena av hur något så bra kunde sluta så olyckligt. Räddningen ur sorgen är/var nog varandra. Finna styrkan tillsammans.
RIP, River.



Happy girl

Good evening sweethearts.
Vet ni vart jag bloggar från? - Min nya dator!!!
Hihi. Det sved till lite i plånkan, men so worth it. Min gamla laptop är 3½ år gammal, strömsladden fungerade inte = fail/bajs/suck/välj annat negativt ord. Så nu har jag en ny, min käre storebroder hjälpte mig hitta en bra laptop. Sjukt nöjd! Känner mig helt så... Wooow. Haha. A kid in a candystore eller något. Fast den liknelsen kanske man inte alls kan dra... Hm... Haha. Awell. Nöjd är jag iallafall, hihi.

Annars då? Skulle ha pluggat som fan idag, blev dock inte så. Får bli i helgen. Känner mig dock rätt lugn inför det vi har framför oss. För en gångs skull, haha. Var lite förvirrande där ett tag, men känns goodigood nu.

Ikväll skall den där dryga Geir i "Idol" sjunga "Alive". Alltså, fyfan. Vem som helst utom Geir!! Eller okej, kanske inte hon vithåriga tjejen som ser ut som Draco Malfoy, men annars: Vem som helst!!! Aja, vi får la se hur det går/låter... Han kanske gör det skitbra... Hmmm. Njae. Fan alltså, gillar inte att han skall flamsa runt och stå sjukt bredbent med "mitt" Pearl Jam!!

Fan vad jag är kär i denna datorn... Puss på dig, lilla dator, I love you. Haha, fan vad lonely det lät. Hah.
Snart kommer min kära moder hem, hon har varit på afterwork. Ah, ni behöver inte oroa er, she's not drunk, she's not a drinker. Skönt. Räcker med att man har ett fyllo i familjen. Hahah. Nee. Hon skall iallafall köpa hem lite gottis och så skall vi glutta på "Idol" och flumma.
Och imorgon börjar The Serious plugg... Det är bara att sätta igång efter tre liter kaffe!

Och just det, mitt i mitt städande för några timmar sedan hittade jag en bok jag letat PANIKARTAT efter de senaste veckorna, and I found it! Trodde jag skulle behöva betala sådan där avgift för borttappad bok... Fan vad fail. Men den låg SÅKLART på ett ställe jag för några veckor sedan funnit "jättebra" att lägga en bok på... Suck. Det var tur att jag började städa innan, annars hade jag nog inte hittat den... Ibland är jag allt blond (sorry alla blondes, var tvungen att skriva det).

NEJ! Dags att göra lite middag. Har bara käkat frukost och två smörgåsar till "mellis". Smart, va?
Ha en underbart nice fredagskväll, I know I will with "Idol" and my new "lappis"!
Puss.


Good

Föreläsningen idag var sjuuukt bra! Lätt bästa sedan jag började på utbildningen. Läraren mindes fan mig, haha, trots att det var 14 år sedan jag hade honom. Men riktigt intressant var det iallafall, kändes väldigt relevant för min framtid i verksamheten.

Suttit och pluggat nu ikväll, planerat och haft mig... Mycket nu i skolan, väldigt mycket. Men det är intressant, så skall inte klaga. Känns som dagens föreläsning gav mig lite pepp inför allt, tror vi alla behövde det efter en lång uppsatsångestperiod. We'll just have to keep on going!

Imorgon är jag ledig, skall plugga och sedan leka med min fina vänner. Love you.
Nu fortsätter "Family Guy"! Puss på er.


Yeah

Hej mina små söta kattungar!
Nu är jag färdig med min uppsats, fiiiinally I know what true love means to me... Eller något.
Så jävla lovely.

Imorgon är det inlämning och jag har föreläsning för första gången på hundra år, känns det som. Skall ha min gamla lärare jag hade i drama när jag gick i tvåan på lågstadiet. Ja, man hade drama då! Okej, vet inte om man har det fortfarande, men skulle knappast tro det...
Iallafall, imorgon är han the föreläsare, skall bli riktigt intressant och roligt. Kursen innan sommarledigheten hade jag min gamla mellanstadielärare. Så kul att ha sina gamla lärare igen. I mean, senast jag hade läraren jag skall ha imorgon var för... 14 (!!!!!!!!!!) år sedan! Och mellanstadieläraren... det var i femman... 10 år sedan! Wow, I'm old. Haha.

På torsdag skall jag träffa mina små kickor. I've missed them. Känns som det var hundra år sedan vi sågs, även fast A och jag partade till det i fredags. But I saknar de små söta kickorna, så det skall bli lovely!

Imorgon skall jag ha plattat hår. Det ni. Hehe. Om ni skulle vara intresserade, liksom. Och så skall jag inviga min nya klänning från KappAhl. Orkar inte beskriva hur den ser ut, men den är jävligt snygg iallafall... Hahah.
Okej, fyfan vad ointressant stycke!! Förlåååt...

Har blivit lite smått kär i "NCIS" igen. Skäms lite över det, då det är så fruktansvät dåligt, men ja, perfekt slötittar-program.
På tal om TV-program: fyfan vad jag älskar "Ullared". Minns när det kom, tyckte bara det verkade så sjukt drygt då de enda minnena jag hade från den megaaffären var när jag var 8 och pappa åkte dit med oss (han bodde i Varberg = inte så fasligt långt att åka). Det var så sjuuuuuukt stort och jag fick nästintill panik. Minns att jag kpte en skitful klänning (som jag då tyckte var fin), gick vilse lite och åkte sedan hem. Typ. Haha.
Men så började jag kolla på första säsongen på kanal5play, bara för att se vad det var som var så "fantastiskt" med programmet som alla tjatade om. Och jag fastnade. Direkt. Alltså, det är så GULLIGT. Urgulligt! Alla små söta/speciella/galna stammisar, den härliga personalen, den sjukt coola VDn Boris (visste inte att killar/män kunde heta så, tufft). Allt med det programmet är perfekt!

Okej, nu har jag skrivit apmycket, ursäkta att det blev en massa babbel. Nu börjar snart "NCIS", yee!
Ni får ha det så fint, vi hörs imorgon. Pusspuss.

YEAH! Han huvudrollen (största facet) ser ut som en råtta. Hahah... Schysst...

Tuesday, cold tuesday

Mornin'.
Idag har jag på mig mina Uggs. Verkar vara rövkallt ute så det kan nog vara skönt. Dock börjar de bli lite halvskankiga (efter förra årets snödamp), så de kommer nog inte hänga med så länge till. Hade velat ha helsvarta i år... Hittade ett par förra året, dock var de rätt fula, då ullet stack ut lite här och var, vilket resulterade i en rätt ful kontrast. Så jag sket i det. Får kolla runt lite och se ifall de säljs några fräscha fejkisar i år...

Nu skall jag snart iväg till min klasskompis igen. Imorgon skall arbetet in så vi tänkte glutta igenom varandras och kolla så att språket är goodigood nu. Man, jag hatar att skriva vetenskapliga texter, det är så sjukt lätt att det blir för många "jag" i texten, och då är det bara att skriva om. Skönt att man har en blogg där man kan skriva hur slarvig svenska som helst, haha. It's pretty skönt.

Aja, nu skall jag sticka. Vi hörs sen senare idag! Ha en fin tisdag! Puss.

Bild på världens finaste. Skulle tippa på 91-92. Puss.

Computer, computer

Yo.
Fyfan, min dator har kollapsat nu. Eller, batterisladden har. Dvs: No batterisladd = batteri dör = no more dator.
KUL! ... Så nu sitter jag vid vår gamla stenåldersdator som inte är så farligt stenåldersseg. Vår förra inneboende installerade något shit så den gick snabbare. Shyrre! Sådant man uppskattar ännu mer nu när man inte har sin älskade laptop...
Så till helgen blir det jag som köperen ny dator. Yee. En sådan där mindre laptop som är lätt att bära med sig. Sounds good. Kommer i princip få leva som en kyrkråtta resten av månaden, men vad fan, det är det lätt värt.
Awell.
Var hos min klasskompis i förmiddags och läste igenom varandras arbeten, känns bra. Får man lite mer syn på skiten, haha. Det skall nog gå la bra.
Nu skall jag diska och sedan göra något vettigt... Typ plugga ännu mer. GAAAAAAAAAAAAH.
Hoppas ni har en fin måndag. Pusspusspuss.

I got you

Rätt sjukt vilken jäkla STP-period jag är inne i just nu. Älskar blandningen av de hårdaste låtarna och de vackra, känsliga melodierna... Vackert, simply vackert.

Snart ny vecka, skönt måste jag säga, varit en jäkla förvirrad vecka må jag säga... Nåväl, ny tag, nya tag.
Imorrn skall jag till en klasskompis och plugga, samt snacka lite skit, hehe. Sedan blir det pluggpluggplugg osv, på onsdags skall megauppsatsen in. Fyfan vad länge jag hållit på med den skiten alltså... Uäk.
Sedan ja, Arre på torsdag med finaste, sedan får vi se vad som händer... Än mer plugg tippar jag på...

Hoppas ni haft en fin helg. Min har varit skitbra. Utgång, flumm med familjen och plugg. Bra mix.
Nu skall jag sleepa, vi höres imorrn! Puss på er.

Ps. Vill också gratta N och M för födelsen av lilla dottern! Grattis!!!!! Ds.

Well

Lite pissed och så för tillfället, därav det kassa uppdaterandet. Sorry. Skall väl försöka bli bättre.
This is what is happening in my life atm:

Skola, skola, skola. Plugg och plugg gånger trettiotusen. Det är givande och roligt allt det dära, men så jävla mycket just nu...
Förvirring. Över saker jag inte orkar ta upp här.
Ilska/frustration. Över personer vars beteende jag inte riktigt kan förstå.
Mods. Mods har öppnat och vi har festat till det ordentligt där förra och denna helgen. Kärlek till Mods.
Musiken. Musiken är återigen den där handen som sträcks ut och lyfter upp en från all ångest och skit. Stone Temple Pilots, PJ... Tacksamhet är det minsta man kan säga/skriva.

Sådär ungefär. Äsch, vet inte vad jag skall skriva. Saker är väl sådär just nu om jag skall vara ärlig. Och det skall man väl vara? Eller det behöver man kanske inte vara i denna jäkla bloggvärld som jag inte ens tillhör, detta är mer min patetiska dagbok som jag av någon anledning låtit vara öppen för allmänheten i snart fyra år...

Äsch, sorry för the depp-talk. Ta hand om er, puss.


Oh, little sister

Hej finisar. Lite update såhär på kvällskvisten.
Central fältdag idag, vilket betyder att vi varit runt lite på området där vi har vår praktik och träffat olika lärare/människor inom skolverksamheten. Idag stod läsning och bibliotek på listan. Jävligt intressant!

För övrigt är det megamycket i skolan och allt jag gör är allt plugga, plugga, plugga. But I gotta do it, man...
På fredag blir det Mods igen. Hehe. Så sjukt gött att de öppnat igen, I've missed that place and those awesome people!

Hoppas ni mår fint och så. Jag är så sjukt kass på att blogga, jag vet. Skall försöka skärpa mig, för femtielfte gången hahah... Sorry.
Ta hand om er!
Puss.



Fast as I can

Alltså fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...
Min top 10-mest lyssnade låt på Lastfm denna vecka kommer definitivt vara STP's "Fast as I can". Så JÄKLA bra.
Hela det albumet är... magiskt. PUSS Scott o.co!

Idag är jag ledig och skall snart in till stan och träffa fina A, luncha på Arre. Är så hungrig att jag vet inte vad. Maaaat!
Har bra sminkdag idag, på tal om ingenting. Glad tjej.

Vi hörs sen senare! Puss.

KÄRLEK:

Gladtjej.secomnunet

Yo!
Sitter och lyssnar på Soundgarden nya skiva... Yeah you heard me, I've got it now!
Fast ok, det är en "best of" av deras A-sidesskiva + "nya" (från -91, aldrig släppt) "Black Rain", men fan, you know me, I'm a geek, and jag MÅSTE ha skivan. Haha.
Så pinsamt. Har säkert varit på Folk å Rock i Malmö fem gånger den senaste 1½ veckan och varje gång frågat om samma sak: "Har ni fått in Soundgardens nya skiva?", varje gång har det varit samma dude i kassan som sagt "Nej, inte idag, den kommer om några dagar, kika in då!". Haha, idag fick jag typ ett glädjefnatt när han sa att den hade kommit in, så sjukt gött. Sedan stod vi och snackade Soundgarden en stund, alltid lika gutt att träffa PJ- eller Soundgardennördar, haha.

Idag har det varit skola, inlämning av analys och föreläsning. Imorgon är jag ledig, då blir det pluggande och lek med A. Mys.

Hoppas ni mår bra. Fyfan vad den här bloggen är tråkig, haha. Förlåååååttt...:(

Puss på er!


Face

Lyssnar på Days of the New. Så fantastisk musik, så tragisk bandhistoria. They had it all, kunde ha blivit hur stora som helst, var På Väg att bli hur stora som helst, men drogerna sumpade alla chanser... Nu har jag hört att Travis (sångaren a.k.a geniet) är tillbaka i drogträsket efter ett par år ifrån det, and it's bad, it's really bad...
Hoppas och ber att han blir ren, drar sig ur drogskiten, för det han skapar är pure magic och något sådant skit som droger skall inte få förstöra han kärriär, och framförallt - hans liv.

En av mina största drömmar är, nu när den absolut störta drömmen gick i upplevelse i somras då jag såg Pearl Jam i Berlin, att se DOTN live. Han gigar mest i södra USA, vilket ju såklart är bull om man bor i Sverige. Hade jag varit rik som ett troll hade jag utan tvekan åkt över och sett honom - kosta vad det kosta vill.
Han kommer väl antagligen aldrig att åka över Atlanten och spela här, så jag antar att jag får fortsätta att drömma, såvida jag inte får råd någon gång i framtiden...
Musiken är så fantastisk att jag inte kan komma på ord som är värdiga nog att kunna beskriva musiken. Den är vacker, ömtålig, stark, känslig... helt enkelt, som tidigare nämnt, fantastisk.

Men ja. Det är så otroligt sorgligt hur beroende vi människor kan bli. Hur ett beroende kan förstöra hela ens karriär och liv. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att han klarar sig ur skiten, för herregud vilken begåvad, still young, man han är. Come on, Travis!


Maestro Meeks


Freda'

Snabbinlägg innan jag springer till bussen.
Redovisning idag, "the big one" eller vad man skall kalla den. Pendlar mellan att känna mig sjukt lugn inför den och att vara meganervös. Men det kommer gå bra!
Efter skolan skall jag Återigen gå till Folk å Rock och sen om de har Soundgardens nya skiva. Första gången hade den inte kommit än, andra gången var den slutsåld (vilket ändå är jävligt nice, kul att kärleken till Soundgarden fortfarande existerar hos en del!). Får hoppas på att den är inne idag, det sa iallafall mannen i kassan att den skulle vara.
Åh, älskade Folk å Rock. När butiken även fanns i Lund hängde jag där KONSTANT när jag mellan 12 och 14-15. Good old days! Var bl.a. där jag träffade Ark för första gången på en signering 2002... Fan vad kul det var!

Aja. Efter det drar jag hem, pluggar lite (måste tyvärr...) och sedan är det Idol ikväll, hihi. Känner mig så töntig som fortfarande kollar på det, men i år är det faktiskt en Jävligt grym människa med, Jay. Alltså, som jag sagt innan, hans röst är för mig där uppe vid Chris Cornell och Eddie Vedder, that says a lot!

Nu måste jag RUSA. Vi hörs kanske senare ikväll!
Ha en bra dag, ta hand om er!
Puss

MP

Tja. Lite update sådär vettni.
Fyfan vad dålig jag är på att skriva nuförtiden, ni får ursäkta. Skall försöka skärpa mig.

Skola, skola, skola... Wowsa, inte mycket annat som händer. Fikar med vänner, flummar i skolan, pluggar på helgerna. Nördens liv. Haha. But it'll be worth it när kursen är slut och man (förhoppningsvis, peppar peppar) klarat den. Då har jag och två klasskompisar bestämt att vi skall ta en redig vinkväll. Snacka skit, dricka en massa vin och bara njuuuuta. Längtar!

"Babe I'm gonna leave you" går på repeat här. Så jäkla mäktig. Kissar på mig lite grann nästan. Plantan hade/har en jävligt magisk röst. Fyfan vad jag önskar att jag var i min ålder under 70-talet, tänk att se Led Zeppelin live... Wow. Eller varit i min ålder i början på 90-talet, kunnat se the early Pearl Jam och Soundgarden... Mmm, nice.
Men men, vad gör det att jag drömmer? Nu är jag 22 år 2010 så just deal with it, bitch! Haha.
Jag har ju ändå sett både Pearl Jam och två fjärdedelar av Soundgarden live. Och Depeche Mode... Två gånger till och med! Så varför skall jag klaga... Fast ändå... Okej, stop it, girl!

Åhhhh, just det, Mods har öppnat igen! Eller ja, that's what S says, men you never know with him, senast de "öppnade" stängde de ner stället typ en halvtimme efter öppning... Dåligt! Men vi får hoppas att de öppnar for real denna gången, var säkert 1½ år sedan de stängde ner... Anyway, om de öppnar i helgen bli det antagligen en "Modsare" på lördag. Nice! Vet inte när jag var ute senast... Nog någon gång i annan jag åkte till Berlin... Det ni! Beat that. Ha.

Nej, nu skall jag fortsätta kolla på Monty Python-sketcher på youtube... Fyfan, bäst humorn ever. Ingen lär klå dem, ever.
Hoppas ni mår fint, ta hand om er!
Puss.

Force of nature

Söndag...
Inte mycket har gjorts. Filmtittande (Hook och The Sixth Sense), plugg och Breaking Bad. Uh... Skönt, men fan. Känner mig helt... I don't know.
Igår gick A.I på tv, trots att den slutade halv tre på natten satt jag uppe och kollade på hela. Fyfan vad dåligt jag mådde efteråt, riktigt bra film, men usch vad sorglig. Har ni inte sett den, se den. T.o.m Jude Law är bra i den filmen, ha.

Sitter som vanligt och lyssnar på Pearl Jam. Nya plattan. Helt fantastisk, som precis allt det bandet gjort/gör.
Funderar på att kolla på Live in Cornice från -07, länge sedan jag såg den. Älskar den, men gör ont bara jag tänker på att se den. Lite över tre månader sedan lillebror och jag var i Berlin och såg dem. Tiden har gått så fort. Hade gärna åkt tillbaka i tiden och sett dom igen, fått njuta och le och sjunga för full hals igen. Förhoppningsvis kommer de till Europa snart igen. Det hoppas jag verkligen. Need more live-PJ.

Veckan som kommer kommer enbart gå i pluggandets tecken, med undantag för "obligatorisk" Arre-fika med bästa vännerna. Annars blir det ljudklippning, bildproducerande, planerande, skrivande, läsande... You name it. Tänk råplugg gånger 1000 and there you have it.

Hade behövt en rejäl jäkla vinkväll, fyfan vad underbart. Får bli när kursen är slut, då jävlar skall det firas!

Nej, nu skall jag kolla igenom mina två uppsatser jag börjat skriva på och sedan blir det bannemig Live in Cornice! Kärlek.

Hoppas ni haft en fin helg, ta hand om er. Puss.


Two in one when it comes to what I need; Pearl Jam and wine. He.

Finn ett fetto

Haaah. Det är som de där böckerna "Where's Waldo?" eller Hugo eller vad fan den där snubben i randigt hette. Det här är från Berlin, Pearl Jam, kärlek. Någonstans mitt i denna röran av människor sitter vi fyra; min lillebror, jag och mina fläskiga, bleka armar. Hahaha. Skabbigare får man leta efter. Det var skitvarmt, okej?!?! Jag kan inte rå för att jag svettades som en jävla ko... Mannen till vänster om mig var för övrigt bland en av de trevligaste och roligaste jag träffat på länge.
Minnen!
Lånad från flickr, men iom att jag är med i fotot får jag fan låna den tycker jag. Hihi.


Kashmir

HELG.
Översättning: PLUGG.

But it's ok, I guess. Eller nej, vad fan, det är inte alls ok. Vill vara heeeelt pluggfri. Fuck vad nice. Dock pluggar jag inte just nu, som ni kanske märker. Satt i tre timmar innan, så tar lite paus nu.

Inne i en ljuvlig Led Zeppelin-period just nu, fyfan vad bra musik alltså. Robert Plant, vilken magiker.

Vad händer annars då denna lördag? Nada. Skall ut och promenera med mor min om ett tag. Sedan blir det väl lite till plugg tror, får se om jag orkar men I guess jag är tvungen. Sedan blir det seriekollande och mys.

Hoppas ni har en fin helg! Och shit vad solen skiner i Lund idag! Mysigt, vackert, höstljuvligt!
Ta hand om er. Puss.




What would be better than a beer with Eddie Vedder?

Aaaaah maaaah Gaaaawd vad jag är oteknisk!
Efter en jävla massa om och men är jag NU färdig med min auditiva produktion. Heeeeerregud, ibland känner jag mig verkligen korkad, ÄR jag verkligen korkad! Haha..
Nu är det iallafall färdigt, pheeeew.

Imorgon är det examination på skiten, sedan drar jag till Arre och hänger med mina fina flickor. Mys.
Sedan blir det bara PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG osv hela helgen. Här skall det läsas och, framförallt, skrivas!
Den 18:e skall första uppsatsen in, veckan därpå the 2nd one, the third veckan efter den... Gaaaaaah.


Sitter och lyssnar på Eddie Vedder, puss på den mannen. Det är något med hans röst som får mig så jäkla lugn och glad och... hoppfull. Ja, hoppfull är nog det rätta ordet. Älskade Eddie.
På tal om Eddie hittade jag två av de tre PJ-plattor jag saknar på Media Markt idag. Yeeeee! 80 pix styck dessutom, galet jäkla billigt! *gLaD tJeJ*

Ååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhh. Vill bara att det skall bli november och denna fucking kursens slut. GE MIG KURSSLUT! Så. Mycket. Att. Göra. Samtidigt är det jävligt intressant och roligt, men ja; SÅ MYCKETTTTTT.

Hoppas ni har haft en fin dag bebisar! Ta hand om er!
Puss.


Breaking Bad

Alltså... FYFAN vad jag älskar "Breaking Bad"!!! Det är helt otroligt.
För er som inte vet vad den handlar om så kan jag kortfattat säga att serien handlar om en kemilärare som kring sin 50-årsdag får beskedet att han har cancer, and it's pretty bad.
Han "vaknar upp" och förändras helt och hållet, och börjar syssla med... lite mindre lagliga saker. In i hans liv kommer Jesse, en ung man vars liv inte heller är på "det rätta", de blir kompanjoner och, även om det oftast inte känns så, goda vänner. And there's a loooot of stuff happening, folks! Hela tiden!
Man tänker hela tiden "Herregud, hur fan skall de komma ur den här skiten?", man vågar knappt kolla för att det är så spännande.
Otrligt, otroligt smart och välgjord serie. Fantastiska skådespelare, fantastiskt manus. Kärlek, helt enkelt!
Huvudrollen, Walt (spelad utav grymma Bryan Cranston) känner ni kanske igen från "Malcolm in the middle", där han spelar farsan. Haha, helt galen. Riktigt bra skådis, riktigt, riktigt bra!

Här kommer ett bildregn:






Tisdag

Fina, fina, fina PJ...

Idag har varit en bra dag. Inte deppo-Liv, inte.
Igår sökte jag sidoämnen inför nästa termin. Tänk; snart går jag in på sidoämnena! Jäklar!
Förstahandsvalet blev en kurs om det svenska språket och hur det används överallt och utav alla, i olika sammahang, av olika människor. Jäkligt intressant. I andrahandsval blev det två 15 poängs litteraturkurser.
Ser så sjukt mycket fram emot sidoämnena!! Kommer bli riktigt roligt och intressant.

Pluggade lite när jag kom hem, klippte och klistrade i Audacity. Nu tar jag resten av kvällen ledigt, sedan blir det klipp och klistring hela dagen imorgon, så jag får det färdigt.

Aja, nog snickelisnackat om skolan, skrev ju nyss att jag skall slappa, så let's do that, bitch!! Jag är trött... Hahah.
Hoppas ni mår bra och har haft en fin dag, darlings.
Puss.


Plush

Tja.
Lite mental breakdowns och så idag, men vafan, det hör väl till lärarutbildningen? Ha. Åtminstone min iallafall... Gaaah. Så. Jävla. Mycket. Att. Göra.
Tar iallafall resten av kvällen ledig och chillar till Pearl Jam och samlar krafter inför morgondagen, då blir det plugg med stort P.

Behöver lite Berlin. Eller mycket. GE MIG.
Och lite kärlek när du ändå är igång, va.

Yes;

Immortality

Varje gång jag ser den här videon inser jag hur stor min kärlek till Pearl Jam är.
Det handlar inte längre om den där "idoldyrkan" man hade när man var yngre, det handlar snarare om... jag vet inte riktigt. Det är liksom en del utav mig. Så naturligt, som om de alltid har funnits där, även när de inte var en del utav mitt liv. Som om de fanns inom mig och bara väntade på att jag skulle upptäcka dem. Vilket jag gjorde, och är så otroligt, otroligt tacksam över att jag gjorde. Jag vet ärligt inte riktigt hur jag hade klarat av allt om de inte funnits där. Tryggheten.

Det regnade visserligen inte i Berlin, det var en solig och varm onsdagskväll, men allt i videon nedan får mig att tänka tillbaka på Berlin, påminner mig den vackra och fantastiska dagen. Det är över tre månader sedan. Vill tillbaka, uppleva det där igen. Jävlar vad lycklig jag var. Det känns fortfarande så overkligt att jag verkligen har sett dem. Något jag aldrig trodde skulle ske, men ändå stod jag där med alla andra tusentals människor och njöt utav världens finaste musik. Helt... otroligt.

<3


Hello

Alltså, finns det något värre än att läsa dryga jävla skitböcker? Böcker som är på 230 sidor men som lika väl kunde ha varit på 100? Just en sådan bok var den som jag skall ha läst tills imorgon. Självklart har jag läst den, men måste erkänna att jag hoppade över ett gäng sidor då de enbart innehöll tjat, tjat och ännu mer tjat... Irri-fucking-terande!

Aja, nog gnällfia. Heh.

Flummat med brorsorna idag, slappat, pluggat... Nu ligger jag här i soffan med laptopen i famnen och surfar och lyssnar på fina Soundgarden. Imorgon är det högskoletime igen. Kan väl säga som så att jag hellre hade stannat på praktiken... Heh. Men men, gotta do the högskoleshit aswell.
Efter skolan svänger jag förbi Folk å Rock en snabbis och hör om de fått in "Telephantasm", och sedan åker jag till en klasskompis och pluggar. Fyfaaaan så mycket vi har just nu... Aja, ingen idé att klaga och gnälla, just get to it, bitch, liksom.

Ååååh, hoppas de fått in skivan... ! Annars väntar jag till den 11:e då den där boxen eller vad det var släpps, verkar fet.

Hoppas ni har haft en fin helg!
Puss på er.


Here's to...

Gäääsp...
Sjukt seg, just nu hade jag velat vara ute och partajat lite, eller gått på en spelning, eller bara gjort någonting!
Skönt som fan att bara slappa, men fan... Inget att gööööra. Har redan pluggat och vill inte tillbringa hela helgen i pluggandets tecken. Lite slappt får man allt ha. Men som sagt, hade gärna gjort någonting! Gaah!
Får bli nästa helg, då blir det fanemig action! Eller något... Haha. Oh my.

Snart kommer iallafall min storebror hit. Flummis. Vi skall hänga och snacka skit, han sover över och imorgon blir det väl ännu mer flumm, I guess. Han är bra, min storebror. Lillebror med för den delen. Båda två är bra, bättre, bäst.

Lunchen med A och S (som jag först inte trodde skulle komma, men oj så fel jag hade she came, vilket gjorde mig mycket glad, såklart :)) var såååå mysig och ROLIG. Fyfan, när vi väl drar igång med vårt flummande finns det fan knappt något stopp. Haha. Undra vad de på Arre tänker om oss egentligen... Haha. Nee, de är så snälla så, förhoppningsvis tycker de bara att vi är roliga. Haha...

Hoppas ni har en fin lördagskväll och gör något mer produktivt än jag. Nu skall jag ta hand om tvätten. Vafaaaan alltså, nej, nästa helg, NÄSTA HELG!!!

Här får ni en bild. HAHAHAHAH!

Tears in her eyes

The current season of "Project Runway" är den absolut bästa hittils. Trodde att inget skulle kunna toppa förra säsongen med dess fantastiska designers, men wow, this season, this season!
Vet inte om ni kollat på något avsnitt, men mina favoriter är i vilket fall som helst Mondo (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), April och Michael, de är helt fantastiska, framförallt den förstnämnda. Allt han skapar blir till magi.
Såg nyss det senaste avsnittet och herregud, jag har aldrig bölat till programmet tidigare (kanske några få tårar någon gång), men idag kunde jag inte hålla mig. Oh my, det här avsnittet var fyllt av känslor! Finaste.
<3
Helt klart det bästa avsnittet av "Project Runway" ever.
Pusspusspusspusspusspuss!

Nu skall jag fräscha och piffa till mig lite och sedan dra in till stan och käka lunch på Arre med A. PUSS på henne med!

Och på er! Puss!



Måste bara säga...

Fy faaaa-an vad bra Jay i "Idol" är!
Wow.. Att det ens existerade sådana röster i Sverige, I had no idea. Right up there w/ EdVed and CC.

Fredaaaaag!

Mornin'.
Ja - jag är faktiskt hemma såhär pass sent på morgonen! Börjar inte förrens fem över halv ett... Inställd lektion nu på morgonen. Idag skall jag ha svenska ensam med en åttondeklass. Det ni! Hehe. Har haft dom själv tidigare också, så det är bara roligt!
Efter praktiken drar jag tillbaka till Lund, catchar up med min lillebror, drar till kollonin och klipper gräs och fixar till. Sedan en sväng förbi affärn och efter det skall jag slapp-p-p-p-paaaaa hela kvällen! Såååå skönt!

Imorgon skall jag upp relativt tidigt och sätta mig och läsa i boken som skall vara utläst tills på måndag... Uh. Orkar egentligen inte, men måste. Sedan blir det lunch på Arre med fina A. Sedan plugg med klasskompis på kvällen.
På söndag blir det bokläsning, samt besök av min sjukt flummiga storebror. Kul att träffa honom igen, var ett par veckor sedan sist. Jag har verkligen världens bästa syskon. Bäst, bäst, bäst.

Nej, nu måste jag kolla igenom lektionsplaneringen så att allt stämmer och är 100.

Hoppas ni får en fin fredag och helg! Puss på er sötungar, vi hörs ikväll.

Saknar:

RSS 2.0