Friday

Snabbinlägg.

The A who's not pregnant köpte en födelsedagspresent till mig när vi sågs i förrgår. De slog in den i affären, även fast jag stod precis brevid, haha. Så gullig hon är. Fick en palett (eller vad fan det heter) med ögonskuggor i olika bruna nyanser. I've got green eyes, tydligen skall jag gå åt motsatt ögonskuggefärg då, alltså brun. Hade ingen aning om det, men det är nice, då jag alltid använder någon form av brun ögonskugga, it's my fav och vad jag anser passar min ögonfärg och fräknarna bäst.

Hm, aja, jäkligt nördigt stycke, haha. Det jag skulle komma fram till var att ögonskuggorna är perfect, matta färger, då jag avskyr glitter i ögonskuggor, är endast snyggt när man skall ut, alltså klubb-ut. But that's just what I think...

ANYWAY..............

Nu skall jag en snabbis till jobbet och fylla i lite papper, sedan skall jag köpa färgpatroner till skrivaren, intressant va? Haha. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, skall nog ta en lugn dag/kväll. En lugn helg för den delen. På söndag fyller jag år och jag pallar inte vara bakis och må skit pga att det röjdes på lördagen. Så lördag får också bli en lugn dag. Om det är fint väder kanske man skall ta sig ner till S. Esplanaden och fynda lite? Vi får la se.

"Snabbinlägg". Haha, my ass. Detta blev hur långt som helst ju, så nu får jag ändå stressa mig fast jag tyckte jag hade hur mycket tid som helst när jag började skriva... Gah.

Aja, ha en fin dag y'all!
Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0