Fy fuck

God morgon.
Fyfan, är riktigt jäkla förkyld. Roligt! ... Verkligen "Hej, snor och slem!". Mysigt!
Oscarsgalan inatt. Var faktiskt inte uppe och tittade ... I know! Hemskt! Men, det finns anledningar till detta sorgliga. 1. Min storebror fick ställa in vårt årliga Oscars-tittande då han började jobba klockan sex imorse. Alltså är det helt onödigt att titta på galan om han ändå inte kommer hinna se de största priserna delas ut.
2. Jag är, som sagt, riktigt jävla förkyld och hade nog inte blivit direkt priskare av att sitta uppe en hel natt. Njae...
3. Jag har skola idag. I know, jag borde stanna hemma, men jag måste iväg. Viktig föreläsning och har stuff to do efter föreläsningen. Ska nog kunna vara hemma igen till ett- halv två, så då får jag kurera mig igen.
Där har ni anledningarna till varför jag inte kunde titta på Oscarsgalan i år. Om ni nu skulle vara skitarga och fundersamma över varför jag inte var uppe och kollade... Haha... Oh my.

Vet inte exakt vilka som vann, men jag har hållit koll på mina favoriter och fick tidigare imorse veta att de vann! :D Världens bästa Christian Bale och älskade Trent Reznor. Mycket bra!

Näe, nu ska jag fortsätta att försöka piffa till mig så folk inte svimmar vid min åsyn i skolan, haha. Usch, hatar att vara förkyld!

Take care. Puss.

Ps. Stone Temple Pilots. G.e m.i.g. Ds.


Under my thumb

Så jäkla trött på det här skitvädret. Sure, soligt, men herregud... kallt!!! Var nära på att bryta ihop när snön föll, ville ge vädret en redig pungspark. Men ja, what to do, what to do? Vi får helt enkelt stå ut med kylan till våren dyker upp, vilket jag hoppas är inom en snar framtid.

Grammatikkursen är svår men intressant. Åh, vad jag vill lära mig allt, och framförallt kunna allt DIREKT. Det går ju inte. Det hade varit sweet, men nej. Mitt liv består förtillfället antingen av att jag är i skolan 10000 timmar i veckan eller sitter hemma med näsan nere i grammatikböckerna. Det Är intressant, men herregud vad slitsamt det är, det känner jag nu. Skulle inte tacka nej till en lååååååång skön semester. Fyra månader kvar till Grekland, snart! Woho.

Idag har jag pluggat på förmiddagen och ska om en stund in till stan och träffa min älskade A, länge sedan vi sågs nu. Det blir Arre, det blir lunch, det blir flum! Love that girl.

Nej, nu ska jag piffa till mig lite. Take care. Puss.


Finis.

Sick

Gooood mornin'!
Måndag, ny vecka, nya tag. Idag börjar jag nästa delkurs, grammatiken. Uh. Spännande, men en redig prestationsångest, I tell ya!

Dop i helgen. Otroligt, otroligt fint! Fina A, hennes älskade lilla P är så söt och go! Åkte upp i lördags, dagen före dopet, för att umgås med A och bara chilla. Vi ses ju aldrig nuförtiden så det var väldigt roligt! Igår var det då dop, väldigt fint, som sagt! Fest efteråt med god mat (! boooom, hahah) och trevligt sällskap!

Jag måste även säga att jag ÄLSKAR Halmstad. Med det menar jag landskapet. Jag är en landskapsnörd, det är bara så det är. Jag har tidigare berättat hur mycket jag älskar Timrå och dess natur, vilket still är det vackraste jag någonsin sett. Halmstad, och de städer i närheten, var så otroligt vackert. När jag åkte upp satt jag som fastklistrad vid tågfönstret och beundrade landskapet... Folk måste trott att jag var störd i huvudet... Haha...

Fy fan vilket dåligt inlägg, haha. Sorry. Är sjukt trött och har lyckats dra på mig en förkylning. Trevligt! Ska iväg till skolan snart, så det är bara att rota fram nya krafter och keep on going!

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en skön helg. :) Vi hörs imorgon eller något, då lovar jag att skriva bättre, haha.
Take care.


Arc

Hej.
Jaha, vad ska man skriva här då? Haha... Rätt galet att jag fortfarande håller igång den här bloggen.
Första delkursen är nu färdig, känns gutt. Har varit väldigt intressant och lärorikt! Snacka om att utvecklas på fyra veckor! Och nu drar grammatikdelkursen igång... Oooooooooooooh my! Det kommer bli P to det LUGG, my friends!

I helgen döps A's son, åh, kommer bli fint. Åker upp till Halmstad på lördag, dopet är på söndag. So I'll have some time with my dear friend! :) I miss her! Kommer bli roligt! Så imorgon blir det doppresent-jakt. Vad fan köper man? Är sämst på presentinköp, men jag hittar nog något!

Lyssnar på Pearl Jam. Var ett tag sedan, har varit en hel del annan musik nu. Men alltså Pearl Jam. Varje gång jag sätter igång en Pearl Jam-låt blir jag som nyförälskad. Det är sjukt hur mycket jag älskar de männen. Underbara underbaringar. Saknar Berlin. Wuhlheide. Sommaren. Värmen. Men framförallt Pearl Jam. Bäst, bäst, bäst.

Nu fortsätter njutandet på Spotify!
Hoppas allt är bra med er! Take care.
Puss.

The Weeping Song

Heeeeeellllggggg!!!!! Underbart!
För en gångs skull har veckan känts lååång, brukar annars tycka att veckorna rusar iväg i läskigt snabb takt.
Idag har jag haft föreläsning på förmiddagen, sedan har jag bara tagit det lugnt. Är helt slut. Puh.
Om en stund ska jag iväg till en kär klasskompis och snacka skit och dricka vin. Nice! Ett tag sedan vi sågs nu. Läser ju sidoämnen nu så alla är iväg på olika håll och läser olika kurser. Jag är en av få som läser i Lund faktiskt. Lund är bäst. Hehe.

Puh ja, vilket vecka! Inte så mycket skola, eller jo, skrivit har jag gjort en hel jäkla del, jag syftade mer på föreläsningar and such. Har ett argumenterande tal som ska hållas på tisdag nästa vecka, så det blir att förbereda inför det i helgen!
Imorgon kommer min kära storebror på besök, jippi! Oj, det där "jippi":t lät verkligen oseriöst, haha. Självklart menar jag det, det ska bli roligt! Han är så galen, haha.
Nästa helg är det dop i Halmstad! A's lille son ska döpas, åh, han är så söt! Verkligen bedårande. Så det ska bli rolgit! Har inte träffat A på ett bra tag nu, det blir väl så när hon har fullt upp med sin son och jag har fullt upp med skola och jobb, PLUS (såklart) att vi bor i olika städer nuförtiden. I miss her!

Jaha, what more? Har kollat på skitmycket "Mad Men" idag. Istället för att skriva på talet liksom, haha. Åh, det är så bra! Jag har inte många avsnitt kvar nu, är snart färdig med fjärde säsongen. Buhu. På tal om "buhu" har jag nog bölat till varje avsnitt jag kollat på idag, haha. Men åh, det är så fint. Älskar Joan, den rödhåriga snyggingen.
Aja, enough nörd-snack, haha.

Jag vill på konsert. I know två band som spelar i Malmö snart; bob hund och The Ark. Båda spelningarna är lika röv-dyra (för att vara de banden, but det är såklart min åsikt) och helt ärligt har jag ingen direkt lust att se någon av dem. bob hund skulle visserligen vara rätt fett, men jag känner mig inte på jätte-bob hund-humör. The Arks spelning... nja, alltså jag vet inte... Känns rätt stört att Jag avstår en Arkspelning, haha, och framförallt på KB (där, efter Mejeriet i Lund, The Ark är bäst live), men alltså... The Ark? Nää. Det är inte samma grej som för tio år sedan. Verkligen inte. Och jag lyssnar inte längre på dem heller för den delen, det har jag inte gjort på fem, sex år. Så, nej, det känns inte riktigt värt det!
Jag får helt enkelt spara de cashen biljetterna skulle kostat och lägga undan för en, förhoppningsvis, kommande spelning med ett annat band... Let's saaay......... Stone Temple Pilots? Pearl Jam? Soundgarden? Nice Cave & The Bad Seeds? Hehe, I know, I know, jag drömmer. Men det hade varit fett nice. Uh, fjortisspråk. Hahah.

Gaaaah, jag är trött.

Nej, seriously, nu sitter jag här och skriver ett skitlångt, och jäkligt töntigt/onödigt, blogginlägg när min buss går om 40 minuter. Måste piffa till mig lite så min klasskompis inte svimmar av skräck när hon ser mig och tror att svenskkursen VERKLIGEN slitit ut mig... Hahah. Uh.

Ha en trevlig fredagkväll! Vi hörs. Puss.


She moves in mysterious ways

DAMN I'm tired! Vet inte när jag var såhär trött senast... Fy fan.

Vilket damp vädret har bestämt sig att få. Blåste som in i igårkväll och det håller i sig. Kul.
Vet inte riktigt vad jag hade tänkt skriva. Jo, att jag är trött och att det blåser. Så, färdig. Haha.

Kollade igenom mina bilder från Berlin igår, vad jag saknar det. Tillbringade kvällen med att kolla på PJ-videor på youtube. It hurts. Vill se dom igen, so bad. Saknar, som sagt. Puss.

Nu ska jag plugga, no more slappa för mig. Vilken fantastisk mening, hahahah. Herregud. Är verkligen aptrött. Har en debattartikel som ska in på torsdag som jag i princip är färdig med, men ja, man blir aldrig riktigt färdig. Alltid något man upptäcker som måste rättas till. Uh. Sen blir det jobb i eftermiddag, ska vikariera för min handledare. Roligt! Får träffa mina kära åttor igen, I've missed them. :)

Nej, om man ska sätta igång med plugget som sagt...
Ta hand om er! Puss.


The Office

Är det normalt att det åskar i februari? Det gör det här nere i Lund, lite stört.
Det var även fem plusgrader tidigare idag, is that normal? Hmmm...
I vilket fall som helst gillar jag det! Plusgraderna, vill säga. Vill ha vår, sommar, värme, slippa använda trettio lager kläder. Mhm.

Idag har jag inte gjort ett piss. Eller jo, jag var inne en vända i stan, handlade på Press Stop och käk. Sedan har jag bara suttit vid datorn. Så skönt! Fast jag är ganska rastlös just nu, kan jag säga. Vill göra något. Helst av allt hade jag velat gå på någon spelning. Vad jag saknar det! Senast jag var på konsert var i Berlin. Eller okej, Malmöfestivalen också, men det räknas nästan inte. Why? Det känns inte som en konsert. Vet inte riktigt varför. På tal om M-öfestivalen hatar jag den veckan i augusti. So much people, trängsel, övermogna fjortisar, dryga människor och allmänt segt. Haha. But it's true.

Ja, nu åskar det verkligen...

Funderar på att se bob hund i mars, eller när det nu var. De spelar på KB. Gamla goa minnen! Var bob hund-frälst när jag gick i åttan. Det höll i sig i ett par år och sedan kom all annan vacker musik. Gillar dem fortfarande, de är riktigt grymma och flummiga. Dock är jag inte lika hooked som när jag var yngre, but still. A och jag snackade om att se dem tillsammans med A's sambo, who loves them. Hade varit fett!
Trots att jag lyssnat på bandet i så många år och haft många chanser har jag bara sett dem live en gång tidigare. Arvikafestivalen 2009. De spelade före Depeche Mode. Sjukt bra, men jag minns inte så jättemycket från spelningen. Dels på grund av nervositet inför DM men även på grund av trycket. Herregud vad folk var galna! Och inte på något positivt sätt... Aja.
I vilket fall som helst så hade det varit fett, kommer nog bli så att jag ser dem. Woho!

Imorgon är det fredag. Shit vad veckorna går snabbt! Har skola på eftermiddagen, sedan kommer jag bara ta det lugnt. Den äldre brodern kommer på besök, nice! Vi ska hitta på något allesammans, vet inte riktigt vad än. Maybe bio eller något i den stilen. Fun!

Har börjat kolla på "original - The Office", eller ja, The Office UK, med Ricky Gervais. (Innan han blev smal, mohahaha! Nädå. Eller jodå, men ja.) Så jävla roligt!!! Har bara sett den amerikanska versionen tidigare, med Steve Carell i huvudrollen. Den är också rolig, men inget klår originalet. Gervais karaktär kan verkligen få en att bli så sjukt irriterad, haha! Och obekväm! Ibland händer det att jag spolar fram i videon för att jag inte klarar av att se! Haha, fyfan. Alla personerna i serien är riktigt bra, och galna, haha. Väldigt verklighetstroget, det är som om det verkligen vore en dokumentär och inte något iscensatt. Vilket även är tanken med hela grejen, I know, men ändå. Hade kunnat faila. Den amerikanska versionen är just lite mer "tillgjord". Bra agerande, men inte lika bra som UK.

Okej, intressant va?? Oh my... jag är en TV-nörd. Är förresten inne på fjärde säsongen av "Mad Men" nu. Mucho bra serie! Meeeeeen fortfarande slår INGET "Breaking Bad"! No way!

Långt inlägg. Hehe. Sorry om det är jobbigt att läsa allt mitt ordbajsande. Det är skönt att få skriva av sig lite då och då och inte behöva tänka på hur texten är formad och om jag använder mig av korrekt skriftspråk.
Det är sånt jag lär mig och hela tiden övar på i kursen jag läser just nu (Svenska: språklig inriktning, if you hade glömt). Har upptäckt att jag knappt kan läsa artiklar och liknande texter längre, haha. Ska hela tiden kolla hur meningsbyggnaderna är utformade and so on. Nörd. Antar att det blir så när man arbetar med det i princip varje dag. Så det är jäkligt skönt att kunna skriva på "bloggspråk"/talspråk för omväxlings skull!
Älskar kursen, by the way. Det är mycket att göra och jag har fetångest inför grammatiken, men det är intressant, roligt och otroligt lärorikt! Helt rätt kurs för mig! Skönt.

Najje, nu skall jag ta mig en dusch och sedan kolla på lite The Office (UK, såklart, behöver jag ens skriva det? Höhö.) och laga mat till min kära moder som snart kommer hem från jobbet!
Hoppas allt är fint med er och att det går bra på jobbet/i skolan/vad ni än gör. Vi hörs! Puss.

Mackenzie Crook (FYFAN vad jag avskyr Gareth, som hans karaktär heter i serien! Riktigt irriterande människa! Och läskig! Hahah.) och världens roligaste människa; Ricky Gervais (spelar pinsamma David, anledningen till varför jag då och då behöver spola fram i ett avsnitt för att inte bli galen! Hahah.).

RSS 2.0