Counterfeit

Så, nu har jag tagit tummen ur röven och färgat min utväxt. Dock hatar jag att en jävla massa färg alltid ska fastna i typ pannan and shit hela tiden. Fan. Jag har färgat håret nästintill konstant (men ett uppehåll på typ ett halvår) sedan jag var 13, ännu har jag inte blivit skillad på det där med att undvika fem kilo färg i fejset.
Suck.

Idag gick vi runt lite här på väster och försökte hitta inspiration. Alltså, när man gick runt här på mitt älskade område insåg man verkligen hur mycket det har att erbjuda. Åtminstone för tonåringarna och de yngre. En megalekplats som still this day is VERY funny, stora gräsmattor, basketplaner, fotbollsplaner, replokalschanser, konstiga gungor.
Everything you love when you're 8.

Synd bara att faktumet var att när jag var 8 och växte upp i denna stadsdel vågade man sig inte ut på till exempel den stora megalekplatsen, för där stod alla 84:or och tjuvrökte, samt alla bråkiga klass- och paralellklasskompisar som alltid muckade gräl med en, vare sig man var tjej eller kille.
Men vi hade rätt kul ändå, me and my friends. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Nu skall jag låta mitt hår torka klart, sedan skall jag ut en sväng och fota lite för grupparbetet.
Antar att jag måste ha mitt Malmö högskola-kort dinglandes kring halsen, ifall någon suspekt skulle undra vad fan jag gör på en lekplats och fotar.

Ha en fortsatt nice dag.

<3
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0