Yeeey

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH nu har jag lämnat in hemtentan! Fiiiiinally! Lär gå åt helvete men skitsamma, jag har gjort den! Nu slipper man ha ångest fram till den 13/5 när resultatet kommer... Fy fan. Heh.

Helghelghelg! Underbart! Ska fan inte göra någonting i helgen, bara dega hemma och njuta av känslan att ha NADA plugg! Hihi. Fniss. Fyfan vad jag trött jag är... Haha.

Aja.

Har inte så mycket annat att skriva. Eller jo; fail på videon jag la upp i förra inlägget. Haha. Man ser halva bilden. Jag är oteknisk och vet icke hur man ändrar det på youtube. Så sorry. Inte för att ni bryr er men... haha.

Nu ska jag glutta på ANTM och NJUTA av att hemtentan är inskickad och att det är HELG! :D
Ta hand om er. Puss.

Finaste:

Light years

Tja. Påsken var mysigt och väldigt "Lost"-ig. Seriously, vi glodde på "Lost" heeela jävla påskhelgen, haha. Nördar, or what? Nice var det iallafall.
Idag var det opposition som stod på schemat vilket gick helt okej. Imorgon kommer hemtentan ut och gaaah vad jag har prestationsångest! Awell, bara att sätta igång med det direkt.

Annars då? Well, det är jävligt varmt ute. Nice, har dock nada sommarkläder. Uh. Måste införskaffas inför Grekland, annars blir det svettpöl av det hela, haha.

Fyfan vad jag saknar Berlin. Minnena kommer verkligen starkare tillbaka när värmen kommer tillbaka. Vill verkligen tillbaka, fan vad jag vill tillbaka! Eller att de kommer dit igen och man får uppleva allt det där igen... Men det 30:e 2010, friends, inget kommer att toppa det alltså. The best night ever.

Nu ska jag fortsätta slappa och lyssna på fina PJ. Checka in videon nedan, kan knappt förstå att jag var på plats... Mäktigt. Take care. Puss.


Walking in my shoes

Hellu!
Vilket underbart väder vi har i Lund idag! Har resten av landet lika fint kan jag tänka mig att det är leende människor överallt! Folket kommer ut från sina hålor, staden väcks till liv. Riktigt underbart!
Och nu är det mindre än två månader kvar till Grekland, snacka om att jag är pepp! Och resten av familjen och mormor är det med, kan jag tillägga. Hehe. :)

Den här värmen får mig att tänka tillbaka på Berlin. Visserligen var det nästan FÖR varmt när vi var där - en dag var det 36 grader - men jag blir ändå lycklig av minnena. Minns när vi satt och köade vid en av ingångarna till Kindl-Bühne, solen sken starkt och det var jättevarmt, men träden bildade skuggor som svalkade oss i kön. 10 meter ifrån oss fanns en glass-, mat-, läsk-, godiskiosk och en bar på hjul som ett företag kört dit. Perfekt! Så där satt vi alla och drack öl, åt hamburgare och käkade glass, snackandes, skrattandes, längtandes! Det var verkligen en otroligt skön känsla, helt klart det bästa köandet jag har varit med om! Och jag har "konsertköat" en hel del under de år jag åkte runt omkring i landet och såg The Ark... hehe. Köandet i Berlin slog absolut allt!
Så jag antar att ni kan förstå varför jag blir extra glad när värmen kommer tillbaka och påminner mig om den fina junikvällen förra året. :) Oh my vad jag saknar det... Och spelningen! Pearl Jam är verkligen något ut över det vanliga, både på skiva och VERKLIGEN live!

Vill verkligen på konsert igen, dock spelar inga bra band i närheten just nu. Pretty tråkigt, får helt enkelt hoppas på att några härliga nyheter snart poppar upp på Twitter!

Idag lämnade jag in min övningsanalys, därav varför jag inte har uppdaterat sedan i söndags (eller var det i lördags jag skrev senast?). Fyfan, jag säger bara att det är tur att det bara är en övningsanalys som inte betygsätts för fyfan vad dåligt det gick... Men jag har gjort mitt bästa, och om min opponent tycker att den är crap, well, då förstår jag henne och tar gladeligen emot tips inför hemtentan! Heh...

Nog snackat om skolan! Nu har jag påsklov tills på tisdag!:D Förutom att jag ska fixa min opponering har jag inget annat att plugga, vilket känns fullkomligt underbart! Ska verkligen passa på att ta det lugnt nu, koppla av - sedan kommer hemtentan och direkt efter den börjar nästa, och sista, delkursen. So I have to slappa nu! ;P
Wonderful.

Jaha, what else? Imorgon ska A och jag då som sagt på stand-up på Mejeriet. Är riktigt pepp faktiskt! Kul att göra något annorlunda! Hoppas någon av de som ska uppträda är riktigt jäkla sjuk, haha, vill skratta! :D

Nu ska jag glutta lite på Lost och chillaxa, hoppas ni gör det med!:) Njut av vädret och att det är påsk!
Ja just det; Glad påsk! :)
Pusspuss.

Justja... är inne i en DM-period just nu. Seriöst; vilket jäkla underbart band! Puss.


10 months

Nej, men hej! Eh...
Tänkte uppdatera lite, är väl på tiden I guess...
Här rullar allt på i sin jobbiga ordning. Mindre än två månader till Grekland nu iallafall! Semester, I love you.

Har inte hänt så mycket sedan sist. Skola, skola, skola, lite Lost på det, friends, party, jobb, skola, skola, skola... Så ser det ut och så kommer det antagligen att se ut ända tills slutet av maj när kursen är klar.
Ja just ja, på tal om kurser and shit, nu har man ju sökt till höstterminen!
Egentligen hade jag bara velat ta en termin ledigt och jobbat/chillat, men well... jag läser ju inom en utbildning, så jag måste få ihop de där 90 poängen för att fortsätta till avancerad nivå. Eller vänta, jag tror bara jag behöver 30 p godkänt, men för att kunna jobba som svensklärare måste jag ha 90 poäng svenska, och jag har INTE lust att plugga direkt efter examen! No sir!
Så jag har sökt, såklart. Först fortsättningskursen, sedan en 60 p svenska + litteratur, någon litteraturkurs och sedan lingvistik. Blir antagligen fortsättningskursen, men jag hade inte heller bangat mitt andra val! Verkar intressant. Fast fortsättningskursen är nog bäst att gå, så man får något ut av det... Heh. Aja! Nog tjatat om saker ni finner totalt ointressanta. Haha.

Men shit, det har verkligen inte hänt något fett sedan sist! Jag lever i en så oglamorös vardag det bara går. Men det är okej, jag är inte så glamorös av mig och jag kräver inte heller att allt ska vara det runtomkring mig. Så länge jag mår bra är jag nöjd.

Jaha... what else? Snart är det 10 månader sedan Pearl Jam. Mhm, mhm! Tiden går fort!
Blev lite irriterad när Soundgarden skrev på sin twitter "WE'RE GOING ON TOUR THIS SUMMER! CHECK OUT THE DATES" och så var det 3-4 spelningar i USA... Kul! Vill ju se dem... so bad. Och STP. Weiland (sångaren) släpper snart sin självbiografi, den måste man införskaffa, lär vara riktigt intressant... Fin man det där. Troubled, men fin.

På torsdag ska A och jag på stand-up. Hehe. Länge sedan sist, men senast vi var på ett gig var det riktigt kul! Det är på Mejeriet här i Lund, Betnér är "huvudakten". Egentligen hatar jag honom, tycker att han är djävulskt tråkig, men A gillar honom och jag antar att jag får ge honom en till chans... Sedan är det en del andra som också ska giga, så om han nu skulle suga finns det andra att se! :) Så det ska bli roligt!

Hm, jaha... Vad ska jag skriva nu då? Haha, jag är så sämst på att blogga. Har nog aldrig varit direkt "bra" på det. Kan man ens vara bra på att blogga? Som om det vore någon sport... Haha. I'm the redheaded Kissie. FYFAN. Nej, tack. Jag är hellre anonymare än anonymast än som Kissie. Okej, diss, men you get what I mean.
Innan skrev jag flera inlägg om dagen, meningslösa må de ha varit, men de var många! Nu skriver jag bara ett par i månaden... Jag tycker fortfarande det är roligt, eller ja, givande, det är skönt att bara få skriva av sig och babbla på lite grann. The lack of inlägg beror nog bara på att jag inte har haft tid till att skriva. Den här våren har varit mer intensiv än alla mina tre terminer på högskolan tillsammans! That's actually true. Det är verkligen en stor skillnad mellan högskola och universitet... Mhm.

Oh man, snacka om konstigt inlägg, har tagit upp 4520765723628 saker... Haha. Men nu har jag uppdaterat iallafall!:) Och I promise att jag ska uppdatera oftare nu.
Hoppas allt är bra med er och så. Take care! Puss.


Saknar ...

Awesome week

I söndags sa jag till mig själv: "Nästa vecka MÅSTE, SKA bli så jävla bra!", detta på grund av att förra veckan var ett rent helvete.
And well, jag höll mitt löfte! I tisdags var jag hos frippan (frisören) och fick mig en riktig makeover! Färgmässigt är det inte världens största skillnad, en ljusare, jämnare färg blev det. Riktig snyggt om jag får säga det själv. Svårt att få till bra bilder på det dock, de bilder jag la upp här är det närmsta jag kommit i "bildväg", alla andra bilder jag tagit får håret att se sjukt mörkare ut än vad det är...
Anyway, mitt hår var RIKTIGT jäkla slitet, så slitet att min frisör blev nästintill skräckslagen när hon såg det. Oops... Hehe. Så jag gav henne fria tyglar att klippa av så mycket som behövdes för att göra håret friskt igen, även om det skulle innebär en kort frisyr. Hon klippte av cirka 1½ decimeter. Så litet var det. Så nu har jag kort ljust hår. Det känns rätt ovant, då jag är en "långt hår-person", jag har alltid långt hår. Men nu är det kort och det är bara bra. Lite svårt att styla det bara, men det behövdes.

Och den awesome veckan slutade inte där, nej nej! Vet ni vad... Jag. Klarade. Grammatiktentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seriously; jag var 90% säker på att jag skulle kugga den. När jag satt och skrev den ändrade jag en massa saker och kände mig allmänt fail, så jag har lånat om grammatikböcker just för att ha dem till hands inför omtentan. Men nu kan jag lämna tillbaka dem, för jag klarade tentan! Antar att det var PRECIS att jag klarade den, men skitsamma, a G is a G! Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Har haft riktigt mycket ångest inför tentaresultatet. Känns fortfarande helt overkligt att jag klarade den, haha.
Så man kan verkligen säga att den här veckan har varit grym!

Helgen kommer fortsätta i samma stil; ikväll blir det "återförening" med några klasskamrater från lärarutbildningen, vi ska först till en i klassen, sedan bär det av ut i Lunds vimmel... Hahaha. Men ja, that's what's up tonight. Imorgon kommer min storebror hit och flummar lite med oss, på kvällen drar vi hem till A's familj och umgås med dem. Ska bli roligt!

Nej, nu måste jag återgå till matlagningen, har redan lyckats bränna den panerade fisken... Good girl.
Hoppas allt är fint med er, trevlig helg! :)
Puss.


Awesome week, awesome man.

Hair
DET ÄR KORT!
BUT I LIKE IT

Färgen är mer röd irl.

RSS 2.0