Day 4

Det här åt jag idag

Haha, hmm... Ja, i och med att det är morning så har jag inte käkat så mycket. Ätit två smörgåsar och tio liter kaffe.
Ska luncha med A och S lite senare, så det blir något smarrigt på Arre.
Ikväll blir det finmiddag med la familia. Räk-kräftsoppa, laxrullader, oxfilé med potatisgratäng, samt äpple- och citronmelissglass med kanelsås. Mmmm! Fettfettelifettfett!
Kommer att bli en svullodag, med andra ord. Hehe. ;)



Nyårsafton idag. Woah, 2010 har verkligen gått fort, mycket som har hänt.
Såg äntligen älskade Pearl Jam, såg Depeche Mode, var i Berlin, pluggade som faoun, A fick sin söta son med mera, med mera!
Har varit ett sjukt fint år! Firar nyår med familjen, orkar inte festa sönder mig, bara umgås med min fina mami och bästa brorsor.
Hoppas ni får en underbar nyårsafton! Vi hörs 2011! :)
Pusspusspuss!

30:e juni 2010, den finaste dagen i mitt liv so far.. Thank you.

Day three

Mina föräldrar

Oh my, vart börjar jag? ...
My mom är 48 år, född i Finland. Flyttade till Stockholm när hon var 19 år gammal för att plugga.
My dad är 54 år, född i Sverige, någonstans i Norrland, minns inte exakt var, haha.
Mamma läste 1½ år på läkarlinjen när hon sedan ångrade sig och hoppade av. Några år senare, efter tre barn, utbildade hon sig till arkitekt i Lund. Har många minnen från när min lillebror och jag sprang runt i det kära "A-huset" på LTH. Those were the days!
Min pappa är utbildad pianostämmare i grund och botten, men jobbar inte som det längre. Vet inte riktigt vad han gör för tillfället, då jag inte har någon kontakt med honom längre. Något sysslar han med iallafall. Hoppas jag.
Mina föräldrar träffades i Stockholm genom gemensamma vänner (om jag inte minns fel). Det uppstod kärlek och ungefär ett halvår senare gifte dom sig, och min storebror kom till världen -83, jag fem år senare och min lillebror -92. -95 skildes dom.
Har varit mycket bajs både under och efter skilsmässan. Saker jag inte orkar ta upp här då jävligt jobbiga minnen dyker upp. Idag har jag knappt någon kontakt med min far, ett resultat från år av svek. Mamma är min bästa vän och det finns inte ord för mycket jag älskar henne. Hon är störst, bäst och vackrast!

Älskar hela min familj, även min far. Han är ju ändå min pappa. Mina bröder är de bästa, ju äldre vi blir desto mer inser jag hur mycket de betyder för mig. Är ju rätt... damp, haha, att växa upp med enbart bröder. Mycket bråk och tjaffs men ja, de är ändå bäst, hur mycket vi än må ha bråkat när vi var yngre!

Rörigt inlägg, I know. Men där har ni lite om mina föräldrar, och även mina fina brorsor.

Boombox

Är inne i en SNL-period just nu, damn vad roliga de är! The current actors är sjukt flummiga. Favoriterna är helt klart Fred Armisen och Andy Samberg, fullkomligt galna, haha.
Samberg har tillsammans med två andra ett band, The Lonely Island. Alltså, bäst! De har släppt ett gäng musikvideor (och en platta, om jag inte misstar mig?) och gästas flitigt av kända musiker. Justin Timberlake är med i en sjukt rolig låt som heter "Dick in a box", T-Pain är med i "I'm on a boat" osv.
Tänkte lägga upp en SJUKT bra låt, och störd video haha, som heter "Boombox" med underbara The Stroke's Julian Casablancas som gästartist (eller existerar Strokes fortfarande? Hörde att de brytit upp, trist...).
Så jäääkla bra, och man, vilken röst Julian har! Helt glömt bort honom.

Kolla på videon, den är verkligen riktigt, riktigt sjuk. Samberg is the rapper, ni kanske känner igen honom, han har varit med lite här och var och som sagt, a regular on SNL.
Lovely!



Day 2

Min första kärlek:

När jag gick i trean var jag otroligt, otroligt förälskad i en kille som gick årskursen över mig. Han var bland de populäraste på låg- mellanstadiet och aaaaalla tjejer var kära i honom.
Jag minns hur vi var tre, fyra stycken tjejer som skrev en "Vill du bli ihop med mig?"-lapp och hoppades som in i att han skulle välja just mig. Fick tillbaka ett "Nej, tyvärr.". Gick i tusen bitar, så ledsen jag blev. Han valde min kompis, som jag avskydde över allt annat i tio minuter, sen var vi bästisar igen.
Oh, young hearts... Haha.

Har väldigt svårt att bli kär, vet inte riktigt varför. Tror det beror på att jag har svårt att lita på människor. Så många man mött som bara utnyttjat en, både vänner och "kärlekar", för min del främst det förstnämnda. Väldigt rädd för att bli sårad, bedragen. Jag vet, jag vet att man måste våga satsa och chansa då och då, men ja... Har svårt för det, just när det handlar om kärlek. Någon gång faller jag nog för en man som får mig att våga, det hoppas jag iallafall.

Day 1

Nu har jag fanemig pluggat klart för idag, gah! Eller åtminstone för stunden, skrivit tre sidor, alltid något! Two more to go...

Tänkte göra en sånhär grej, ni vet Dag 1, Dag 2, osv? Bra förklaring... hahah. Ni vet en sådan lista som aaaalla gör, en grej varje dag? Aja, here it goes, ni fattar nog. Annars, förlåt, är sämst på att förklara, haha.



Om mig:

Liv. 22 år, 23 den 15:e augusti. Känner mig rätt gammal för tillfället, tiden går så otroligt fort. Bor i Lund, @ my mom's. Längtar efter en egen lägenhet men trivs bra hos mor, hon är bäst. Läser till lärare på Malmö högskola. Jag ska bli KME-lärare och jag är inte alls förvånad om ni inte vet vad det innebär. För att förklara kortfattat så handlar det om en lite annorlunda form av pedagogik, vi går andra vägar för att nå fram till samma resultat som en "vanlig" lärare. Utbildningen är väldigt flummig, men rolig och givande, och jag har träffat många fina människor tack vare den. Är färdig i januari 2014, så det är ett tag kvar, men tiden går fort!
Älskar musik och går på spelningar så ofta jag kan. Kan inte åka buss, tåg, flyg, gå, cykla utan musik i mina öron, får lite smått panik då. Pearl Jam är favoriterna, as you all know. Har ett förjävla uppochned-humör, vilket jag fått från båda mina föräldrar. Oftast glad och positiv, men kan bli argare än argast och deppigare än deppigast from time to time. Kärleken till Lund har gått upp och ned men when it all comes around älskar jag Lund, it's my town, you know. På tal om kärlek så är jag singel.

Hm, that's all I guess. Imorgon kommer en ny! Haha, fan vad töntig jag är... Aja, med brist på andra saker att göra. Som att plugga....... Hahaha. Puss på er.

Mina favoriter:

Wwwea

God fortsättning people!
Har haft en riktigt skön julhelg (tog en extra ledig dag yesterday, hehe) med tons of fettig mat, så nu känner jag mig lite som Barbapappa, eller möjligtvis Barbamamma, hehe. Men trevligt var det!
Önskade mig ingenting i år, förutom en ny, asbra handkräm då mina händer (framförallt knogar) är sjukt torra konstant. Så det fick jag! Nice. Och en riktigt snygg klocka, herregud vad förälskad jag är i den! Rolling Stone's megabok om 90-talets musik, gissa om jag blev happy? Hihi. Och lite annat fint! :)
Hoppas ni hade en mysig jul!

Nu sitter jag och skriver en uppsats som ska in om några veckor, lika bra att sätta igång med den. Mycket som ska skrivas och göras nu innan kursslutet i mitten av januari.. Sedan börjar första sidoämneskursen! 30 hp svenska, som tidigaren nämnt. Ser mycket fram emot det, men man, såg mitt schema, jäklar vad mycket vi ska göra... Stay positive och focused, är allt jag kan säga!

Mami och jag har suttit och drömt oss iväg till familjens (och kära mormor som hänger med) resa till Grekland i sommar. Vi är borta i cirka tre veckor, så underbart! Vi är först i Athen i några dagar, sedan åker vi vidare till ön Poros och är där i ca en vecka, för att sedan åka runt till de små öarna och gamla, historiska städer. Längtar! Älskar Greklands historia, otroligt intressant och spännande. Kommer bli en fantastisk resa!
Så skönt att drömma sig bort till den varma, underbara sommaren när det är svinkallt och snöigt utanför fönstret... Gah, är så trött på snön och kylan! Så, nu var det en väldigt snöig och fin jul - nu får gärna snön smälta och våren/sommaren komma! Please...

Nepp, nu måste jag fortsätta skriva på min uppsats, måste komma en bit på den så jag slipper ha megamegamegaångest! Hehe...
Ha det fint, vi hörs!
Pusspusspuss

641223

GRATTIS världens bästa. Thanks for everything.

Snow

Hej finisar! Sorry för den dåliga uppdateringen, you know hur det är i juletid, femtioelva saker att göra.
Nu har jag jullov! Yeea! Eller ja, jag har haft det sedan tisdags, sjukt underbart! Dock har jag en uppsats som ska skrivas, men den hugger jag i efter julhelgen.

Mysigt med jul! Dock är jag väldigt, väldigt trött och schleten. Då är julen perfekt, då det ska vara en tid där man kan slappna av, umgås med de man tycker om och bara vara. Fast ja, den moderna bilden av julen är väl snarare panikpanikpanik och irritationirritationirritation. Calm down, people!
Idag ska jag återigen få ta del av det lundensiska juldampet då jag måste iväg och handla mammis julklappar, samt några fler till mina kära bröder. Det kommer vara daaaaamp, men ja, jag måste. Vet vad jag ska handla, annars hade det varit riktigt drygt! Uäk.

Vi hörs lite senare idag, nu ska jag iväg med bussen! Ta hand om er i snöstormen, var rädda om er!
Puss.

Year 2010

Kan börja med att skriva: Ett, om man ser det överlag, jävligt bra år!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Var i Berlin, såg Pearl Jam... hm? Anything else? Kan inte komma på för tillfället, men ja, det jag nämnt har varit firsts, och wow, best ever.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
No. Hade ett nyårslöfte, och det var att gå ner i vikt. Har snarare gått upp, framförallt första halvan av året, fyfan vad mycket shit jag åt... Känns som att kurvan gått ner nu dock, och ska jobba hårt att få bort hullet.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaaa! A, as you all know! Finaste, sötaste P, gulligaste bebisen ever! En bekant fick även barn för ungefär två månader sen, en liten kicka.

4. Dog någon som stod dig nära?
:'(

5. Vilka länder besökte du?
Tyskland, Finland och Danmark.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Hm... Fler spelningar!!!!! Håller tummarna för en SG-Europaturné, och STP... herregud, please come!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
25/1: Depeche Mode i Malmö, 27/6: åkte till Berlin, 30/6: PEARL JAM @ KINDL-BÜHNE. Kärlek.

8. Vad var din största framgång 2010?
Haft huvudet högt trots a lot of shit, fixat samtliga kurser på min utbildning, gjort bra ifrån mig på praktiken, slutat dampa över småsaker, lärt mig tro mer på mig själv, samt att jag faktiskt drog iväg och såg Pearl Jam. :*

9. Största misstaget?
Hm, vet inte. Har väl inte gjort några fruktansvärda misstag i år, inte vad jag kan tänka på iallafall, och det är väl ett tecken på att jag inte gjort några, hehe... Jo! Att jag inte drog iväg och såg STP när de var på en snabbvisit i Europa! Arrrgh... !

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Kanske någon liten förkylning men annars, nope. (peppar peppar)

11. Bästa köpet?
Vandrarhemsbokningen inför Berlin! Hehe. Buss- och konsertbiljetter inskaffades 2009, så dom kan jag inte säga. Ett gäng fina skivor, och min älskade, älskade dator.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Berlin, såklart. Kurslitteratur, tågkort och datorn (!).

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaa... :') PJ, DM, Berlin ö h t, mina fina vänner.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
"'Unglued'" - STP, "Come Back" - PJ, "Nearly Lost You" - Screaming Trees och "Meat Plow" - STP.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare! Har varit ett väldigt leende år, framförallt p g a Pearl Jam, såklart. :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit på mer spelningar, helt klart. Åkt runt lite mer i Sverige, inte för att jag vet hur fan den tiden skulle ha funnits... Haha. Men ja.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Nikotinerat, haha.

18. Hur tillbringade du julen?
Inte inträffat än, hehe. Men kommer vara här hemma med mami och mina bröder. Mys och flum!

19. Blev du kär i år?
Nej, herregud, jag blir fan aldrig kär. Det är något fel på mig. Men ja.......

20. Favoritprogram på TV?
Givetvis "BREAKING BAD"! Världens bästa serie, herregud!!!! Sjukt bra!

21. Bästa boken du läste i år?
Gaaaah... Harry Potter? Hahahah, skämt! Har bara tid att läsa kurslitteratur, vilken har varit rätt kass i de kurser jag läst i år... Men någon bra jävel var det nog säkert, haha.

22. Största musikaliska upptäckten?
Åååååååh.... Screaming Trees! Alter Bridge! Mad Season! Puss!

23. Något du önskade dig och fick?
Hm. Mina nya vinterskor från Ecco som jag fick av mammsen! Så jävla snygga och sköna och bäst. Tacki mami!

24. Något du önskade dig men inte fick?
Kärlek isåfall, but it's all my fault. Som sagt, något är fel på mig, haha. Varför kan jag inte bli kär/flyr så fort kärleken uppenbarar sig? Fail...

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hängde hemma tror jag, eller myste med mina fina vänner. Minns inte riktigt, hah.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hmm... Om jag träffat någon samt gått på fler spelningar.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Klädstil? Hmm... Alltså det här kommer låta sjukt överdrivet och töntigt, men jag klär mig mer "classy" nu, eller hur fan man ska beskriva det. Pennkjolar med hög midja, västar, skjortor. Jävligt mycket svart också, som vanligt... Haha. Och leggings! Shit, svarta leggings och jag, vi är bästisar.

28. Vad fick dig att må bra?
Pearl Jam i Berlin! :) Och DM såklart, att stå tre meter från Martin och Dave var inte helt fel... Och mina älskade vänner och mina klasskompisar som är helt galna, haha. Och mami och brorsorna, herregud vad bäst dom är! Musiken såklart, STP har tagit en större del av mitt lyssnade och fyfan vad jag älskar dom...

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, "sugen", låter jävligt snuskigt, haha. Men Scott Weiland i STP är jävligt het, likaså Patrick i "Lyxfällan", mm. Haha.

30. Vem saknade du?
Gamla vänner och ja....

31. De bästa nya människorna du träffade?
Hmm... Måste säga H, som har världens bästa musiksmak!

Nerd

Är som bekant en redig musiknörd och tänkte därför dela med mig av min skivsamling. Äger självklart fler skivor än de på bilden, men de ni ser är mina guldklimpar.



Nerifrån och upp:

Janis Joplin - "Pearl": Magisk, fina J.
The Doors - "Waiting for the Sun": Mäktig skiva och har en hel historia bakom sig, kanske berättar den någon gång.
The Doors - "Morrison Hotel": Läs ovan. Så jävla bra skiva.
The Doors - "The Soft Parade": Nog deras bästa skiva, får gåshud bara jag tänker på vilka fantastiska låtar som finns på den.
"Maximum Red Hot Chili Peppers": Hur ska man beskriva det? En intervju i skivformat, riktigt bra och intressant.
Stone Temple Pilots - "Purple": Ååååååh!!!! STP's ABSOLUT bästa skiva. Fy fan vad bra den är. Gåshudsvarning här med. Perfektion!
Chris Cornell - "Euphoria Morning": CC's första, och bästa, soloplatta. Väldigt vackra låtar.
Soundgarden - "Badmotorfinger": Med risk för att låta töntig; tuuuuuung! Jäkligt tight om förstaplatsen men ja, detta är nog SG's bästa skiva.
Soundgarden - "Screaming Life/Fopp": ... fast ja, denna är jäääkligt bra den med. Svårt att bestämma! Awesome platta.
Soundgarden - "Telephantasm": Senaste skivan. Samlingsplatta med alla gamla goa låtar. Ny-gamla låten "Black Rain" är underbar!
Soundgarden - "Superunknown": Riiiktigt bra. Nog den platta de som inte lyssnar så mycket på bandet känner igen, då "Black Hole Sun" finns på den. Mycket fin och bra skiva!
Pearl Jam - "Yield": Åh. Så jävla bra. Helt otroligt!
Pearl Jam - "Binaurial": Mäktig! Finisarna.
Pearl Jam - "Vs.": Helt klart deras bästa skiva! "Ten" är väldigt nära också, men alltså, nä, inget slår "Vs", varenda låt är verkligen perfektion!
Pearl Jam - "Backspacer": Senaste skivan. Blir verkligen bättre och bättre varje gång man lyssnar på den. Vissa låtar är sjuuuukt bra, och SHIT vad bra skivan låter live!
Pearl Jam - "Rearviewmirror...": Samlingsskiva, åh. Finaste låtarna. Finaste bandet!
Pearl Jam - "Ten": Klassiker, right? Fy fan, så sjukt bra. "Alive"... "Even Flow"... "Black"... "Porch"... "Oceans"... "Release"... ÅH!
Pearl Jam - "Riot Act": Fin, stark skiva.
Pearl Jam - "Vitalogy": Helt klart snyggast fodral! Hehe. Sjukt bra platta, riktigt ösig och härlig! :)

Shape

Tja. Nu ska jag uppdatera lite.

Idag har jag haft min favvizlärare, läraren jag hade när jag gick i tvåan på lågstadiet, om ni minns att jag skrev om det? Herregud vad rolig föreläsning! Och givande! Han är verkligen bäst.

Blev leggad när jag skulle köpa snus, upptäckte att jag glömt mitt pass hemma. Fy fan. Pinsamt är jävligt milt sagt. Uäk. Ser jag verkligen ut att vara under 18?!

Imorgon är det lite handledning inför en hemsida vi ska göra, inlämning av portfolioanalys på måndag och sen är det bannemig jullov! Eller, ja, ska först på min praktiks avslutning på tisdag, men sen, sen är det jullov! :)

Har jag berättat att jag kommit in på mitt förstahandsval som sidoämne? Om inte, now you know! Svenska: språklig inriktning, 30 hp i Lund. Sjukt skönt att plugga i Lund! Rätt trött på Malmö, har aldrig riktigt fattat grejen med den staden, haha. Dock gillar jag citytunneln, då en utgång är precis vid min skola! *LaT* Haha...
Så, Lund is the shit till våren, så skönt. Blir nog Lund alla sidoämnesterminer, tror jag bestämt.
Känns lite läskigt att tänka på att det bara är tre år kvar av utbildningen. Kanske låter mycket för er, men woah, det första 1½ året har gått Sjukt fort! Framförallt denna terminen, är det verkligen redan jul???
Men det är skönt, I'm ready. Så sjukt peppad på läraryrket, det är nästan töntigt, haha. But I guess it's a good sign, att vara pepp är jävligt viktigt för att man ö.h.t. ska klara av allt arbete som krävs.

Nu ska jag sluta ordbajsa. Hoppas ni mår bra! Puss.

Här får ni två SKITROLIGA/ÄCKLIGA julprydnader mina bröder och jag såg inne på Cervera när vi handlade julklappar till morsan igår. Seriously, vem fasen köper dessa? Haha, ett pervo isåfall. Hahah.


HUMOR

Hej! Hinner inte skriva något längre inlägg, min buss går om 45 minuter och jag har inte sminkat mig än, illa...
MÅSTE dock bara lägga upp en SKITROLIG video min storebror skickade på Facebook, kollade på den nyss och grät av skratt, antar att jag väckte hela huset för nu är mamma vaken... Sorry. Alltså, så jääävla rolig! SNL, världens roligaste Andy Samberg. Ni måste titta! Garanterar skratt! Perfekt start på dagen kan jag lugnt säga!
Ha en fin dag! Vi hörs senare. Puss.


Pearl Jam

Om 20 dagar är det ett halvår sedan jag såg Pearl Jam. Herregud vad sjukt det känns.
Pirrar till i magen. Fina, fina Pearl Jam. Hade jag funnit orden hade jag berättat för er hur mycket de betyder för mig.

För några veckor sedan "firade" vi 3 år. November (oktober?) 2007. Tre år, kanske de värsta tre åren i mitt liv, eller rättare sagt: 2007/2008. Vilka jävla helvetesår. But there they were, dessa fantastiska människor.
O, så jag minns det. Jobbade natt och höll mig vaken med hjälp av musik på youtube. Kollade vant runt på Soundgarden-videos och plötsligt dök det upp en video från Pearl Jam's MTV Unplugged i rutan där de rekommenderade videorna står. Klickade och föll pladask in love (bra svengelska där).
Sedan den stunden, sedan den där videon spelades upp framför mig, har Pearl Jam varit mina absoluta favoriter.
Min källa för styrka, lycka, mod, tårar, kärlek, alla känslor där finns. Tro mig.

Citerar en användare på youtube:
"When I was happy in love I listened to them. When I was sad and down I listened to them. They made sense. Gave me energy and their music meant something. It still does for that matter."

True words, true words... Jag vet egentligen inte vad det är, jag har faktiskt ingen aning. Det enda jag vet är att jag älskar dem så otroligt,  otroligt mycket. De fanns där när literally ingen annan gjorde. När jag befann mig i en stor grop av ångest, rädsla och panik. De lyfte upp mig och lyfte upp mig så jävla ordentligt.

Att få chansen att se dem........ När jag insåg, när jag verkligen Insåg att JAG skulle få chansen att se dem... Jag kan inte beskriva, jag verkligen inte det... Det var som om någon drog ett jävligt trogivande skämt, lyckades få mig lyckligare än lyckligast bara för att sedan berätta att allt var falskt, att jag blivit lurad.
Grejen var bara den att jag inte alls hade blivit lurad. Jag Skulle faktiskt se dem. JAG skulle åka till Berlin och se Pearl Jam. Där stod jag med mina biljetter i handen och kände tårarna rinna ner för mina kinder. Herregud vad jag var lycklig då, jag kommer aldrig glömma den stunden. Stunden då allt bara släppte.

Berlin var så otroligt vackert. Vilken stad! Wuhlheide, vackraste området. Att stå där mitt bland alla fantastiska människor, 18 000 för att vara exakt, var helt otroligt. Ni skulle ha varit där. Vare sig ni gillar bandet eller ej, fattar ni vilken mäktig känsla det är att se så många glada, lyckliga, tårfyllda ansikte? Alla var där för samma anledning, alla var fyllda av lycka och kärlek och tacksamhet. En enda stor känslobubbla.
Den hittils absolut bästa kvällen i mitt liv.

Jag har allt att tacka Pearl Jam för, eller åtminstone de senaste tre åren. Och, som sagt, vilka tre år det har varit... Att gå från den jag var som 19-åring till den jag är idag, 22 år gammal... Det kanske inte är många år på pappret, men tro mig, det är många år, för mig är det många år och en STOR förändring, på ett positivt sätt.

Och allting, allting har jag Pearl Jam att tacka för. Jag älskar er. Hur patetiskt det än må låta och hur töntig jag än må låta för alla er andra,.... hade ni varit mig, jag, the person som skriver detta, hade ni förstått, herregud vad ni hade förstått.

Pearl Jam; thank you.

Stilig

En jäkla vecka har snart passerat. Pendlat mellan fruktansvärd prestationsångest och lycka.
Imorgon skola, F, Idolfinal, chillin'. Helgen pluggpluggplugg.
Sjukt intensiv period just nu. Varit så hela hösten, men extra mycket nu i slutet av terminen.
Kommit in på en kurs om det svenska språket. Mitt förstahandsval så jag är nöjd, mycket nöjd!
Känns jävligt skumt att sidoämnena börjar till hösten, wow vad tiden har gått fort! Har snart gått 1½ år på min utbildning, three to go. Woah. Känns jävligt bra.

Är kär i Patrick/Patric/Patrik/hur fan hans namn stavas i "Lyxfällan". Okej, kanske inte kär, men jävlar vilken snygg man! Snyggaste på ett bra jäkla tag. Snyggast är dock mannen som kommer upp på bild lite längre ner i detta inlägg. Stilig är en annan beskrivning av honom. Stilig och med en jäääkla pipa.

Snart är det jul och sånt. Inte alls beredd. Mysigt, men wow, verkligen inte beredd! Ska köpa julklappar i helgen, så man får det gjort. Borde varit ute tidigare, lär vara cirka en miljard människor i varenda butik i hela Lund. Kul. Hatar stora folkmassor. Det är inte så att jag får panik, I just hate it. Alla jävla sega människor som tror att de är de enda i hela butiken och kan gå huuuur långsamt som helst. Sådant irriterar mig! Okej, nu ska jag inte dampa, men usch nej, avskyr det verkligen. Raska på, för fan! Haha.

Ååååh. Stone Temple Pilots... Herregud vad jag har "fastnat". Så underbart bra musik. Vill se dem! De har announceat (haha säkert jättefel stavat) (och ja, jag skulle vara lite svengelsk där) spelningar i Australien och NZ i mars nästa år, men ja... det är ju inte Europa, och verkligen inte Skandinavien, och ännu mindre Sverige. KOM HIT! We love you. Eller iallafall jag. Haha. Åh, vad jag älskar det bandet. PUSS.

Nej, nu ska jag läsa lite Harry på Pottan. Ja, jag är en nörd. Ha!

Ps. Imorgon vinner Jay Idol, right? Annars är det fan bajs. Fast den där bruden är rätt grym hon med. Men Jay, heja Jay! Ds.
Ps2. Jag är en nörd. Herregud vilken jävla nörd jag är. Ds2.

Stilig

No more

The Ark lägger ned. Efter en samlingsplatta och vår-sommarturné går bandet skilda vägar.
Tja, vad ska man säga? På ett sätt berör det mig inte alls, då det var ett bra gäng år sedan jag lyssnade aktivt på dem. Å andra sidan berör det mig ändå, såklart. Bandet var literally mitt liv från 2000 och fem år framåt. Det hjälpte till att forma mig till den personen jag är idag. En otrolig hjälp att finna den inre styrka jag behövde för att klara av all skit omkring mig.

Så det är trist att de lägger ned, men jag förstår dem. Okej, nu vet jag inte anledningen till varför de lägger ned, men jag kan tänka mig att det handlar om att de helt enkelt vill gå vidare. Sedan -91 har de hållt på, så jag förstår dem. De är ju inte direkt några spillevinkar längre, hehe.

Såg på deras hemsida att de kommer till KB i mars nästa år, måste helt klart gå dit. Uppleva lite gamla minnen, njuta av den musik som, med (tyvärr) sjukt mycket undantag, är riktigt bra.

Nu ska jag proppa in lite mer STP i mp3'n och sen dra iväg till Malmö. Ha en fin dag! Puss.

Länge sen...

Dollar Bill

"Snart har helgen v. 48 tagit slut..." Som gammalt bob hund-fan var jag tvungen att starta mitt inlägg så, hehe.
Nice andra advent. Storebrodern var här, flumm som vanligt. Älskar min familj, vi är helt enkelt bäst.

Intensiv vecka framför mig. Uh. Awell. Bara att ta sig an den jäveln. eller hur? Snart är det julledighet, skönt! Inte för att jag har så mycket ledighet,  två veckor ungefär, plus att det ska skrivas en uppsats oh göras en hemsida under den tiden... Kul. Får helt enkelt se till att njuta på jul- och nyårsafton och de röda dagarna därefter, för då tänker jag bannemig vara ledig, så det så!

Herre vad jag har lyssnat på Screaming Trees i helgen. Helt ovetandes om detta fantastiska band rekommenderade en kär vän detta band för mig. Hur kan jag ha missat dem!!?!?! Så sjukt grymma.
Åh, varför var jag inte i min ålder för 20 år sedan? Det tidiga 90-talets musik och jag passar som handen i handsken. Tänk att band som Screaming Trees, Pearl Jam, Soundgarden and many more var megaaktiva och det som spelades flitigt överallt. Tänk!
Istället spelas Lady Gaga, Robyn (är nog den enda i hela Sverige som A-V-S-K-Y-R henne. Precis som Gaga låter alla hennes låtar LIKADANT) och Justin Bieber... Skrattretande! Awell, smaken är som baken.
Tur att musiken finns kvar, att den inte lämnades i det tidiga 90-talet. It lives on. Tur det, som fan.

Näe! Nu ska jag måla naglarna, intressant va? Haha. Hoppas in haft en fin helg och en mysig andra advent! Puss!

My fav. @ the moment:

Trees

Heeeelg. Så jävla skönt! Tillbaka till högskolan nästa vecka, vet inte om det är sweet eller pina. Lite blandade känslor där.
Tänkte bara kika in och säga att detta är världens bästa låt ATM:

Yeah

Praktik, praktik, praktik. Därav fortsatt dålig uppdatering. Sorry.
Sista dagen på praktiken imorgon, uh. Vill inte. Vill vara kvar, orka högskola. Men ja, måste man så måste man.
Ska dock tillbaka på så kallade fältdagar, bland annat på julavslutningen och så. Mysigt!

Lyssnar på Stone Temple Pilots. Kanske inte så ovanligt, hehe. Herregud vad bra musik. Kärlek. Magiskt.

Mycket i skolan just nu. Känner mig lite... jag vet inte. Förvirrad. Men får ta en sak i taget. Det här ska jag fixa. Vill bara bli färdig med utbildningen nu, trivs verkligen där ute. Känner mig mer säker för varje lektion jag håller!

Nog skolbajssnack. Nu ska jag fortsätta snacka med min classmate och sen gå och läsa Harry Potter (Flammande bägaren. Haha nörd, men så bra! Och mys). 
Puss på er, hoppas ni mår bra!

Finisarna för ett gäng år sen:

RSS 2.0