Big Bottom

Idag är liveversionen av Soundgardens' "Big Bottom" helt klart bäst.

För att se/höra den och "Earache my eye" live, klicka på länken nedan.
http://youtube.com/watch?v=VMu1ovwbpz8
Njutning på hög nivå, iallafall för mig!

Nu ska jag snart in till stan och träffa Fredrik. Behövs verkligen. Jag måste bara spy ut mina tankar för någon, och när Fredrik erbjuder sig (okej, det är a part av hans jobb) att lyssna, är jag sjukt på.
Sometimes you need to just talk.

Annars händer det inte ett skit här. Jag går bara runt här dagarna i ända, väntar på svar från jobbansökningar, väntar till att det ska bli den 30:e då jag Äntligen ska börja jobba igen, skjuter upp mina Komvux-läxor...
Dock gjorde jag en hel jävla del i söndags på Liberiet då jag väntade på sena Viveka. Allt jag har kvar att göra i Svenska C är att renskriva all skit, skriva ett fördjupningsarbete, samt hålla ett hyllningstal till/om River Pheonix.
... Sedan har jag typ 849209860 grejer kvar i Samhäll B, men det är hälften så jobbigt...

Idag fyller min kära moder år. 45 närmare bestämt. Det är inte så gammalt, om man tänker på att hon har en son som ska fylla 24 i år... Hon fick Alex när hon var 21, galet, galet.
Det roliga i det hela är att både hon, min mormor och min gammelmormor gifte sig när dom var 19, och fick sitt första barn när dom var 21.
Så nu känns det lite som att det är min plikt att fortsätta denna "trenden" på mammas sida, men nejnej.
Jag tänker iallafall verkligen INTE gifta mig nu när jag är 19, det är ett som är säkert. Sedan vet man aldrig vad som kan hända, skulle jag få ett barn när jag är 21 skulle jag inte bli galen, det är många som får barn när dom är BETYDLIGT yngre. Här i Lund vet jag ett gäng tjejer som fick barn/blev gravida när dom var 17-18.
Aja...


Uh ja. Vill se "Kiss Kiss Bang Bang". Ska nog göra det sedan när jag kommer hem. Val och Robert är en PERFEKT skådespelarduo.
Kärlek, se bara på den här bilden!

image150
Sötisar!

När, nu ska jag smöga en cigarett och sedan bege mig till Fredrik.
Peace.
/Liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0