Sunday, sunday

Egentligen tänkte jag inte dra ut på Kulturnatten. För många jobbiga och pinsamma minnen från när man var 13 och 14 och drack äckligt, billigt vitt vin och kvällen alltid slutade med att man låg i en random buske och spydde som en liten gris.

Men så igår ringde min kära vän Anna och berättade att hennes fars band ('Fjärde bästa bandet i Lund, fast i somras var vi tredje bästa, och en liten stund innan hösten kom även näst bäst') skulle spela.
Så självklart tog jag bussen in, mötte min vän, tog en runda på stan, träffade okända och kända ansikten, ställde oss vi scenen och såg nog en av de bästa spelningarna någonsin.

Jag vet inte Hur många gånger jag har sett Torsson genom åren, ända sedan jag var en liten skrutt på tio år.
Om ni inte har lyssnat på dem innan måste ni fan göra det. Världens bästa och flummigaste texter, och jäklar vad rockiga dom har blivit!
Det var perfekt igår, lätt bästa spelningen med dom. Och wow vilken publik, kändes som att hela Stortorget var fyllt.

Efter spelningen drog vi till Den Där ostaffären (vet icke vad den heter i skrivande stund), och käkade ostbrickor och drack gott vin och öl. Sedan stack Anna och jag hem till henne och dregglade framför en Vin Diesel-film och flummade, as always.

Love it. Lyckad kväll.

Nästa helg blir det någon random mysig bar i Malmö med söt drink efter söt drink. Kanske lite shopping där innan. Vi får la se. Alkohol är iallafall inblandat in the plans.

Ha en go' söndag, nu skall jag kolla på lite Project Runway och sedan planera och öva på morgondagens redovisning. Nervositet!

<3
/Liv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0