Torsdag... är det väl?

God moooooooooooooorgon... Zzzz, rättare sagt.
Om ca 20 min går bussen, iväg till praktiken. Don't get me wrong; det är skitroligt, men just nu känner jag bara "Ääääee, skall jag gå upp och krypa ner i sängen igen?". Det hade suttit jäkligt fint. Får sova ut på lördag istället. Bu.

Efter praktiken skall jag springa runt och leta efter Soundgardens nya platta. Får nog bli i Malmö jag gör det, för det finns väl ingen skivaffär i Lund längre? Tror den enda vi hade har lagt ner nu också... Fail, Lund, fail.
Sedan skall jag hem och försöka sätta igång med den förbannade boken som skall läsas ut tills på måndag... Gaaaah.

Nej, nu måste jag fixa till det sista innan jag drar. Ha en lovely day, everyone! Ser ut att bli en fin höstdag här i Lund.. Puss.


Hihi

Tja.
Idag slutade jag tidigt, skönt som in i. Legat och slappat och ignorerat boken som skall läsas ut tills måndag. Vad fan, någon ledig tid skall man fan få ha, eller hur?

Är helt inne i en Soundgarden-period just nu. Förstår verkligen varför de var den enda musiken jag lyssnade på de två sista åren av gymnasiet! It's rock 'n roll, baby. Just pure rn'r. Sjukt tungt, och så helt plötsligt tror man att en sjukt hög gitarr gör entré, men snart inser man att det Fan är någon som SJUNGER! Mr. Chris Cornell närmare bestämt. Herregud, den mannens pipa är inte att leka med...
"Telephantasm" släpptes i måndags, skall springa förbi någon skivaffär och införskaffa den så fort jag får tid, skall försöka imorgon. Gött att de är tillbaka! Nu hoppas vi bara att lite datum för en possible Europaturné dyker upp snart... Please!!

Annars då? Not much. Lekte med A och S igår på Arre. Fy fan vad jag älskar de kvinnorna! De är så otroligt fina och bäst. Puss på er. Nästa vecka är det tillbaka till högskolan som gäller, och igång med alla projekt och uppsatsskrivanden igen. Allt det där man inte orkar göra när man är ute på praktik. I tell ya, det är Sjukt krävande att vistas 8-9 timmar/dag ute på ett högstadie. Eleverna är hur goa och roliga som helst, men fan, man blir trött och sliten!
But it's worth it, man lär sig otroligt mycket, speciellt när man har världens bästa handledare which I have. Hehe. Hon är bäst!
Till helgen drar mamma till Finland igen på släktkalas, min gammelmormor fyller 90. Skönt för mami att komma dit igen, efter allt, träffa sin morsa och alla släktingar igen. Önskar jag kunde följt med, men ja, plikten (skolan) kallar... Får bli till nästa sommar eller så, älskar Finland!
Har inga direkta planer inför helgen, det enda jag vet är att jag skall träffa en klasskompis och plugga och, framförallt; peppa varandra. Haha, fy fan, men det behövs verkligen nu när vi har så jäkla mycket att göra. Det är lätt att man deppar ihop, då är det bra att man har fina klasskompisar som peppar en och att man peppar varandra för bästa möjliga resultat. :)

Alltså, Soundgarden... Vill verkligen att de kommer till Europa, hade varit så sjukt mäktigt att se mitt älskade band live, har ju sett två av dem tidigare (CC solo -07, Matt med sitt Pearl Jam för tre månader sedan), men att se alla bandmedlemmar samlade... WOW, säger jag bara! Hooooppas..... Puss.

Nej, nu skall jag fortsätta njuta utav musiken och käka mina mandelkubb (världens godaste kakor, testaaaa om ni inte gjort det innan, mumma!). Glöm inte att kolla på "Idol" (ja, jag är en nörd), den blonda rockerduden är med ikväll, så jävla grym röst! Heja heja.

Ta hand om er så hörs vi!
Pusspusspuss.


Live

För tre månader sedan var lillebror och jag i Berlin... Herregud vad tiden går fort! Tre månader? Woah... Ta mig tillbaka.

Lek med liten A och S today, efter praktiken. Love those girls, you're the best.
Alltså, jag är sjukt dålig på att blogga just nu, I know. Grejen är att jag är på praktiken i cirka 9 timmar varje dag, och när jag kommer hem är jag Helt slut! Nästa vecka är det högskolan som gäller igen, och då lovar jag att bloggandet kommer bli bättre, okej?
Hah... Men det kommer det bli, bättre alltså.

Nu måste jag fixa till mig, bussen går om en timme... Hörs ikväll! Puss.


Sweet sunday

Hello sweeties.
Är det redan söndag? Usch vad helgen har gått fort..
I fredags chillade jag med S på Arre, vi satt där i flera timmar och snackade shit och umgicks. Love her.
Igår var det som sagt "Kulturkalas". Hm, jag hade nog snarare kallat det för "Fjortiskalas". En massa fulla människor under 16 som sprang runt och gjorde bort sig... I feel old. Ha. Men sorgligt, man blev lite äcklad utav Lund för en stund.
Mitt sällskap och jag tillbringade kvällen på lite olika ställen. Vi lyssnade på jazz, åt indiskt, hängde en stund på Mejeriet och kollade på en flamencouppvisning på Stadsteatern. Mys på hög nivå! Alltid lika underbart att umgås med the A who's not preg anymore.

Idag då? Tja... Skall en sväng till Nova, kolla om de har någon nice på Carlings. Annars skall jag nog bara slappa... Pusta ut lite.
Men nu, nu skall jag kolla på sista avsnittet av andra säsongen av världens bästa serie; BREAKING BAD! Perfektion i serieform.

Hoppas ni har och har haft en fin helg, ta hand om er!
Puss.


ZzzzzzzZzz...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerregud vad trött jag är! Come on man!
Aja, det är iallafall helg snart, thank God.
Ikväll skall jag bara s-s-s-s-slappa, orkar verkligen inte göra Någonting i kväll, bara ligga i soffan, kolla på TV och fetta till mig lite.

Hinner inte skriva mer nu, min buss går om en kvart.
Vi hörs, ta hand om er!
Puss.

Lay there

Nu skall jag fan uppdatera, haha. Sorry, guys. Har varit jääävligt mycket på praktiken. But I like it!
Fan mitt framtida yrke, då får man suga in så mycket info som möjligt. Och så har jag världens bästa handledare, tänkte bara säga/skriva det. Mycket bra människa!

För övrigt då?
Tja, träffade A (who's not preg anymore) en stund efter praktiken idag. Lilla söta P, gulligaste bebben ever! Vi skall ses sen till helgen också. Kulturnatt i Lund på lördag tydligen. Det brukar ju vara fett... Not. Haha.

Fan vad kass jag är på att blogga nuförtiden. Ni får ursäkta. I skrivande stund är jag cptrött, så får skylla på det. Känns som påsarna under ögonen är femtio meter långa... Gaaaah!

Men jag mår bra, det måste jag säga, så jag skall inte klaga. Livet rullar på, jag har underbara människor i min närhet, utbildningen går framåt (även fast det är JÄVLIGT mycket att göra just nu...), jag känner mig rätt snygg... Ja, jag skall inte klaga helt enkelt! Förutom att jag är skittrött och närmast sönderstressad/arbetad för tillfället, då...

Hoppas ni mår fint. Till helgen skall blogga en massa, lovar. Roliga, flummiga, intressanta inlägg. Men skriver såklart imorrn också, hallååå vad trodde ni liksom!? Haha, ja, jag är trött som sagt...

Ta hand om er! Massa pussar och kramar!

Här får ni förresten en fin låt jag lyssnar mycket, mycket på för tillfället. Mannen och bandet var Pearl Jam's förband, riiiiiktigt jädra bra! Underbar på skiva, men herregud, GUDOMLIG live! Musical orgasm, eller något... Nej, usch vad vulgärt. RIKTIGT grymma live iallafall! Gåshud 100% av konserten... !!!
NJUT:


Yeah

Så jävla trött.
Och SD är inne i riksdagen. Grattis, Sverige. Grattis.

Imorgon skall jag träffa fina, fina A efter praktiken. Miss her, even though vi träffades i fredags. Älsko.

Och så "ryktas" det om att det är Kulturnatten i helgen, is this true? Mys isåfall. På fredag kommer the A who's not pregnant anymore till Lund, och vi och några bekanta skall ut och käka på ett ställe som tydligen skall vara mys. Jazzbar/restaurang. Hur kommer det sig att jag inte visste att det existerade ett sådant ställe i lilla Lund? Okej, jag är typ aldrig här, men ändå... Sweet, iallafall!

Nu skall jag fortsätta att laga min lunchlåda inför morgondagen. Haha, nerd.

Ta hand om er!


Bäst:

Black rain

Hej.
Jäklar vad bra Soundgardens "Black Rain" är. Om jag inte läst/fattat helt fel så är det en gammal, osläppt låt från "Badmotorfinger"-perioden som nu släppts. Alla fans, inklusive mig själv, bryter ut i extas. Haha.
Skiva med de bästa låtarna + lite osläppt + DVD med "never seen before"-videor släpps den 28:e september.
Helllllo, den kommer att vara i min ägo Direkt. Gammal Soundgarden'are som man är.
Men ja, fyfan vad underbar låt "Black Rain" är, hörde den för första gången igår. Snacka om att bli nyförälskad i bandet... Kärlek!

Val idag, röstade i förmiddags. Spännande och se hur resultatet blir.

Ut på praktik imorgon, är ute i två veckor. Skall bli skönt att bara komma ut i verkligheten och slippa högskolan ett tag... haha. Längtar verkligen tills jag är färdigutbildad. 3½ år kvar... Hah. Nej, får tänka positivt! Tiden går fort!
Så, veckan blir fylld av praktik, men även lite mys med vänner på Arre, plugg och typ... Nog inget mer, haha.
Mycket skola just nu, även fast jag skall ut på praktik i två veckor. It's always there...
Awell.

Alltså Chris Cornell! Hur fan kan/kunde du ta de tonerna??!?! Ibland låter du fan som en gitarr, man kan inte höra skillnanden! (måste edit'a att det är en Stämd gitarr det handlar om, ingen sån hemsk jävel som man hör vissa Idol-deltagare misshandla på sina auditions haha)

Nu skall jag spela Backpacker 3. Ja, jag är fruktansvärt barnslig och allmänt wierd. Köpte 3'an + 2 expansion packs (Medelhavsländerna + USA) för 99:- igår. Hell yeah, klart jag köpte det! Hahah...

Hoppas ni haft en fin helg. Nu får vi hålla tummarna för att rätt sida vinner valet.
Puss på er.


Hole

Hello sexy things.
Snabb update:
Redovisningen gick bra, mycket bra. Puh, snacka om att kunna pusta ut! Ångesten for ut genom dörren. Buh-bye!
Jag är ultramegatrött, sliten, sötsugen (köper nog choklad till tågresan till M-ö... lång sträcka you know. Hah.), men ändå glaaaad för fan, jag har gjort Allt jag planerat i veckan, alla jobbiga ångestsaker som behövts göras, alla "det kommer ändå gå åt helvete ändå"-saker, som visat sig gått sketabra. Go me! Mitt ego har aldrig varit på sådan här topp. Haha. I better njuta before it gets normalt igen. Ha.

Om cirkus en timme åker jag till Malmö och tar några glas vin med fina A. It's helg, bitches!
Nästa vecka och veckan därpå är det praktikdags. Skall bli skönt att lämna högskolan och projektet åt sidan för några veckor och istället fokusera på the real deal.

Näe, nu skall jag fräscha upp mig! Är lite halvskabb efter sju timmar av redovisning...
Take care, ha en nice friday!
Puss.

Repeat, baby

Detta är bara pure love. No other words, just p-u-r-e l-o-v-e.

What a day

Lååååååååååååååååååååååååååååååång dag.
Swishat omkring i princip överallt. Haft grov prestationsångest, småpanik, helt enkelt känt mig som världens sämsta.
Nu känner jag mig bättre. Allt är fixat inför morgondagens examination. Pheeew.
Imorgonkväll firar jag att jag fixat ALLT (plus lite till) jag planerat denna sjukt intensiva vecka med att ta ett gäng öl/glas vin i Malmö med fina A. Mys. And fuck man, I'm worth it.

Nu skall jag fortsätta att lyssna på fina NIN (jo, jag har fastnat lite. But hey; I love it.).
Hoppas ni mår bra!

Puss.


You

Fy fan vad jag älskar Nine Inch Nails. Hångel.

Och ja, jag har planerat de närmsta två dagarna in i minsta detalj. Detta skall nog lösa sig, folks. Känner mig jävligt bra för tillfället. Är det inte rätt lustigt hur man kan gå från 100% prestationångestfylld till en satisfied självsäker kicka?
Åh. Ibland gillar jag mig själv. *eGo* Men det får även jag vara ibland, ha!


Nu: Mermermermermer NIN.

Puss på er.


JA.

Faildol

Tja.
Kom hem för ungefär en timme sedan. Man, jag har varit igång idag.
Intervjun gick jättebra, en jättesnäll tjej från min praktik som var pratglad och trevlig. Dock skulle självklart filmkameran fucka och vägrade spela in... Tack, verkligen, tack. Spelade iallafall in på diktafonen en halvtimmes intervju, samt bilder. Skall tillbaka imorgon hjälpa till på en debatt som åttorna har, även på fredag då jag även skall träffa eleven igen.

Efter jag filmat debatten imorgon skall jag in till skolan och lämna diktafonen, samt sitta och brainstorma lite på biblioteket, sedan bär det av hem och fixar resten av dagen (och säkerligen natten..) inför fredagens redovisning... Uh, wish me luck, imorgon kommer bli en lååååååååååång dag...

Nu skall jag fortsätta kolla på "Idol", de är i Malmö nu... Haha. Så fail det programmet är.

Puss på er!


15/9 2010

Idag har jag hunnit:
- Fixa den jäkligt dryga filmkameran, den skall nu fungera. (peppar, peppar)
- Sett till så att kamerastativet fungerar som den (/det?) skall.
- Haft lite migrän.
- Duschat.
- Haft lite till migrän som fortfarande envisas med att existera.

Klockan är bara en bit över tio. Tja, stolt tjej.
13.00 är det intervjudags. Oh gosh, jag hoppas allt går bra, med kameran och så. Får damp över att jag inte är mer teknisk av mig, detta måste bättras.
Efter intervjun blir det en snabbis hem för att lämna tekniken, fräscha till mig lite och sedan åker jag in till stan igen för att träffa älskade A 17.00. Fy fan vad jag har saknat that women. Love her so, so, so much.

Åh. Jävla migrän. Började igårkväll, den vill inte ge sig. Blir att bälga (är det ens ett ord?)i sig en Ipren till.

Alltså, jag drömde en helt sjuk dröm inatt. Vet inte hur jag skall förklara den. Den innehöll bland annat en jävligt snygg kille (ingen I know of, typ drömmannen som inte existerar-kille), Malmöfestivalen där Röyksopp skulle spela, ett kollektiv med en massa galna homosexuella killar och så slutade det med att en utav dom fick allt sitt skinn avdraget på något mystiskt sätt...

JA, jag sade ju att det var en sjuk dröm! Hahah, herregud... Jag har nog kollat på för mycket "True Blood"... Hahah. Herre.

Nej, nu skall jag kolla igenom mina anteckningar inför intervjun, vi hörs senare ikväll!
Ha en fin dag. Puss.


Gammal bild. 2007 skulle jag tro.

Bones

Då har man sett sista avsnittet att denna säsongs "True Blood"... GE MIG MER!
Faaan... Hoppas det inte tar lika lång tid tills nästa säsong... Can't wait! (nörd.se)

Har gjort allt som stod på dagens planer, skönt. Imorgon blir det intervju, laddar kameran för fulla muggar... Haha.
Nu skall jag fortsätta snacka med A och planera inför morgondagen. Hoppas ni haft en fin dag!
Puss.


Dare if you dare

Så, nu har jag pustat ut lite.
Lyssnar på Stone Temple Pilots. Seriously, så jävla bra band. Please, please, please: Come to Europe.
Har en helvetisk vecka framför mig. Kan bli intressant och bra om den blir som jag vill, lyckad dvs, men just nu har jag bara ångest över att det är så jävla mycket som skall göras.

Imorgon, tisdag: Skola 8-10, gruppmöte, bokning av diktafon+filmkamera, hämtande av bok på bibliotek, intervjuplanering, pepp-promenix med M.
Onsdag: Intervju, mys på Arre med älskadeälskadeälskade A, bearbetning av intervju, a.k.a. brainstorming.
Torsdag: Gruppmöte, förberedelserförberedelserförberedelserförberedelser osv.
Fredag: Redovisning och förhoppningsvis vinkväll med M.
Lördag: Soooooooooooooova utttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Söndag: Sooooooooooooooooova utttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

That's muy week, folks. Åh, så trött jag är. Åh, vad jag lskar Stone Temple Pilots. Scott Weiland. Nog det sexigaste som promenixar på denna jord. Puss på honom.

Och puss på ER (inte serien utan alltså Er, ni som läser. Ja, ni fattar. Ha.)!


It's me again

Hej darlings!
Ursäkta den fruktasvärda uppdateringen - I've been in Finland. En nära släkting har tyvärr gått bort så vi åkte över på begravning... Jobbigt, men fint att få träffa min fina finska släkt igen. It's been a lot of years since senast. Hemskt att det skall vara vid sådana här tillfällen man möts...

Så, nu är jag tillbaka i Sverige och the verklig-verkligheten igen. Skola, skola, skola. Inget annat, bara skola.
Och lite A och S, som jag saknat Så mycket.

Är riktigt jädra trött... Avskyr verkligen att flyga, det är nog bland det värsta som finns.

Uppdaterar lite senare igen, måste vila och hämta krafter.
Ta hand om er! Puss.


100906

God morgon.
Skola hela dagen. Har favoritläraren, så it's cool, it's cool.

Alltså, om det finns någon som ALLTID får mig att skratta så är det Ricky Gervais. Seriöst, galnare människa får man leta efter, fy fan vad rolig han är!
Alltid lika rolig när han skall dela ut priser på alla olika galor där finns. I år var han Sjukt jäkla rolig när han skulle dela ut ett pris på Emmy-galan, alltså, jag grät av skratt... Haha. Lägger upp det i slutet av inlägget för er som är intresserade...
Och detta blir nog slutet på inlägget, ha. Igårkväll åkte mami och jag och hälsade på Awho'snotpreganymore och henner lilla P. Så söt han är, fullkomligt bedårande! Nu börjar han växa så det knakar (mycket bra med tanke på att han föddes en månad för tidigt och är minimini), helt fantastiskt! Gulle!

NU är det slutet på inlägget, haha. Away to school, usch så jävla trött att det finns inte, men får ändock pallra iväg min röv dit. Bröl.

Ta hand om er, ha en great start på veckan! Puss.

Rick Gervais @ the Emmy's (TITTA PÅ DEN, sanslöst roligt!):



100905

Myshelg. Vet inte vad jag ska skriva här. Höstdeppen har slagit till, men jag skall nog överleva den med.
F.ö. är "Vampires Suck" jävligt flummig. Lite lame from time to time, men överlag sjukt rolig! Ha.

Nu skall sminket på och sedan skall jag traska iväg till Nova. En massa shit som måste inhandlas.
Ta hand om er, återkommer när jag är på mer "blogg-humör".
Puss.


100903

Ångesten har släppt något. Dock gnager den omkring lite grann fortfarande. Men I'll fix it. Fan, har redan klarat av ett år på utbildningen, varför mensar jag? Och till våren är det fan sidoämnen 1½ år framåt. Come on, man!

Trött i huvudet. Ikväll skall jag träffa min finaste A och gå på bio. Var säkert två år sedan jag var på bio senast. Mys. Först kaffe på Ariman, sedan tio kilo godis och bio. Hihi.

För övrigt älskar jag Mavala's nagellack. Helt besatt har jag blivit, haha. Har ett ljusbeiget, ett gammelrosa, ett lilarosa (typ) och ett korallrosa som jag inhandlade idag. Haha. Men fan, bäst nagellack ever.
Aja, nu skall jag fräscha upp mig lite, snart bär det av till stan.

Ha en underbar helg, slappa och njut!
Puss.

100902

Skolan har börjat och jag kan inte säga något annat än att jag har så jäkla mycket ångest inför att som skall hinnas göra. Vet inte riktigt. Det är jävligt jobbigt och jag vill helst bara krypa ner under täcket och gömma mig ett tag.
Alternativt åka tillbaka till Berlin och se Pearl Jam hela hela tiden. Hade jag varit miljonär hade jag sett dem överallt. Åh, vad jag älskar dom.

Var iallafall och träffade A och hennes lilla son idag. Han är så underbart söt att det finns inte. Gull!

För övrigt. Äh, jag vet inte. Vill ha jullov. Till våren läser jag svenska i Lund. Gud vad jag längtar. Och sedan är det sommaren igen. Då skall jag resa, resa, resa.
Herregud vad jag behöver en Pearl Jam-konsert just nu. Stå bland 18.000 fans och känna den där kärleken och gemenskapen igen. Fan vad vackert det var. Får väl nöja mig med dom i hörlurarna tills nästa gång.

Sminkningen var skitrolig i tisdags. S är så duktig! Två olika sminkingar blev det, en inspirerad från en reklambild, och sedan en mer "flumm" (fast man skulle ändå kunna gå hem med den, vilket jag kunde, heh). Riktigt roligt var det! Skall dit snart igen. Hoho.

Nej, nu skall jag... göra något annat. Inte plugga iallafall, har jag redan gjort. Måste göra något som får mina tankar på annat. Fast antar att det kommer sluta med att pluggar ändå... Suck.

Hoppas ni mår bra! Puss!



RSS 2.0