As I'm standing here in front of you

When it comes to music, finns det knappt någon bättre musik än Chris Cornell kring slutet av 90-talet.
Euphoria morning-eran.
Ja, jag vet att ni inte fattar ett skit av vad jag snackar om. Men musiken ger mig den där sällsynta rysningen man får när man tycker att något är riktigt, riktigt bra.
Det känns som om jag var med under eran, sure, jag vet Med, men inte i Den eran, jag lyssnade väl på Spice Girls eller någon annan shité då...

Har varken lyssnat på Chris eller Soundgarden på hur länge som helst... När jag sitter och lyssnar på musiken, slår det mig hur sjukt, sjukt synd det är att Chris började samarbeta med fucking Timbaland. Sure, jag förstår att han vill nå en lite bredare publik, fast han redan har en sjukt bred publik, innehållandes många trogna fans som varit med länge, vissa till och med från början.

Snart är det 1 år och 1 månad sedan jag såg Chris. Det känns väldigt märkligt, faktiskt. På ett sätt känns det som att det var myyyycket längre sedan, på ett annat känns det som att det bara var för någon månad sedan.
Det var som om det var en annan tid då, jag var, tyvärr, far from lycklig at that point, men konserten kom verkligen i rättan tid och fick mig lite gladare. 2007 är ett år som jag verkligen kommer att minnas, både på gott och ont. Det goda med året var nog just konserten, enbart. Det kändes konstigt. Stå utanför och höra Chris soundchecka, det var nog det mest konstiga i det hela. Jag såg inte honom, bara hörde att fan, det där är fan Chris Cornell! Bara ett par meter ifrån mig står han uppe på en scen och soundcheckar. Och om några timmar får jag även Se honom, inte bara Höra, Både Och.

I will allways remeber that day, Allways. Och snart är det dags igen, Chris skiva släpps typ skitsnart och en megaturné i Europa är utlovad sedan den förra ställdes in...

JAJA nu ska jag sluta tjöta om sådant som bara jag tycker är vackert och intressant.

Helgen blir fin. Ikväll är det lika med Mods (fast jag egentligen inte vill dit, sjukt trött på stället! Sorry Sillen o. co, but it's true... :() och sedan vidare till kära gamla Ariman. Hihi. Kul. Ska dock inte dricka allt för mycket, både för att min ekonomi är typ på minus, plus att jag varit råpackad tre helger i rad nu... Igge brao!
Imorgon är det Kulturnatten här i Lund. Får se om jag pallar dra ut och kolla på något... Är så jävla trött på att små fjortisar (och även äldre tonåringar) som springer och är aspackade och spyr i soptunnor. Typ. Men om det är något sevärt på schemat så bangar jag inte! :)
Sedan ska jag och E plugga både lördag och söndag. Seminarie på tisdag. Kommer nog gå fina fisken, efter dagens, rätt onödiga, möte. Onödigt då ingen av oss fattade vad texten handlade om. Cirka 31 sidor SVÅR (!!!) engelska, not nice, not nice at all.

Alltså, jag förstår varför jag var så jävla överlycklig över att flytta hemifrån. Nu sitter jag här hemma hos morsan, storebror kommer ner, dampsurdeppigwhateverhannuär. Allting är fel. Thanks for that.

Alltså, det här inlägget blev skitdåligt och skittråkigt. Dock orkar jag inte radera det, utan får helt enkelt stå för detta publicerade. Suck... Återkommer någon dag då jag har något fab att skriva om.

Ha en nice fredag och helg, ya'll!

Peace.
/Liv.

Chris Cornell - "Killing birds", riktigt, riktigt bra låt. Från senaste plattan, "Carry on". Crappy video, hittade dock ingen bättre... Enjoy.

Hello

Well, hello.
Sitter hemma hos morsan, H är nere för Arbetsförmedlingen och så, så jag "flyr" från lägenheten och slappar hos morsan över helgen.

Inte så mycket att tillägga, egentligen. Förutom att skolan suger pretty much, Victoria Beckham's nya frilla är fruktansvärt het, nästa torsdag kommer mitt bankkonto le så jävla mycket (lön + studiebidrag), mamma fyller år imorgon och jag har verkligen inte pengar till någon present, men jag skickar ett blombud när pengarna kommer in, jag sagt upp mig från mitt jobb, ska dricka öl imorgon, drömmer om lägenhet i New York, saknar River osv.

Pretty much the same as always, med andra ord.

Här efter följer lite bilder som I heart just nu. Små kommentarer kommer nog under dem.

Ha en nice torsdag, snart är det helg! Woho!

Peace.
/Liv.


Följande outfits är, självklart, by Marc Jacobs. CHECK IT OUT! Byxorna! Koftan! Mi-ao.


Älskar kappan...


Alltså GRR... Och skorna är en stor fet blöt puss...


Ungefär perfektion i klädväg... Det snyggaste jag sett på bra länge... <3


Ett urval från Victoria Beckham's klänningkollektion. LOVE IT. Speciellt den svarta/mörkblå/whatever längst till höger. And den begie:a. MUMMA.


Som sagt; sjukt snyggt. Hon är tjugo gånger snyggare i denna korta än alla andra shité-frisyrer hon haft genom åren. Snügg brüd.


Marc med coolaste väskan + snyggaste kostymen. :*


Avslutar med en ytterligare en bild på das geni. Jag tror nog inte ord kan beskriva hur mycket den här mannen inspirerar mig. A kiss to you, hun!

I'm so excited?

Jag tror inte ord kan beskriva hur frustrerad jag är över allting just nu.
...


TEAR

Marc by Marc & some other stuff

Det har varit en sjukt märklig vecka. Så märklig att jag inte riktigt kan beskriva den.
Lite skola, lite ångest, lite förkylning, lite gråt, lite sådär.
Lite (MYCKET) bra vänner. Jag älskar er.

Jag kan inte gå in i en parfymaffär utan att fastna framför "Daisy", by lovely Marc.
V-i-l-l h-a. Body lotion + perfume. Fett dyrt, men kommer vara värt det. Me loves "Daisy". ME LOVES MARC JACOBS.

Ikväll blir det Mods. Supa-supa lite. Behöver smutta på några drinkar och hälla i mig några shots för att orka med nästkommande vecka. Seminarieskit. Jag vet inte vad jag vill göra av allt längre, vet inte om jag riktigt någon gång vetat det. Det är så jävla jobbigt, det där. Man bara velar och velat och så vips bestämmer man sig men lika fort ångrar man sig och får istället ångest.

Jag vill vara bästis med Marc, THERE I SAID IT. Han verkar så mjuk.

?

You get it or you don't, the choise is yours.

Inte kommer jag bli någon akademiker heller. Eller?

Nu kommer Amanda snart hit. Vi ska nog hälla i oss resten av rödvinet som blev över från i lördags, jag ska duscha och locka håret, slänga på mig den lilla svarta, Gina-strumpbyxorna som är såsåså übercute, tillsammans med stövlarna.
Vi gillar det, we adore it, we worship it. Maybe we just hate it?

Nu ska jag smöga, ha en nice helg ya'll!

Peace.
/Liv.


BebisvackerM till vänster för er retards who DIDN'T KNEW

It's no good

Alltså, det är rätt mäktigt hur Dave kunde stå på sina ben och deliver this SJUKT bra performance.
Han mådde allt annat än bra at this time.
Men liksom. Powern i rösten, allting. Rysningar.
Respect.


The weekend in words

Tja nördar!
Aaah, vilken helg det har varit alltså! En helg i perfektionens tecken, perfekt inför en, vad som det verkar bli, vecka som istället kommer att gå i pluggandets tecken. Inte för att det är något illa med det, mitt kurs är bäzt ju!

Iallafall,

igår var min och min vän Annas party, ägande rum i lägenheten vi bor delar.
Kom dit vid, tja, kanske ett på dagen yesterday, the place was a MESS. Det är en sådan lägenhet som blir åt helvete stökigt om man bara råkar glömma ta hand om en ynka tallrik, DET MÄRKS! Det märks Direkt!
Bakis som jag och skittrötta som Anna och Hans var, låg vi typ och flummade lite i vardagsrummet ett tag, varvade detta med att gå ut på balkongen och kedjeröka.
Sedan, sedan pallrade vi våra feta rövar upp ur soffan och sängen och whatever, och åkte till AG's, köpte käk och partyhattar, plus sådana vissetutor, you know?
Sedan hem, stäääääda. Inser att klockan är FYRA, inser att vi är skabbiga som få, och tja, som ni nog obviously har insett vid det här laget, är jag och Anna två brudar, rätt sega och fåfänga sådana, IBLAND. Så det skulle ta lång tid för oss att fixa oss 'n shit. Men vi hann!
Sedan kom Amanda och jag korkade upp min Asti och var glad som få.
Folk kom, vi dansade, vi flummade, vi hade helt enkelt Jävligt kul. Och det mesta roliga och det mest uppskattade är att ALLA, ALLA hade kul. Så jävla skönt! Puss på er, vackra och underbara människor.
Sedan drogs det till Ariman med några vänner och tja, ska jag vara helt ärlig mot er så minns jag inte så jävla mycket därifrån. Minns bara en märklig shot, flum och bra människor.

L-Y-C-K-A-T. Men jag saknade Holly. :'(

Aaah, jag längtar efter den där kaffen på Ariman nu alltså... GE MIG!

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite bakisnjutnings- Nick Cave och sedan leta efter någon i klädväg att slänga på mig, har sovit hos morsan i natt och har alla min kläder in my apartment, obviously, så jag får väl rota fram något skit... GAH!

"SO BRING IT ON!"
Ge mig en Cave-spelning, tack please puss.
Nu när Pearl Jam bara ska spela i södra USA nästa år. (Fuck you honeys)
Nu när Chris Cornell kommer Någon gång, men är ändå lite ledsen i ögat över att han samarbetar med SÄMSTA Timbaland som kommer förstöra hans karriär om detta samarbete fortsätter. DU KAN BÄTTRE, babe!
Nu när jag väntar med stooooooor pepp inför Depeche Mode's nya platta som kommer till julen, och turnén i maj nästa år! OOOOH. Eurotrip för min och Amandas del, CHECK!

Ha en skön bakissöndag, ya'll, hoppas er helg varit lika underbar som min! :)

Peace.
/Liv.

Neil Young är den perfekta "Dagen Efter"-musiken, trust me...

Efter en jääää-ävligt galen kväll på Mods igårkväll (det enda jag kan säga är att efter absinten gick det kabrakabrakskratt i min och Amandas huvuden, haha), är det 20 års partay ikväll! Är bakis som ett litet djur, men en jefla macka på Ica ska nog göra susen!

Alltså, jag är trött och flummig och  bakis på en och samma gång, men ändå pepp som tusan!

PUSS på alla som kommer ikväll, I love ya'll! :*:*:*

Ha en nice lördagskväll allesammans, I will! :)

Peace.
/Liv.

The good ol' times

Det här är så bra att jag vet inte vad. Can't for may 2009. <3

There was no laughter in the house

Så har hela universitetsgrejen börjat, and what can I say?
Uuuuu-underbart! Vissa pluggar enbart för att få cash och/eller för att få supa billigt på nationer.
Sure, that's säkert pretty as hell, men jag Älskar verkligen min kurs, oh, oh, oh!
Något i ens närheten av så intressant får man leta länge efter för att hitta..
Vi har redan hunnit med att iaktta (stavning?) föreläsningar kring Georgien-"kriget" (blev inte uttalat krig, det var ungefär krig, men ändå inte, för inget av länderna declared it...).
Det har snackats krigshistoria, han där duden på C, han som skrev "Om kriget" på 1800-talet. Vettefan vad det var han hette nu, men awell... Intressant iallafall!
Kommer att bli en f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t hektisk och stressig höst, but I like it, I like it a lot... !

I natt och natten efter den sover jag hos morsan, H kommer och A behöver veeeerkligen some loneli-lonelytime with him,  minst sagt... haha! På fredag blir det den vanliga vändan till Mods, och på lördag, då är det A's och min 20-årsfest!
Wo-fucking-ho!

Och så är jag skitglad för när var iväg tidigare imorse och köpte frukost på Mormos bageri, så jag den vackra uppenbarelsen på mitt kontoutdrag att studiemedlet kommit. Yayyy. Puss på det liksom.


Neeej, nu ska jag gå en runda i lägenheten och plocka upp, röja undan, sopa golven (SOM FAN!) osv, osv.
Tills nästa gång får ni roa er med kollaget på Flinck, jävligt snyggt, alltså... Thorsten är bra. Fast att han ser ut som ett troll ibland, haha. Sedan kan jag rekommendera förra inläggets video, fast kolla istället på "Songs Writer's Circle"-versionen. Rätt intressant beskrivning av låten, tycker jag Dr. Cave ger oss. :)

Ha det nice!

Peace.
/Liv.


RSS 2.0