As I'm standing here in front of you

When it comes to music, finns det knappt någon bättre musik än Chris Cornell kring slutet av 90-talet.
Euphoria morning-eran.
Ja, jag vet att ni inte fattar ett skit av vad jag snackar om. Men musiken ger mig den där sällsynta rysningen man får när man tycker att något är riktigt, riktigt bra.
Det känns som om jag var med under eran, sure, jag vet Med, men inte i Den eran, jag lyssnade väl på Spice Girls eller någon annan shité då...

Har varken lyssnat på Chris eller Soundgarden på hur länge som helst... När jag sitter och lyssnar på musiken, slår det mig hur sjukt, sjukt synd det är att Chris började samarbeta med fucking Timbaland. Sure, jag förstår att han vill nå en lite bredare publik, fast han redan har en sjukt bred publik, innehållandes många trogna fans som varit med länge, vissa till och med från början.

Snart är det 1 år och 1 månad sedan jag såg Chris. Det känns väldigt märkligt, faktiskt. På ett sätt känns det som att det var myyyycket längre sedan, på ett annat känns det som att det bara var för någon månad sedan.
Det var som om det var en annan tid då, jag var, tyvärr, far from lycklig at that point, men konserten kom verkligen i rättan tid och fick mig lite gladare. 2007 är ett år som jag verkligen kommer att minnas, både på gott och ont. Det goda med året var nog just konserten, enbart. Det kändes konstigt. Stå utanför och höra Chris soundchecka, det var nog det mest konstiga i det hela. Jag såg inte honom, bara hörde att fan, det där är fan Chris Cornell! Bara ett par meter ifrån mig står han uppe på en scen och soundcheckar. Och om några timmar får jag även Se honom, inte bara Höra, Både Och.

I will allways remeber that day, Allways. Och snart är det dags igen, Chris skiva släpps typ skitsnart och en megaturné i Europa är utlovad sedan den förra ställdes in...

JAJA nu ska jag sluta tjöta om sådant som bara jag tycker är vackert och intressant.

Helgen blir fin. Ikväll är det lika med Mods (fast jag egentligen inte vill dit, sjukt trött på stället! Sorry Sillen o. co, but it's true... :() och sedan vidare till kära gamla Ariman. Hihi. Kul. Ska dock inte dricka allt för mycket, både för att min ekonomi är typ på minus, plus att jag varit råpackad tre helger i rad nu... Igge brao!
Imorgon är det Kulturnatten här i Lund. Får se om jag pallar dra ut och kolla på något... Är så jävla trött på att små fjortisar (och även äldre tonåringar) som springer och är aspackade och spyr i soptunnor. Typ. Men om det är något sevärt på schemat så bangar jag inte! :)
Sedan ska jag och E plugga både lördag och söndag. Seminarie på tisdag. Kommer nog gå fina fisken, efter dagens, rätt onödiga, möte. Onödigt då ingen av oss fattade vad texten handlade om. Cirka 31 sidor SVÅR (!!!) engelska, not nice, not nice at all.

Alltså, jag förstår varför jag var så jävla överlycklig över att flytta hemifrån. Nu sitter jag här hemma hos morsan, storebror kommer ner, dampsurdeppigwhateverhannuär. Allting är fel. Thanks for that.

Alltså, det här inlägget blev skitdåligt och skittråkigt. Dock orkar jag inte radera det, utan får helt enkelt stå för detta publicerade. Suck... Återkommer någon dag då jag har något fab att skriva om.

Ha en nice fredag och helg, ya'll!

Peace.
/Liv.

Chris Cornell - "Killing birds", riktigt, riktigt bra låt. Från senaste plattan, "Carry on". Crappy video, hittade dock ingen bättre... Enjoy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0