Bridge

Igår var det introduktion för nästa delkurs, grammatisk problemlösning. Panik. Nu i efterhand inser jag dock att paniken kom från att läraren var riktigt jävla komplicerad och allmänt virrig. När jag gick ut från salen tänkte jag "Jaha, och då var ett U redan serverat. Jag behöver inte ens öppna en bok eller skriva en rad, det här kommer gå åt helvete." Varför? För jag hade INGEN ANING om vad vi skulle göra!
Men som sagt, det beror nog bara på att allt var nytt och man knappt hade fått pusta ut från första delkursens storm. Nu när jag har kollat igenom alla papper som delades ut under gårdagen och bläddrat lite i böckerna känner det betydligt bättre. Det kanske inte är så jävla hemskt ändå, grammatisk problemlösning? Det kanske till och med kommer visa sig att det är rätt så ... intressant? ...
Fast jag hade ändå hellre velat lästa danska nu. You see, som jag nog har berättat tidigare sade en av lärarna förra terminen på grundkursen att fortsättningskursen skulle innehålla en delkurs som var valbar. Bland annat skulle man kunna välja mellan grammatisk problemlösning och danska. När vi sedan hade introduktion till fortsättningskursen visade det sig att så inte alls var fallet. Grammatisk problemlösning var det enda, det VAR den andra delkursen, inget valbart. Kul ... Men jag känner på mig redan nu att det kommer vara givande. Bara halvt drygt att skriva ännu en lååååång uppsats ... Jaja, stop complainin' and deal with it!

Nu måste jag rusa iväg, har lektion 15-17 ...

Ps. Är inne i en Simon & Garfunkel-period just nu. När jag var 16 lyssnade jag som fan på dem, tillsammans med The Doors och Janis Joplin. Hade precis klivit ur en mega-Arkperiod och blev totalt förälskad i Janis när jag fick "Pearl" i julklapp av mamma. Genom Janis kom Doors och även S&G. Herregud vad underbar musik ... Ibland funderar jag kring om jag kanske passade bättre in på 60/70-talet ... Ds.

Änglaröst:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0