Nu kör vi!!!!

Ja, vänner... Då åker jag till Berlin idag då, med min lillebror.
Ojoj vad tiden har gått fort! Love it!

Skall snart till ÖoB och/eller Rusta och inhandla deo, shampoo+balsam, samt solkräm med solskyddsfaktor 289207502752, haha.
Sedan blir det en sista check med allting, matsäckspackning och sedan åker vi in till Malmö och sätter oss på bussen!
Är NERVÖS! Och jävligt pepp! Fast mest nervös nu faktiskt, haha. Åh.

Tre dagar till Pearl Jam. Bara jag tänker på det vrids min mage. Kan inte riktigt fatta att jag skall se dom om tre dagar. Hihi. Älsklingar.

Min mormor är för övrigt här nu, eller som vi kallar henne, mummu. Kommer vara här i några veckor. Så otroligt bäst, man förstår verkligen vart jag bland annat fått min flummighet ifrån om man träffar henne, hahah.

Tar med mig datorn till Berlin, vet dock inte om jag kommer uppdatera, om jag hinner dvs. De skall ha trådlöst internet på vandrarhemmet vi bor på, så skall kunna blogga om jag nu känner för det. Hehe. Vi får la se.

Ååååh, är verkligen skitnervös! Vetefan varför! Hahah. Har all info jag behöver för att komma till vandrarhemmet, men man är ändå pirrig. Vill bara åka iväg nu!!! Yeah!

Ni får ha det soligt, vänner. Vi kanske hörs i veckan, som sagt. Annars hör vi igen på lördag när jag kommer hem, med en maaaaaaassa bilder! :)

Ta hand om er!!
<3<3<3
/L.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0