Är man nörd så är man... or somethin'

Godkväll kära läsare.
Är det inte skönt att titta ut genom fönstret och se att just nu, 19:13 på kvällen, är det fortfarande soligt och ljust ute.
Okej, det beror på vart man bor någonstans, men här i Lund är det iallafall en helt magnifik kväll.

Linssoppan står på kok och jag sitter och lyssnar/glor på Pearl Jam på youtube. Youtube har blivit som ett litet kärleknäste för mig, I really love it. Man kan verkligen hitta Allt där, iallafall nästan.

Denna måndag har varit en rätt skön måndag, faktiskt. Var en sväng till vår kolloni och rensade lite och klippte gräset. Kanske inte världens roligaste thing att göra, men med fint väder och fin musik, like Rivers Aleka's Attic, blir det en släng av harmoni över det hela.
Sedan bar det av till närmsta brevlåda för att skicka in ansökan till skrivarlinjen i Skurup. 
Yes, you heard right. Jag ska, förhoppningsvis, plugga på Skurups folkhögskola till hösten. Kanske inte låter så fancy, men den folkhögskolan har ett av de bästa ryktena i Sverige, framförallt när det gäller Journalistlinjen och Skrivarlinjen. Hörde av en vän att deras journalistlinje till och med är bättre än Lunds univeristets, och det säger ju en hel del...
Så vi får hålla tummarna på att jag kommer in! Jag hoppas verkligen jag gör det, det hade varit så jäkla kul...
Sedan har jag, vad har jag gjort egentligen? Inte sökt jobb iallafall, vilket är jävligt illa, men jag antar att jag får ta itu med det ikväll, alt., imorgon. It has to be done.

På fredag är det lönedag! Nice som fan, säger jag. Det blir pizza+glass+underbarhet med älsklingsAmanda. Sedan bär det av till Vivvz på kvällen för film, godis, chips, alkohol och allmänt trevligt sällskap. Sedan kanske, kanske bär det av till Mods, vi får se, Amanda ska jobba, hade varit kul att se henne "in action". Haha.
Note: Amanda jobbar där som "allt i allo", alltså diskning, plockning odyl, tänkte bara notera det då det för en stund lät som att jag skrev att hon jobbar som strippa eller något... Men ICKE. Så, nu vet ni det. Haha.

Det här vädret gör en verkligen pepp. Det är verkligen så. På vintern gör mörket och kylan att man blir jävligt nere, fast man kanske inte har någon anledning till det egentligen. Men sedan när solen och värmen kommer inträdandes är det som om allting vänder och man står och ler och känner lycka inombords.
Faktiskt. Det kanske lät en aning gay, men då får jag stå för min plötsliga gayness, för det är verkligen så det är, solen är likamed leenden och lycka.

På tal om fina och vackra rysningar och sånt, tänkte jag avsluta kvällens inlägg med en liten video.
Och ja, det är Pearl Jam, förlåt. Men om ni vill lyda ett råd, så lyssna/se på den här videon/låten. "Better Man" heter den. Gitarren i början är så fin, Eddies röst är helt makalös, det är så vackert när han låter publiken sjunga, det säger ganska mycket om hur mycket den låten betyder för många människor, mig included... allt är så fint med den här låten... Helt klart en av mina favoritlåtar med Pearl Jam, för övrigt kommer låten från skivan "Vitalogy", för er som nu skulle vara intresserade...
Måste bara inflika att dagen annars har varit en Alice in Chains-dag, speciellt skivan "Facelift". Herregud! Om ni frågar mig är AiC inte direkt "grunge", inte Nirvana-grunge iallafall, jag känner mer metal över det. JAJA.

Here's the video.
Ha en underbar kväll allesammans, och för er som har en vackert solig kväll som jag - NJUT! :)

Peace.
/Liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0