Stilig

En jäkla vecka har snart passerat. Pendlat mellan fruktansvärd prestationsångest och lycka.
Imorgon skola, F, Idolfinal, chillin'. Helgen pluggpluggplugg.
Sjukt intensiv period just nu. Varit så hela hösten, men extra mycket nu i slutet av terminen.
Kommit in på en kurs om det svenska språket. Mitt förstahandsval så jag är nöjd, mycket nöjd!
Känns jävligt skumt att sidoämnena börjar till hösten, wow vad tiden har gått fort! Har snart gått 1½ år på min utbildning, three to go. Woah. Känns jävligt bra.

Är kär i Patrick/Patric/Patrik/hur fan hans namn stavas i "Lyxfällan". Okej, kanske inte kär, men jävlar vilken snygg man! Snyggaste på ett bra jäkla tag. Snyggast är dock mannen som kommer upp på bild lite längre ner i detta inlägg. Stilig är en annan beskrivning av honom. Stilig och med en jäääkla pipa.

Snart är det jul och sånt. Inte alls beredd. Mysigt, men wow, verkligen inte beredd! Ska köpa julklappar i helgen, så man får det gjort. Borde varit ute tidigare, lär vara cirka en miljard människor i varenda butik i hela Lund. Kul. Hatar stora folkmassor. Det är inte så att jag får panik, I just hate it. Alla jävla sega människor som tror att de är de enda i hela butiken och kan gå huuuur långsamt som helst. Sådant irriterar mig! Okej, nu ska jag inte dampa, men usch nej, avskyr det verkligen. Raska på, för fan! Haha.

Ååååh. Stone Temple Pilots... Herregud vad jag har "fastnat". Så underbart bra musik. Vill se dem! De har announceat (haha säkert jättefel stavat) (och ja, jag skulle vara lite svengelsk där) spelningar i Australien och NZ i mars nästa år, men ja... det är ju inte Europa, och verkligen inte Skandinavien, och ännu mindre Sverige. KOM HIT! We love you. Eller iallafall jag. Haha. Åh, vad jag älskar det bandet. PUSS.

Nej, nu ska jag läsa lite Harry på Pottan. Ja, jag är en nörd. Ha!

Ps. Imorgon vinner Jay Idol, right? Annars är det fan bajs. Fast den där bruden är rätt grym hon med. Men Jay, heja Jay! Ds.
Ps2. Jag är en nörd. Herregud vilken jävla nörd jag är. Ds2.

Stilig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0