Hello

Alltså, finns det något värre än att läsa dryga jävla skitböcker? Böcker som är på 230 sidor men som lika väl kunde ha varit på 100? Just en sådan bok var den som jag skall ha läst tills imorgon. Självklart har jag läst den, men måste erkänna att jag hoppade över ett gäng sidor då de enbart innehöll tjat, tjat och ännu mer tjat... Irri-fucking-terande!

Aja, nog gnällfia. Heh.

Flummat med brorsorna idag, slappat, pluggat... Nu ligger jag här i soffan med laptopen i famnen och surfar och lyssnar på fina Soundgarden. Imorgon är det högskoletime igen. Kan väl säga som så att jag hellre hade stannat på praktiken... Heh. Men men, gotta do the högskoleshit aswell.
Efter skolan svänger jag förbi Folk å Rock en snabbis och hör om de fått in "Telephantasm", och sedan åker jag till en klasskompis och pluggar. Fyfaaaan så mycket vi har just nu... Aja, ingen idé att klaga och gnälla, just get to it, bitch, liksom.

Ååååh, hoppas de fått in skivan... ! Annars väntar jag till den 11:e då den där boxen eller vad det var släpps, verkar fet.

Hoppas ni har haft en fin helg!
Puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0