100818

God morgon.
Måste ha legat på något jäkla stört sätt i natt, har så sjukt ont högra axeln/överarmen. Fyfan. Inte roligt.
Lite finare väder idag, regnade för någon timme sedan, nu är det ta mig fan soligt ute! Wow... Hoppas de sista dagarna i augusti ger oss lite sensommarväder, augustikvällar är bland det vackraste och mysigaste som finns. Synd bara att det mulna och regninga vädret hindrat de vädret från att träda fram.

"Smallville" (stavas det ens så? Aldrig lagt ner tid/kraft på att ta reda på det... ha) på TV. Minns när man tyckte det var bland det bästa som gick på dumburken. Haha, geez, då kan det inte ha gått så mycket mer vettigt på TV, för Herregud vad kass serien är! Jobbigt att kolla, dock är Lex het, så jag zappar inte till någon annan kanal. Hah.

I eftermiddag skall jag träffa fina H som är nere på besök från El Stockholmo! Länge sedan sist, I've missed that woman! Skall bli kul att catcha up om vad som hänt på senaste, om jag inte är helt ute och cyklar sågs vi senast i vintras, so it's been a while! Very nice, very nice.

Nu skall jag äta. Ovanligt. Hah. Boom, boom.

Ps. Nyss ringde en människa från 3, jag tänkte "Vad fan vill de idioterna försöka tvinga på mig för skit nu då?", men I must say: herregud vilken trevlig och förståelig människa! Blev helt chockad, de brukar vara så otrevliga på 3, så det var skönt att det för en gångs skull var en trevlig människa på andra sidan luren. Nu har jag två månader kvar med 3, sedan är jag friiiii. Aldrig mer 3, vetefan vad jag tänkte med när jag skaffade det... Men anyway - trevlig människa!. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0