Naken

Oh, friends, jag visste inte att man kunde vara så förälskad i en låt. Visst, man har alltid ÄLSKAT låtar, haft låtar man kunnat lyssna timme efter timme, dag efter dag på, utan att bli trött på den.
Men i det här fallet, man, det känns som förälskelse! Varje gång jag lyssnar på den känns det som att det är första gången jag hör låten. Det känns som att förälskar mig i bandet på nytt, i låten på nytt, även fast jag lyssnat på musiken ett bra tag nu.
Det är något med låten som är så komplett, den är perfekt in i minsta sekund. Allting faller på plats som perfekta pusselbitar när jag hör den. Den är allt vad en låt i mitt tycke skall vara.
Har nämnt låten tidigare, och har tänkt på min kärlek till den ett bra tag. Jag älskar den, den är så fantastiskt perfekt. Sorry Pearl Jam, sorry Soundgarden, sorry Depeche Mode - låten är inte något av era verk, even though you've made some f-ing amazing songs.

Vilket band återstår då utav de banden jag håller så kärt? Jo, de som sågs som PJ-kopior när de slog igenom på 90-talet, de, vars sångares röst folk tyckte lät tillgjord och kopierad av allt och allas röster. Något jag förresten inte alls håller med om, sure, hans röst påminner väl då och då lite om Eddies, men inte så mycket så att jag skulle störa mig. Och det kan jag promise att jag hade gjort om fallet nu hade varit så, come on, I mean, jag är ett pretty big Pearl Jam fan. He.

Bandet som återstår är fantastiska Stone Temple Pilots, ett band vars musik alltid funnits nära en då man är ett hardcore 90'sfan (ha, nördigt det lät, och det var det nog också... hahah), men som det senaste året vuxit för mig.

Stone Temple Pilots.

"Naked Sunday".


O, du perfekta låt. I love you. And I love you, STP.

Hade kunnat skriva milslånga rader till om denna låt och, framförallt, detta band, men om några minuter går min buss in till stan, and I can't miss that one, då blir jag rövsen pga de dryga sommartiderna på bussarna... Intressant. Haha. Herregud. Här kommer låten. Puss.

Hör bara hur Scott "skriksjunger" i början... Rysningar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0