Shape

Tja. Nu ska jag uppdatera lite.

Idag har jag haft min favvizlärare, läraren jag hade när jag gick i tvåan på lågstadiet, om ni minns att jag skrev om det? Herregud vad rolig föreläsning! Och givande! Han är verkligen bäst.

Blev leggad när jag skulle köpa snus, upptäckte att jag glömt mitt pass hemma. Fy fan. Pinsamt är jävligt milt sagt. Uäk. Ser jag verkligen ut att vara under 18?!

Imorgon är det lite handledning inför en hemsida vi ska göra, inlämning av portfolioanalys på måndag och sen är det bannemig jullov! Eller, ja, ska först på min praktiks avslutning på tisdag, men sen, sen är det jullov! :)

Har jag berättat att jag kommit in på mitt förstahandsval som sidoämne? Om inte, now you know! Svenska: språklig inriktning, 30 hp i Lund. Sjukt skönt att plugga i Lund! Rätt trött på Malmö, har aldrig riktigt fattat grejen med den staden, haha. Dock gillar jag citytunneln, då en utgång är precis vid min skola! *LaT* Haha...
Så, Lund is the shit till våren, så skönt. Blir nog Lund alla sidoämnesterminer, tror jag bestämt.
Känns lite läskigt att tänka på att det bara är tre år kvar av utbildningen. Kanske låter mycket för er, men woah, det första 1½ året har gått Sjukt fort! Framförallt denna terminen, är det verkligen redan jul???
Men det är skönt, I'm ready. Så sjukt peppad på läraryrket, det är nästan töntigt, haha. But I guess it's a good sign, att vara pepp är jävligt viktigt för att man ö.h.t. ska klara av allt arbete som krävs.

Nu ska jag sluta ordbajsa. Hoppas ni mår bra! Puss.

Här får ni två SKITROLIGA/ÄCKLIGA julprydnader mina bröder och jag såg inne på Cervera när vi handlade julklappar till morsan igår. Seriously, vem fasen köper dessa? Haha, ett pervo isåfall. Hahah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0