90's kiddo

Hej älsklingar.
Gaaah, long day, long day...
Praktik (herregud, sjuorna är så Jävla flummiga, hahahah!), snabbis till skolan för att hämta bok+kolla mail, hem och läsa igenom boken, skriva anteckningar, skriva in dom på datorn, skriva reflektion........ Gaaaaaah!
Å nu sitter jag här och skall steka fiskpinnar and make some potatismos.
Gött, götteli gött gött!

Helgen rå?
I lördags stack vi som bekant till Mods. Så underbart att träffa världens skönaste S igen! Han bjöd på en go drink, sedan bestämde han sig dock för att skjuta upp öppnandet av baren till nästa helg, alltså nu till helgen. Det är någon jäkla vattenläcka, eller vad det var han sade, som har varit anledningen till varför de haft stängt i 10 månader. Vi sade Okelidokeli, see you next weekend, och stack och hade en helkväll på Arre istället.
Inte illa det heller!
Nu till helgen blir det då som sagt Mods, och oj, all in! Har saknat de utflippade kvällarna där... Haha.

Gud vilket fjortisstycke... Haha.

Näe, nu skall jag fortsätta med tillagandet av middagen, och kolla på "Jakten på Julia", som jag pinsamt nog måste säga att jag gillar... Fast majoriteten av tjejerna suger hästpung... Men Morgan är så härlig! Minns ni inte "Tippen"??! 90-tal på hög nivå. Åh. Min pappa träffade han Lasse på en krog i Varberg en gång, jag fick hans autograf. Hahah. Glad tös.

Puss på er!
:*
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0