I will

Tja, ingen förbättring vad gäller förkylningen iallafall - snarare tvärtom.
Nu känner jag knappt någon smak längre.
Fuck. Och så nyser jag hela tiden. Hela hela hela tiden. Tonvis med snor kommer ut på mina händer, kletigt och äckligt (det där lät nästan som något annat, snuskhummer där).

Men jag skall bannemig på festen på lördag, Halloweenpartay med en massa sköna människor.
Skall vara helt vitklädd, stort hår (I guess), läskigt långa lösögonfransar (I guess), cepesotiga ögon (I guess) och rödarödaröda läppar (I guess).
I guess:et i parentes är pga att det är Y som står för the makeup och hairdo, och hon vet bäst, you know. Men min vision är iallafall ovanstående. Miao. Kommer bli balliball.
På söndag är det filmpremiär för någon film och jag ska tydligen hjälpa till med hitten och ditten där.
Men det blir kul.

Helgen därpå är det Sara's 20-årsmiddag. Efter det kommer jag bara chilla några helger, har fan varit ute och flängt alldeles för mycket den senaste tiden, inte konstigt att jag är rövsjuk... Men jag har ju haft så kul... ! <3
En liten Mods skall bara in också kring den 21/11 eller något, de öppnar ju igen den 14:e. Så underbart.
Annars, nope. Förutom klass-öl skall jag ta det chillipilli. Har ju också en skola att fixa (inte för att det går dåligt, snarare tvärtom om jag får skryta vilket jag får eftersom det är min blogg, dah, men you know what I mean)...

Har ni på tal om ingenting tänkt på att det kommer en massa bra film på bio nu framöver??!
Här har ni en lista på alla sevärdheter, if U ask me...
1. "The Imaginarium of Dr. Parnassus". Ett måste, av många anledningar, speciellt en, som jag nog tror att ni alla vet. ...<3
2. "Where the wild things are". Min favoritbok när jag var liten, trots att den var/är så läskig. Trailern är helt underbar och jag ser verkligen fram emot att få se favvoboken på vita duken! Mysfaktor!
3. "A christmas carol". Visste inte att den var i 3D förens för ett tag sedan, har vetat om att skulle göras sedan något år tillbaka, då Gary Oldman är med i den and well, I love him. Har även spelat i denna saga/pjäs själv för ett par år sedan, väldigt mysig och väldigt, väldigt bra.
4. "New Moon". Alltså, hade det inte varit för att boken är så JÄKLA bra, hade jag skitit i att se filmen, Kristen Stewart suger och totalförstörde "Twilight". Men jag håller tummarna för att "New Moon" iallafall Nästan är lika magiskt underbar som boken, då blir jag en glad tjej, ohja.

OKEJ...
Nu har jag skrivit alldeles för mycket igen och en massa shit.
Nu skall jag värma upp lite vatten och göra lite älskat roibos vanilj-the, eller hur fan det stavas, och kolla på Simpsons på 6an!

Puss på er, här får ni en bild på en man jag verkligen saknar, något så otroligt...
<3
/Liv.

Finner faktiskt inga ord när jag ser den där blicken, det där leendet, den där minen, den där energin. Det känns bara så overkligt... MissU. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0