I will be populaaaar

Hej vänner. Hoppas ni har haft en fin vecka. Min har varit helt okej, inte top tio direkt... Dunno, har en sådan prestationsångest hela jävla tiden, jag är aldrig riktigt nöjd över det jag presterar (men vem är egentligen det? ...).

Alltså, igår kan ha varit den roligaste kvällen i mitt liv! Klubb Prick Prick's sista "gig" för våren, det var Göteborgsafton och bland gästerna var Björn Gustavsson och världens roligaste Per Andersson (känd från Grotesco och Parlamentet bl.a.), även ett par andra roliga filurer.
Det var tydligt att folk var där för Björn. Det var slutsålt och Mejeriet hade (iallafall enligt konferenciern (stavning?)) släppt in 50 till pga trycket att få komma in. När Björn steg upp på scenen utmynnade ett ENORMT jubel - seriously, jag har fortfarande ont i öronen av allt tonårsskrik!
Björn var okej, han kändes lite oförberedd på något sätt. Fast det kanske är hans stil, har aldrig sett honom tidigare... Vid några tillfällen var han ASrolig, andra lite "mjä":ig.

MEN PER ANDERSSON. Seriöst - jag skrattade så jag fick ont i halsen - jag blev fan hes! Jag har aldrig hört/sett en så rolig människa tidigare! Fy fasen vilken klockren man! Jag visste sedan tidigare att han var rolig (älskar honom i Grotesco, hahah), men shit, det här var verkligen över mina förväntningar!
Dyslektiker-skämten, valsen/balladen/whatever och imitationen av Ulf Lundell var världsklassnivå... Wow! Magnus Betnér var skitrolig på förra Prick Prick - men Andersson var MILJONTALS gånger bättre! Jag och A grät av skratt under HELA hans framträdande!
Om ni får chans att se honom någon gång - gör det! Förbered er på skrattfest på högsta nivå! Så bäst!

I helgen ska jag inte göra ett piss. Blir pluggfritt resten av this day och imorgon, sedan på söndag sätter jag igång igen. En massa skit som ska göras nu innan kursslut... Längtar till sommarlovet! Grekland! Underbart!
Imorgon kommer min storebror hit, vi ska glutta på Eurovision. Kul att Sverige gick vidare till final, synd bara att det är en så fruktansvärd låt, haha... Känner på mig att han vinner många röster på sitt utseende... heh. Hemskt, men sant. Han är ändå en rätt fager man, den där Saade. Men som sagt, låten är verkligen bedrövlig. Framförallt TEXTEN.

Please don't say that it's impossible, 'cause I know it's possible

Ehm, va? WOOOOW, världsklass alltså! Haha. Lite pinsamt. Aja, Europa verkar gilla det!
Ska iallafall bli kul att kolla på finalen imorgon. Mitt favoritmoment är när de olika länderna ger sina poäng. Fråga mig inte varför, bara kul att se hur de olika länderna röstar. Okej, nörd, haha.

Nu ska jag spela lite GTA. Ja, som sagt, jag är en nörd. Hahah.
Ha en underbar helg! Pusspusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0