Hi

Tja. I know, I know, I promised you pics from Greece. Men ja, min laptop har kollapsat och är på lagning, så länge sitter jag vid en megastor dator from the stone age. Mhm. Har varit busy days since I came back. Träffat mina finisar. Det bästa var nog ändå att A who's not preg anymore kom på a surprise visit i måndags, åkte idag. Vi har setts varje dag hon varit nere, underbart! I've missed her! Vi snackade om nästa sommar, hon verkar på att åka till Poros next summer! Poros + andra öar. Är ändå relativt billigt att åka med färjorna so why not åka runt lite? Ah, underbart!

The Big 4 i söndags. Man, jag hade velat vara på plats på Ullevi! Fick istället se spelningen framför TV'n. Ni förstår, jag har gått och kärat ner mig i Metallica igen. Ja, igen. När jag var en liten, soon to be angry, kicka diggade jag bandet. Inte för att jag ÄLSKADE dem och lyssnade hela hela hela tiden, men jag gillade dem. Hetfields röst, oh man. Sedan blev jag lite mesig och lyssnade konstant på Ark i fem år and you know the rest.
På tal om Ark! Vad fan har hänt med dem? Jag kommer hem från Greece och ser dem i en Pantamera-reklam? Whaa ... hahaha. Seriously. Nog bäst att de lägger av nu, va. Nä, det var kanske lite elakt. Men om sanningen ska fram känner jag INGET för dem nu. Sure, man tänker tillbaka på tonårens tidiga år (och även två år tidigare jag blev teenager) och ler vid tanken på hur mycket man verkligen älskade dem. MEN. Jämför jag dem med all musik jag upptäckt och återupptäckt undrar jag lite what the hell jag tänkte på. Så mycket fantastisk musik man missade under de åren, så många spelningar! Okej, nu låter jag fruktansvärt elak osv, hade jag som 14-åring läst vad jag nu som 23-åring skriver hade mitt yngre jag blivit jävligt förbannad och sagt att jag vara snackar/skriver en massa dravvel.
Grejen är den att man växer upp. Så är det. Nu när jag tänker tillbaka på åren jag var inne i The Ark var det mycket för känslan jag var så insatt i dem. De fick mig att må jävligt bra, palla med allt shit som pågick omkring mig. De var det perfekta bandet för en liten 11/12-åring. Fast, ja ... jag kan ändå inte låta bli att tänka FAN och kicka mig själv lite för att jag inte även lyssnade på ANNAN musik. Men what to do? Jag hade, trots de stora musikaliska skillnaderna mellan musiken jag lyssnar på idag och lilla Ark, jävligt roligt de sex åren, JÄVLIGT roligt!
Aaaah, fan vad jag är elak, hahaha. Men fan, det är ju sanningen! Det finns ju SÅ mycket bättre musik! Fan, haha. Jaja, jag är väl en elak människa. Eller bara en ärlig. Your choice.
TILLBAKA TILL METALLICA. Självklart kollade jag på söndagens program för att se dem, inte för de andra banden som inte intresserar mig ett jota. Fyfan vad bra det var. Fyfan vad bra de är! Så nu pumpas musiken ut ur högtalarna 24/7 känns det som. Underbart!

Nog med musiksnack. Skrev en krönika för ett tag sedan, gör ju det lite då och då för en tidning som delas ut i Lunds domkyrka. För första gången på duktigt länge är jag riktigt nöjd med resultatet! Ibland har man lite skrivtorka och skriver mest för att få ett material, vilket utgivarna varit väldigt nöjda med. Men ni vet, jag är skitglad över att de är nöjda, men ibland känns det lite mjäääigt ändå, hos en själv. But not this time, väldigt nöjd! Ska nog tom ta ett ex när den kommer ut i första höstnumret någon gång i september (skulle jag tro). Brukar aldrig göra det annars, har bara tagit exet med min första krönika för säkert över två år sedan, inte någon efter det. Vet inte riktigt, gillar inte riktigt att läsa mina egna texter, haha. Smart va? Det har något med att det är "färdigt", att det är tryckt och att jag inte kan roffa åt mig alla tusentals ex, riva sönder dem och skriva en ny krönika, om jag skulle tycka den var bedrövlig. Det är lite jobbigt det där, haha. Dagens I-landsproblem, check ...

Annars då? Not much. Lund är rätt boring, vännerna förgyller den annars så trista staden. Vill på spelning. Har inte varit på någon sedan Pearl Jam förra sommaren. Jo, sure, Malmöfestivalen. Men fan, räknas det ens? Haha. I'm evil.

Nu ska jag sluta skriva, för jag märker att detta flummar ut totalt, haha. Sorry. Vi höres, förhoppningsvis med bilder från Greece!
Take care. Puss.
/L.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0