Red Rock

MYSförmiddag! S bjöd mig på brunch + bakelse och kaffe på ett jättemysigt café. Och så fick jag megafina "diamantgrå" (kom inte på en bättre förklaring...) ploppar från Pilgrim.
Finaste S! Love her!

Sitter och lyssnar på samtliga låtar från Salems nya platta. I know, I'm pretty lat och sen, men är så förälskad i hans första platta att jag inte riktigt tänkt på att lyssna på nr 2 (borde börja lyssna mer på den aswell...) och den senaste. Måste säga att I like the new stuff! Lite mer elektroniskt än förr, men man, killen kan göra vad som helst. He can go any way with the music och levererar magisk musik! Sure, hans mer souliga sound är bäst, men fan, han är även grym när han går åt det mer elektroniska hållet.
Helt klart Sveriges bästa musiker.

My motha and I are having a "Project Runway"-evening. Lovely! Hittade en sida på nätet där man kan kolla gratis på alla säsongerna, yeay! Dock kan man bara kolla några avsnitt i taget och sedan vänta ett tag innan man kan kolla igen, osv. Lite drygt, men ja, worth it! Love that show.

Fyfan vad "Red Rock" är grym! al Fakir har den som öppningslåt när han "live:ar", om jag inte minns helt jäkla fel. Riktigt brabrabra. Gåshud!

Nu skall jag fortsätta glutta på Proggan! Ha det lovely!
Puss.

"Red Rock":

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0