GnR N' Thörn

Torsdag, sitter och lyssnar på "Don't Cry" (GnR), kanske världens vackraste låt...
För min del är det helg nu, ingen skola imorgon, det enda jag ska göra är att träffa F och R en stund.
Helgen blir väl... tja, läsning, I guess. Måste läsa "Röda Rummet", "Information" och "Svensk litteraturhistoria".
I know, it may not sound that interesting... Men I like it, enda minuset är att det är pretty much...
Idag höll Lisbeth Larsson i skolan och höll en föreläsning om sin bok om Victoria Benedictsson. Väldigt givande föreläsning om en väldigt intressant författare. Grupparbetet om Pär Thörn och hans sätt att skriva på går väl... framåt. Dock är det väldigt svårt att samla ihop all information och fastställa den så det blir till ett bra material för redovisningens ämne. Men we'll fix it. :)
Och ja, på tal om Pär Thörn! Vilken man! Han verkar fullkomligt supertrevlig och härlig, min kurs- och grupparbeteskamrat mailade honom några frågor (han hade gett sin mail till henne efter en uppläsning han hade i Malmö häromveckan) som vi sammanställt till honom. Och vet ni? Han svarade efter mindre än en timme!
Och detta var ändå inte de mest simpla frågor, men han svarade minst lika utförligt, mycket intressant!
Så, tack tack Pär Thörn för att du är så givmilt och honest och inte är en bitch som typ 90% av alla andra svenska författare och poeter. Thanks!

Om ni som läser inte har hört talas om Pär Thörn, kan ni gå in HÄR och läsa mer om Pärs SMS-poesi, samarbetet med Sydsvenskan. Värt! Han har även en myspace, lyssna gärna på hans uppläsningar. Reklamreklam, I know, men I really like him. Läste hans bok "Din vän datamaskinen" som helt ärligt nog är den konstigaste korta bok jag någonsin läst, men samtidigt den mest underhållande och intressanta. Han är lite som Bob Hansson, dock inte lika "fjantig", eller vad man ska säga/skriva. (Sorry Bob) Tja, kolla länken och lyssna på myspace:en, så kanske ni förstår mig lite bättre.

Så, nog snackat om skolan och författare, ikväll är det "Batman Begins", now that's a quality movie! Såg ni föresten "Kiss Kiss Bang Bang" igår? ÅÅÅHHH min älskade favvisfilm som jag var helt besatt utav för ett par år sedan! SÅÅÅÅ rolig och bra! Och Val Kilmer är fittsnygg i den, fast han är ungefär 45-46 år i den. Nice!

Ha en nice kväll, y'all!!

Peace.
/Liv.

Underbar versio utav "Don't Cry", i form utav en duett med Blind Melons sångare Shannon (RIP), fantastiskt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0