100827

Good morning!
27:e augusti. Som jag skrev igår, två månader sedan vi åkte till Berlin, lillebror och jag. Oh, how I miss it.
Och vänta... Är det inte? Måste kolla upp detta... Jo, det stämmer. Idag är det 3 (!) år sedan jag såg Chris Cornell. Oooh my vad tiden går! Underbar spelning. Tre år! Shit!

Salem var mega, mega, megabra igår, som vanligt. Dock var nog spelningen på Lundkarnevalen bättre. Don't know why, den var liksom "mysigare", if you know what I mean?
Den bästa spelningen jag har varit på när det gäller Salem var på Mejeriet här i Lund. Det måste ha varit någon gång 2008. Nej, nu har jag kollat i bloggarkivet och ser att det fan var i november 2007. Som sagt; TIDEN GÅR FORT!
I vilket fall som helst var det en sjukt bra spelning, älskar verkligen Mejeriet (och Salem, ofc!), sjukt bra spellokal.

Om en stund skall jag åka in till stan och träffa fina S. Vi skall bruncha och snacka shit. Lovely S, hon är verkligen en utav de absolut bästa människor jag träffat. En person jag känner 100% trygg och mig själv med. Love u. ♥

Nej, nu måste jag fixa frillan, ser fan störd ut just nu, haha.
Ha en fin dag! ♥
Puss.

Bild från när jag såg CC. Han tog på sig gitarristens väst, ja, typ hundra gånger för liten. Såg jävligt flummigt ut, haha. Minnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0