Sunday

Idag är det söndag och jag lyssnar på Days of the New och saknar River.
Så var det ja.
Mother är på jobbet och sliter, på torsdag åker hon till Mallis och FY FAN vad hon förtjänar det! Stannar där i fyra dagar, allting gratis, mat, boende, käk, everything. Ibland är hennes jobb bra... Dock bara Ibland, sällan, väldigt sällan.
Fy fan vad hon förtjänar bättre egentligen... Hon förtjänar allt bra i världen, mother min.

Jag tänkte på det, jag skriver hela tiden om hur mycket jag hatar min father, och har börjat fundera kring om folk verkligen förstår... Självklart förstår ni inte Helt Fullt Ut, det kan ingen göra, lika väl kan jag inte förstå kring era relationer till era nära och kära. Man måste ha varit på plats då saker och ting hände för att verkligen förstå.
Men jag måste bara en gång för alla klargöra det för er - Jag hatar verkligen min father.
Så.
Jag vet att hata är ett starkt ord, "man kan inte hata en person", hah, in your face, det kan man visst. !
Och jag är nog inte ensam på den här planeten att göra det...
Det är mest det han gjorde mot och fortfarande gör mot min mother som tar mest på mig. Sure, han har varit the devil mot både mig och min syskon, men trots det är det inte ens hälften av det han gjort och gör mot mother.
Det är galet hur psykiskt sjuk spriten kan göra en människa. Okej, sedan har han säkerligen någon psykisk störning i huvudet från första början, men spriten har gjort en stor del av skiten med...

JAJA!
Travis Meeks och hans Days of the News är som ett plåster. Vacker musik, vackra texter. Vill sjukt gärna se honom, men antar att noll människor här i Sweden och Norden är intresserade av/vet vem han är. Får hoppas på att Europa ler lite åt hans håll istället... Kommer lätt åka och se honom.
Annars får det bli nästa år in the US istället, där har han små spelningar uppoppande rätt ofta faktiskt, får hoppas att det stannar så även nästa år och många år framöver. Travis musik är verkligen magisk, det är synd att så få upptäckt det...

Och ja, ni hörde rätt, nästa år blir det definetly the US! Ekonomin drar igång i augusti och framåt. En del blir till hyra, resten sparas. Oh. Fan vad jag längtar. <3 Och så blir det en massa Pearl Jam, Depeche Mode och Chris Cornell nästa år också, om dom håller vad dom lovat!

Nästa år kommer bli gott som godis.

Ha en skön söndag.
Peace.
/Liv


Underbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0