Yeah

Hej mina små söta kattungar!
Nu är jag färdig med min uppsats, fiiiinally I know what true love means to me... Eller något.
Så jävla lovely.

Imorgon är det inlämning och jag har föreläsning för första gången på hundra år, känns det som. Skall ha min gamla lärare jag hade i drama när jag gick i tvåan på lågstadiet. Ja, man hade drama då! Okej, vet inte om man har det fortfarande, men skulle knappast tro det...
Iallafall, imorgon är han the föreläsare, skall bli riktigt intressant och roligt. Kursen innan sommarledigheten hade jag min gamla mellanstadielärare. Så kul att ha sina gamla lärare igen. I mean, senast jag hade läraren jag skall ha imorgon var för... 14 (!!!!!!!!!!) år sedan! Och mellanstadieläraren... det var i femman... 10 år sedan! Wow, I'm old. Haha.

På torsdag skall jag träffa mina små kickor. I've missed them. Känns som det var hundra år sedan vi sågs, även fast A och jag partade till det i fredags. But I saknar de små söta kickorna, så det skall bli lovely!

Imorgon skall jag ha plattat hår. Det ni. Hehe. Om ni skulle vara intresserade, liksom. Och så skall jag inviga min nya klänning från KappAhl. Orkar inte beskriva hur den ser ut, men den är jävligt snygg iallafall... Hahah.
Okej, fyfan vad ointressant stycke!! Förlåååt...

Har blivit lite smått kär i "NCIS" igen. Skäms lite över det, då det är så fruktansvät dåligt, men ja, perfekt slötittar-program.
På tal om TV-program: fyfan vad jag älskar "Ullared". Minns när det kom, tyckte bara det verkade så sjukt drygt då de enda minnena jag hade från den megaaffären var när jag var 8 och pappa åkte dit med oss (han bodde i Varberg = inte så fasligt långt att åka). Det var så sjuuuuuukt stort och jag fick nästintill panik. Minns att jag kpte en skitful klänning (som jag då tyckte var fin), gick vilse lite och åkte sedan hem. Typ. Haha.
Men så började jag kolla på första säsongen på kanal5play, bara för att se vad det var som var så "fantastiskt" med programmet som alla tjatade om. Och jag fastnade. Direkt. Alltså, det är så GULLIGT. Urgulligt! Alla små söta/speciella/galna stammisar, den härliga personalen, den sjukt coola VDn Boris (visste inte att killar/män kunde heta så, tufft). Allt med det programmet är perfekt!

Okej, nu har jag skrivit apmycket, ursäkta att det blev en massa babbel. Nu börjar snart "NCIS", yee!
Ni får ha det så fint, vi hörs imorgon. Pusspuss.

YEAH! Han huvudrollen (största facet) ser ut som en råtta. Hahah... Schysst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0