Half the man

Söndagskväll. Helgen har, som så många andra helger, gått otroligt fort. Ena stunden njuter man av fredagskvällen och sedan är det helt plötsligt söndag. Vart tar lördagen egentligen vägen? Skumt, it is...
På tal om helg har jag haft en riktigt skön sådan. I fredags var jag just at home, tog det lugnt, kollade (hemskt nog) på "Let's Dance". Funderar lite kring varför TV4 inte lägger ner skiten, för det är just vad det programmet är; skit.
Inte ens coola Ranelid gör programmet värt att se på har jag konstaterat efter att nu ha sett ett avsnitt. Fy bubblan.
Igår träffade jag fina A, det blev en lång, rolig eftermiddag på favoritfiket. Hon är för go, verkligen en underbar människa. Därefter drog jag hem, min äldre broder var på besök. Han är, som jag tidigare nämnt, bäst. Verkligen bäst. Hela min familj är bäst, love them. Vi flummade, kollade på gamla SNL-avsnitt, snackade TV-serier, käkade en massa fett och hade det allmänt gött.
Idag har jag... hängt med familjen, slappat samt pluggat.
Summa sumarum en jävligt härlig och lugn helg. I like that.

Veckan som kommer blir en lång och intensiv vecka. Saker ska fixas, en jävla massa plugg bland annat och jag ska börja sätta igång med mitt nyårslöfte; viktnedgång. Uh.

På tal om nyårslöften ska jag snart boka in tid hos frisören. Uh, lite läskigt måste jag säga, men o så behövligt. Mitt hår är ett skatbo för tillfället och jag är så otroligt trött på att hela tiden känna mig förbannad på det. Haha.
Så, I'm thinking... Ljusa slingor, uppklippt, kapa halvdecimetern. Bad A om råd igår, hon sa att ljusare slingor hade varit snyggt till min naturliga, nuförtiden väldigt ljusa, hårfärg. I like that idea. Aldrig haft ljust hår, förutom min naturliga hårfärg då. Och det hade varit riktigt gött med en rejäl förändring.
Ni undrar varför detta stycke inleddes med "På tal om nyårslöften?". Jo, mitt nyårslöfte var nämligen att fokusera mer på mig själv och mitt välmående, so that's why.

Veckans musik har helt klart Jamiroquai stått för och jag har en känsla av att det kommer se ungefär likadant ut kommande vecka. Fantastisk musik. Jag mår verkligen bra av musiken, kan slappna av.
En kommande dröm är att få chansen att se bandet live. Wow, säger jag bara. Det hade minst sagt varit en upplevelse. Dock spelar de mest i storstäder i länder långt, långt bort från Sverige. Lite trist, men förstår dem. Varför spela i Sverige när man kan spela i, exempelvis, Brasilien? Precis. Men ja. Det hade varit något att uppleva dem live. De spelar visserligen i Berlin, om jag inte misstar mig helt, senare i år. Men, you know, cash, tid, allt det där... It sucks. Hade jag varit rik som ett troll hade det varit en annan femma, men nu är jag en liten fattig student. Verkligen inte roligt. Bu.
Men men! Jag har musiken iallafall! Och det räcker långt, riktigt långt. Att se dem live hade varit en bonus, en riktig jävla bonus, men jag kan klara mig med musiken. Jadå.

Nu ska jag avrunda detta, för en gångs skull, långa inlägg.
Hoppas ni haft en fin helg, ta hand om er! Puss och kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0