Force of nature

Söndag...
Inte mycket har gjorts. Filmtittande (Hook och The Sixth Sense), plugg och Breaking Bad. Uh... Skönt, men fan. Känner mig helt... I don't know.
Igår gick A.I på tv, trots att den slutade halv tre på natten satt jag uppe och kollade på hela. Fyfan vad dåligt jag mådde efteråt, riktigt bra film, men usch vad sorglig. Har ni inte sett den, se den. T.o.m Jude Law är bra i den filmen, ha.

Sitter som vanligt och lyssnar på Pearl Jam. Nya plattan. Helt fantastisk, som precis allt det bandet gjort/gör.
Funderar på att kolla på Live in Cornice från -07, länge sedan jag såg den. Älskar den, men gör ont bara jag tänker på att se den. Lite över tre månader sedan lillebror och jag var i Berlin och såg dem. Tiden har gått så fort. Hade gärna åkt tillbaka i tiden och sett dom igen, fått njuta och le och sjunga för full hals igen. Förhoppningsvis kommer de till Europa snart igen. Det hoppas jag verkligen. Need more live-PJ.

Veckan som kommer kommer enbart gå i pluggandets tecken, med undantag för "obligatorisk" Arre-fika med bästa vännerna. Annars blir det ljudklippning, bildproducerande, planerande, skrivande, läsande... You name it. Tänk råplugg gånger 1000 and there you have it.

Hade behövt en rejäl jäkla vinkväll, fyfan vad underbart. Får bli när kursen är slut, då jävlar skall det firas!

Nej, nu skall jag kolla igenom mina två uppsatser jag börjat skriva på och sedan blir det bannemig Live in Cornice! Kärlek.

Hoppas ni haft en fin helg, ta hand om er. Puss.


Two in one when it comes to what I need; Pearl Jam and wine. He.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0