Oktober

God kväll. Vi är i slutet av juli nu, vilket brukar innebära varma, mysiga kvällar sittandes på en altan, en balkong, en uteservering, en gräsmatta - you name it. Notera att jag skrev att det BRUKAR innebära ovanstående. But not this year - oh my vilken regning månad det har varit! Vet inte om jag har skrivit det i något föregående inlägg, men sedan vi kom tillbaka från Grekland har vi haft cirka 3-4 soliga, varma, SOMRIGA dagar. Annars; rain, rain, rain ... Inte kul! Ge oss sol, ge oss värme, ge oss sommar! När jag tittar ut genom fönstret möter mig regnet, de gråa, tunga molnen - en vanlig höstdag, med andra ord. Och är det höst? NEJ, som sagt! Kom tillbaka nu, sommaren. För bövelen!

Så, som ni kanske förstår spenderas dagarna inomhus, förutom då man träffar folk eller behöver ta sig till affären. Det blir mycket TV-serier, favoriten för tillfället (förutom mitt älskade "Breaking Bad") är "In Treatment". Man får följa en psykolog (Paul, spelad av den duktiga Gabriel Byrne) i hans dagliga arbete. Samtal med patienterna (säger man patienter? Låter så ... hårt), men även, varje fredag (i serien ...), hans egna tid hos sin egna psykolog. Eller, hon är pensionerad, de har inte snackat på tio år, men han bestämmer sig för att besöka henne igen, vilket leder till att hon bryter "pensionsvärlden" och tar emot honom, utan att få betalt för det förstås.
Kanske låter drygt eller vad ni nu kan tänkas tycka, men det är en riktigt bra serie. Gripande, väldigt bra manus. Gabriel Byrne är riktigt bra, och även de andra skådespelarna.
Så det är vad jag gör! Hehe. Det är skönt, men ändå rätt långtråkigt efter ett tag. Snart börjar dock plugget igen och jag ser fram emot det. Som tidigare nämnt kommer det att bli tufft, riktigt tufft, i höst, men jag ser ändå fram emot det. Gillar't!
Imorgon blir det på tal om ingenting "avskedsfika" för S som ska till Mauritius på lördag och stannar där i sex veckor. It's a long time, I'm gonna miss her! Men hon kommer att ha det underbart där, det är ett som är säkert! :-)
Åh, jävla mörka, trista, tunga, jobbiga moln ... Det känns verkligen som att det är oktober och att man är nedgrävd i tentaplugg o.dyl., men, återigen - det är bara juli!!! Åh, arg tjej här! Haha ...
Hoppas ni mår fint. Take care. :-)
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0