Trall

Åh, det slog mig precis att det är fotboll ikväll, och den fotbollsnörd som är jag, blev jag Jääävligt lycklig! Nästan sådär fånigt tonårslycklig...  Eller... kanske inte, men jag blev faktiskt lite lycklig i magen.
Tyskland-Turkiet. Mumma. Tyskland Borde och Lär vinna, men som det här EM:et har sett ut hittils, så kan vad fan som helst hända... Men jag tror och hoppas på Tyskland, som sagt! Dels för att dom har blivit riktigt bra... och för Ballack.  Haha. Ja, det finns att alltid en snygg fotbollsspelare med i leken när det gäller oss tjejer, det känns fan som det. Haha.
Well well, han är het och bra och Tyskland är ett hett och bra lag som jag hejar på, fotbollsnörden som jag som sagt är.

Så först blir det in till stan en runda nu på eftermiddagen, ska käka mat, har inte ätit något på hela dagen... Sedan möter jag upp kära mami på stationen och åker till polisen, därefter hemåt och fussball! ^_^

Peace
/Liv.


I know, bilden har inte ett skit med fotboll eller inlägget att göra, men jag gillar den. Den ni ser är Gary Oldman som Stansfield i "Léon", bättre skådespelarinsats får man fan leta efter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0