Inspired by LC

En månad sedan Arvika idag. Gråt. En månad sedan vackra NIN. Snart en månad sedan vackraste Depeche Mode.
Fy fan vad oförskämt bra jag mådde de där tre dagarna.

För övrigt har jag haft en sjukt mysig dag, tre timmar på kollonin, underbart, Sims 3 med lillebrodern, samt Nya Finans i x antal timmar. Ni vet det där gamla brädspelet? Kanske inte, men jävligt roligt är det iallafall.

Och här sitter jag nu, med en vecka fullsmockad av jobb (men även lite fun bland annat including fav-guy), känner mig lite utmattad, lite opepp, men egentligen är jag faktiskt pepp. Pepp på hösten, plugg, Malmö, nya ansikten, nya upplevelser, nya utmaningar. Jag älskar utmaningar, det får en att utvecklas. Förhoppningsvis till det bättre.

Mr. Gore's röst är så sjukt lugnande, mjuk, lugn, avslappnande. Perfekt. Just nu lyssnar jag sönder demon till "OWILM". Som om ni skulle bry er, haha, fan vad ni inte bryr er. Att jag aldrig lär mig? Jaja. Skitsamma.

För övrigt 2 tror jag att jag har hittat min nästa hårfärg, som kommer att färgas till höst när pengarna börjar rulla igen. Inspiration: Lauren Conrad. Snyggejäveln Lauren Conrad. Dock i en kanske mörkare/rödaktigare ton. Hennes hårfärg är ju mer "anpassad" för de solbruna. Och as we know, jag? Brun? Hahah, that'll never happen. Men ja, hon är inspirationsgrunden, sedan får väl den jäkla frisören besluta vilken riktning vi sedan beger oss mot. Men LC, jag säger LC.
Stationen efter detta är att bege sig till LA och sno hennes garderob... Haha... Hot mama.






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0