Hihi

Tja.
Idag slutade jag tidigt, skönt som in i. Legat och slappat och ignorerat boken som skall läsas ut tills måndag. Vad fan, någon ledig tid skall man fan få ha, eller hur?

Är helt inne i en Soundgarden-period just nu. Förstår verkligen varför de var den enda musiken jag lyssnade på de två sista åren av gymnasiet! It's rock 'n roll, baby. Just pure rn'r. Sjukt tungt, och så helt plötsligt tror man att en sjukt hög gitarr gör entré, men snart inser man att det Fan är någon som SJUNGER! Mr. Chris Cornell närmare bestämt. Herregud, den mannens pipa är inte att leka med...
"Telephantasm" släpptes i måndags, skall springa förbi någon skivaffär och införskaffa den så fort jag får tid, skall försöka imorgon. Gött att de är tillbaka! Nu hoppas vi bara att lite datum för en possible Europaturné dyker upp snart... Please!!

Annars då? Not much. Lekte med A och S igår på Arre. Fy fan vad jag älskar de kvinnorna! De är så otroligt fina och bäst. Puss på er. Nästa vecka är det tillbaka till högskolan som gäller, och igång med alla projekt och uppsatsskrivanden igen. Allt det där man inte orkar göra när man är ute på praktik. I tell ya, det är Sjukt krävande att vistas 8-9 timmar/dag ute på ett högstadie. Eleverna är hur goa och roliga som helst, men fan, man blir trött och sliten!
But it's worth it, man lär sig otroligt mycket, speciellt när man har världens bästa handledare which I have. Hehe. Hon är bäst!
Till helgen drar mamma till Finland igen på släktkalas, min gammelmormor fyller 90. Skönt för mami att komma dit igen, efter allt, träffa sin morsa och alla släktingar igen. Önskar jag kunde följt med, men ja, plikten (skolan) kallar... Får bli till nästa sommar eller så, älskar Finland!
Har inga direkta planer inför helgen, det enda jag vet är att jag skall träffa en klasskompis och plugga och, framförallt; peppa varandra. Haha, fy fan, men det behövs verkligen nu när vi har så jäkla mycket att göra. Det är lätt att man deppar ihop, då är det bra att man har fina klasskompisar som peppar en och att man peppar varandra för bästa möjliga resultat. :)

Alltså, Soundgarden... Vill verkligen att de kommer till Europa, hade varit så sjukt mäktigt att se mitt älskade band live, har ju sett två av dem tidigare (CC solo -07, Matt med sitt Pearl Jam för tre månader sedan), men att se alla bandmedlemmar samlade... WOW, säger jag bara! Hooooppas..... Puss.

Nej, nu skall jag fortsätta njuta utav musiken och käka mina mandelkubb (världens godaste kakor, testaaaa om ni inte gjort det innan, mumma!). Glöm inte att kolla på "Idol" (ja, jag är en nörd), den blonda rockerduden är med ikväll, så jävla grym röst! Heja heja.

Ta hand om er så hörs vi!
Pusspusspuss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0