Recension!

För att summera gårkvällen i en mening: SÅ JÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄÄÄVLA BRA!

Punkterat:

1. Danko's mellansnack var sjukt roliga. Han snackade om hur pissed han var på att efter att han spelat på KB 12 (!!!) gånger, har dom ännu inte fått någon tavla uppsatt på väggarna. "Mando Diao got one, why don't we?!!". Typ.

2. DE TVÅ FÖRBANDEN LEVERERADE DEN BÄSTA MUSIK JAG HÖRT PÅ HUR MÅNGA ÅR SOM HELST! Släng er i väggen Soundgarden och Pearl Jam, liksom. Om det är några som är lämpliga att ta över fanan från Soundgarden och Pearl Jam, är det lätt förbanden; Witchcraft och Graveyard. Förstnämnda var i sann Soundgardenanda med lite mer eget sound, och sångarens röst var lika vacker som magiska Robert Plant's.
Graveyard gav en touch av sena 60-/tidigare 70-talet, fullkomligt underbara!

3. Aia (merchandise-woman), morsan och jag hade det sjukt flummigt vid försäljningsplacet, övertrötthet och megapepp bidrar till underbar humor! (:

4. Snubben som sålde förbandens merchandise var den coolaste killen jag någonsin träffat. Han stämde in i vårt flum på Danko Jones-sidan, och han stämde in som fan! Minst lika sjuk som oss, hahahahah! Han såg ut att komma direkt från början av 70-talet med världens härligaste frilla. (:

5. Träffade Cornelius! (DJ's trummis) Stod och flummade ett tag, han var riktigt trevlig! Snackade även med managern (Aia's man), han var rolig som få. Haha. Mammas chef+son var också där, dom var, haha, jävligt flummiga dom med. Hah.

6. DJ har jävligt många hårdrockarfans, insåg jag igår! Typ 90% av publiken bestod utav manliga hårdrockare, och ungefär 80% utav den var JÄVLIGT heta, me like! Speciellt en man, shit! Hakan dunsade i marken ungefär.


Sjukt rolig kväll! Dock är jag rövtrött nu och ska snart sticka iväg till plugget. Men det är allt värt det! And now I äntligen har en DJ-tischa, finally! Svart med snyggt tryck i metallicbrunt. Me love.

Men som sagt, om ni vill höra något bra - GÅ IN PÅ WITCHCRAFT OCH GRAVEYARD'S MYSPACE! Fruktansvärt underbar musik. Är helt förälskad i dem.

Puss.
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0