Barnsliga människor

Nu får det fan räcka!
Lotta Bromé bölar ut i media och anmäler humorprogrammet "Grillad" för att dom kallat henne kriminell.
Det komiskt självklara står redan i den ovanstående meningen.

"HUMORprogammet"
"KALLAT"

Seriöst, om man är en offentlig person får man fan tåla skämt som dessa, I mean, hela programmets mening är att håna kända människor, det är inte så att det är allvarligt debattprogram där någon helt plötsligt hoppas på en random känd person. Jag tycker det är så fånigt, att hon reagerar som hon gör.
Antagligen är Bromé riktigt kriminell. Jag menar, varför hade hon annars agerat som hon gjorde? Hade hon Inte varit det hade hon bara "Haha, jättekul, whatever". Men nu blev hon fly förbannad och anmälde programmet.
Så otroligt töntigt.

Och vem f*n bryr sig om Lotta Bromé?! Förlåt, men 90% av de som hade hört skämtet hade inte tänkt på det tio sekunden senare. Så många som grillas och dissas under sändningstiden, man har inte tid att stanna upp och tänka på en viss person, bara i vissa fall, som till exempel när Järvheden skämtade om Wahlbecks käkar igår, haha!

Visst det är skillnad mellan ens persons käkar och en annans kriminalitet. Men seriöst? Det hade räckt om Bromé rytit till lite i media och kallat programmet idiotiskt eller något liknande, men att gå så långt som att anmäla det är bara töntigt.

Nu visade de inte skämtet igår, om jag inte missade det helt, så det är ju strunt samma! Och som sagt, om dom hade visat det - Ingen Hade Brytt Sig! Jag förstår inte varför inte Bromé förstår det? De enda som hade tagit upp det hade varit media á la Aftonbladet, det hade varit omdiskuterat i några dagar, sedan helt bortblåst efter en vecka. Hela Bromés karriär står inte på spel för att en komiker skämtar om henne i ett HUMORprogram. Det är humor lik denna som vi är vana vid. Lite får man väl fan tåla.

Jag tycker hela stormen kring "Grillad" överhuvudtaget är så otroligt fånig. Folk kan gå på stand-up och höra råare skämt än dessa, men när denna typ av humor träder in på TV, Då! Då blir det riktigt illa! Då blir det katastrof, det blir fruktansvärt! Snacka om konstiga tankegångar...

Nej, tummen upp för "Grillad", som är ett otroligt roligt program.
Tummen ner för tråkmånsar som Lotta Bromé som inte kan tåla det minsta skämt.

Puss.
/Liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0