The weekend in words

Tja nördar!
Aaah, vilken helg det har varit alltså! En helg i perfektionens tecken, perfekt inför en, vad som det verkar bli, vecka som istället kommer att gå i pluggandets tecken. Inte för att det är något illa med det, mitt kurs är bäzt ju!

Iallafall,

igår var min och min vän Annas party, ägande rum i lägenheten vi bor delar.
Kom dit vid, tja, kanske ett på dagen yesterday, the place was a MESS. Det är en sådan lägenhet som blir åt helvete stökigt om man bara råkar glömma ta hand om en ynka tallrik, DET MÄRKS! Det märks Direkt!
Bakis som jag och skittrötta som Anna och Hans var, låg vi typ och flummade lite i vardagsrummet ett tag, varvade detta med att gå ut på balkongen och kedjeröka.
Sedan, sedan pallrade vi våra feta rövar upp ur soffan och sängen och whatever, och åkte till AG's, köpte käk och partyhattar, plus sådana vissetutor, you know?
Sedan hem, stäääääda. Inser att klockan är FYRA, inser att vi är skabbiga som få, och tja, som ni nog obviously har insett vid det här laget, är jag och Anna två brudar, rätt sega och fåfänga sådana, IBLAND. Så det skulle ta lång tid för oss att fixa oss 'n shit. Men vi hann!
Sedan kom Amanda och jag korkade upp min Asti och var glad som få.
Folk kom, vi dansade, vi flummade, vi hade helt enkelt Jävligt kul. Och det mesta roliga och det mest uppskattade är att ALLA, ALLA hade kul. Så jävla skönt! Puss på er, vackra och underbara människor.
Sedan drogs det till Ariman med några vänner och tja, ska jag vara helt ärlig mot er så minns jag inte så jävla mycket därifrån. Minns bara en märklig shot, flum och bra människor.

L-Y-C-K-A-T. Men jag saknade Holly. :'(

Aaah, jag längtar efter den där kaffen på Ariman nu alltså... GE MIG!

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite bakisnjutnings- Nick Cave och sedan leta efter någon i klädväg att slänga på mig, har sovit hos morsan i natt och har alla min kläder in my apartment, obviously, så jag får väl rota fram något skit... GAH!

"SO BRING IT ON!"
Ge mig en Cave-spelning, tack please puss.
Nu när Pearl Jam bara ska spela i södra USA nästa år. (Fuck you honeys)
Nu när Chris Cornell kommer Någon gång, men är ändå lite ledsen i ögat över att han samarbetar med SÄMSTA Timbaland som kommer förstöra hans karriär om detta samarbete fortsätter. DU KAN BÄTTRE, babe!
Nu när jag väntar med stooooooor pepp inför Depeche Mode's nya platta som kommer till julen, och turnén i maj nästa år! OOOOH. Eurotrip för min och Amandas del, CHECK!

Ha en skön bakissöndag, ya'll, hoppas er helg varit lika underbar som min! :)

Peace.
/Liv.

Kommentarer
Postat av: hhhhhh förlåt hhhhhhh

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT fast om du inte är för upptagen så kanske vi kan fika?

2008-09-07 @ 16:00:10
URL: http://frankfrompoland.blogspot.com
Postat av: liv

det är lugnt, jobbet som tog längre tid eller? jag börjar fett sent imorgon, typ tre, passar det in på ditt schema? puss

2008-09-07 @ 16:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0