How I want it to be

Ända sedan säkert i oktober förra året har jag varit fast bestämd med att 2009 ska bli Mitt år, eller iallafall ett år som ska gå den väg jag vill att det ska ta. Here's something I wish for:

¤ Fixa mina studier. Detta är inte bara något jag vill, utan även måste fixa. Otherwise I'm screwed.
¤ Att PJ ger sig ut på turné. Man har väntat allt för länge nu. Man har hört mars, men det känns för snart, and som jag har uppfattat det är det mest "lös-jammande" som sker i studion just nu... We have to hope.
¤ Se Jamiroquai. Jamiroquai är ett "komma-gå" band för mig, alltså; jag lyssnar inte på dom Hela tiden, men när jag väl gör, gör jag det mycket. Och då inser jag, som just nu, hur jävligt gärna jag hade velat se dom live. Här snackas det även om skivsläpp i år, men I don't know om jag ska tro på... men jag hoppas... och även turné, snackas det om. How lovely. But we'll see.
¤ En fin sommar. Sommaren 2008 var komplicerad, och det gillar inte jag. No shit. Men på sommaren ska saker och ting inte vara komplicerade, man ska kunna skutta runt som om man vägde 5 kilo och känna harmoni. Det är så det är, det är verkligen så det är. Så jag hoppas på en skön sommar, förhoppningsvis utomlands (E och jag snackar om New York...) och med många leenden och få tårar (iallafall ledsna sådana).
¤ Inspiration. 2008 var fan inte inspirationens år. Förutom några krönikor till en tidning och dikter till mässor som var en gång i månaden, fanns där inte mycket skapande inuti mig. Tyvärr. Jag älskar att kunna sitta och skriva timmar efter timmar, och känna att det är some good shit som jag kan vara stolt över. Jag hoppas verkligen att 2009 blir inspirationens och skapandets år, för jag känner att jag har så mycket att kunna leverera, allt från dikter till manusidéer, och jag hoppas verkligen att skaparen i mig klipper av snöret och låter mig göra just det - skapa.
¤ Ett år där jag säger ifrån. 2008 var inte direkt frånsägandets år, förutom ett tillfälle, och jag hoppas verkligen att jag bli bättre på det. Speciellt när det gäller min far. Jag tänker inte nu skriva tre tusen meningar om hur hemsk min farsa är, MEN jag kan säga som såhär: Han hörde inte av sig på nearly tre veckor, inte under julen, inte under nyår (som vi skulle ha firat hos honom, men det gjorde inte så mycket, då jag hellre söp med E och S). Sedan ringer han, igår, and you know what he says? Han har inte kunnat ringa för, nej, för en gångs skull har han inte supit under jul (okey, that's what He says...), utan har har varit fullt upptagen med att hänga med sin nya tjej, som han inte har varit man nog att kunna berätta om för mig och min storebror. Vad tror han att vi ska göra, säga? "Nej, pappa, du får inte ha en ny kvinna i ditt liv, för du har redan varit gift med mamma och du får inte ha någon ny för det blir jättejobbigt för oss att ha en andra mamma i våra liv, och nu börjar vi gråta". Tror han verkligen det? Suck.
Om jag inte har sett honom som min pappa på åtta år, hur stor är då chansen att jag kommer se henne som min andra mamma? Nae...

Förlåt. Det där blev långt ändå. Ibland blir man lite galen, you know.

Well, allt som allt tror jag att 2009 kan bli ett jävligt bra år, det har alla förutsättningar för det. Iallafall för mig. Jag tänker som såhär; de senaste två åren har varit deep, depp, långt nere på botten, kravlat efter lite ljus. Nu är ljuset jävligt nära, och jag ser ingen anledning till att inte kravla upp i ljuset och andas in den friska luften. Allt annat hade varit idiotiskt, allt annat hade varit dumt.

Så, jag skålar för ett fint 2009, och hoppas ni gör det samma! Med all denna hopp inom oss (eller iallafall mig) ska nu få höra/skåda Jamiroquai's version av "Sunny". Oh man, what a song, and what a performance!

Ha en skön fredag, y'all!

Peace.
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0