Got some if you need it

Äntligen, äntligen är det helg.
Kan ju bara säga så att ord kan inte beskriva hur trött och sliten jag är.
Har haft så fullt upp hela veckan att igår på den första föreläsningen var jag så trött och mitt blodsocker så lågt att jag helt plötsligt kände hur det blev tungt i bröstet, började bli yr och fick en liten minipanik.
Dock lyckades jag lugna mig själv (blev expert på det efter all panikångest och oro efter bilolyckan och operationerna) innan jag hade blivit tvungen att springa ut från klassrummet, och blev lugn efter ett tag.
Dock fortsatte det när jag kom hem, jag undrade en kort stund varför, fram tills mamma sade: "Har du ätit något idag? Druckit?"
Varpå jag svarade... "Hm... jag åt en smörgås till frukost och tog en chai latte vid EH på Malmö central... Och en macka och juice till lunch"
Inget efter det. Och addera stress, oro, bokångest etc. You get the deal, and you get the result. I guess.
Min lilla kropp funkade helt enkelt inte, men efter ett X antal nougatpraliner mamma hade köpt hem och MYYYYCKET vatten och varm, varm mat mådde jag bra igen.

Idag var jag också lite yr. Lite. Fast mest väldigt, väldigt trött. Skönt med en ledig dag imorgon. På söndag blir det lite grupparbete, dock på eftermiddagen skulle jag kunna tänka mig, så får sovmorgon där med.

SÅ, nu har jag köpt en sprillans ny dosa Kronan Vit, hårfärg så att min äckliga (!!!) utväxt skall bajsas på, och mina kursböcker har kommit (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), så nu är jag fit for fight för en hemmahelg!
Dock skall jag nog inte läsa så överdrivet mycket i kursböckerna... I mean, helg är ju ändå helg. Inte plugga. Fast lite måste jag ändå.

Jaja!

På tal om skolan och så, har jag nämnt att jag fullkomligt älskar min klass? Helt ärligt några av de finaste människorna jag någonsin träffat, speciellt en... hahah.

På tal om verkligen ingenting, eller jo på tal om Malmö, snackar jag och min kära vän Sara om att possibly move there. Så fort hon fått jobb, och fort vi hittar något, såklart... Mucho niceo!

Awell, nu skall jag äta hemmagjord pizza, ha en nice kväll, ya'll!

<3
/Liv.


Mitt andra hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0