One Hot Minute

Dumihuvudet.se ... Har lagt av mig mina ganska så nya solglasögon någonstans. Vetefan vart... Smartass.
Får mig att tänka på de saker som skall införskaffas inför Berlinresan. Inte mycket shit, men ändå lite...

$ (Antagligen) Nya solglasögon... Fuck. Loved my old ones.
$ Schulmans "Skynda att älska" för bussresan.
$ Några sketna ballerinaskor.

Okej, det var fan ingenting, haha. Trodde det var mer när jag började skriva listan, haha. Fan vad gött. Fick ju ett "resekit" av mamma i julklapp, haha. Sovkudde, "sovlapp" eller vad fan det heter, sån man sätter för ögonen så man kan sova, haha. Sedan var det något mer i kitet... Jo, just det, öronproppar! Hahah. Lilla söta mamma.
Kan inte fatta att det är nästa vecka vi åker, så jäääkla sjukt. Man har väntat så jäkla länge, och nu är det nästa vecka. Wow, puss på det, som fan. Hahah.

Sitter och lyssnar på Red Hot Chili Peppers. Länge, länge sedan man gjorde det. Fina RHCP.
Kom och tänka på en grej, vill ni höra? Haha, antagligen inte men jag skriver det ändå. Mohahah.
När jag och A var små hade vi alltid disco i en lokal här på gården jag bor på. Födelsedagsdiscon, vi fyller år väldigt nära varandra så vi slog alltid ihop det till ett megapartaj.
Den senaste och mest populära musiken spelades alltid, till allas lycka. Dock minns jag en händelse från när vi gick i femman och hade disco, jag smög fram till cd-spelaren och satte i en bränd "Californication"-skiva. Haha, fatta vad peppen sjönk bland kompisarna på discot, hahahah. Fail. Men jag älskade RHCP. Hade fått "Californication" bränd utav min storebrors kompis. Helt galen var jag i den, lyssnade sönder den.
Tror dock jag har kvar det någonstans här hemma, naw... Fint minne.

Det är något med RHCP som jag fullkomligt älskar. Ända sedan jag hörde "Scar tissue" för första gången kring -99 har jag verkligen älskat dem. Deras senaste skivor, från "Cali..." och framåt är grymma, men dock fullkomligt ÄLSKAR jag de tidigare skivorna såsom "One Hot Minute" och "Blood Sugar Sex Magic". Helt sjuk musik, dock märks det att de höll på med lite dumma saker under den perioden, haha... Men fan, musiken är underbar, och de är rena nu, så whatev.

Lyssnar på "Transcending" från "One Hot...". Låten är tillägnad älskade River Phoenix, som var nära vän till bandet, speciellt Flea. Otroligt fin låt.

Awell, nu skall jag piffa till mig lite, skall träffa finaste S om ett tag, men innan dess: Argentina - Sydkorea! GO MESSI!!!

Puss.
:*
/L.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0