Knife/Wrench

Har en helt ledig dag idag (inget planerat för kvällen heller - slappetime as hell!), så ligger i soffan med laptopen i knäet, har Martin Gore igång på youtube non stop, och tja, när surf-inspirationen börjar tunnas ut, sitter jag här framför bloggen. Återigen. Why not, liksom?
Imorgon blir det Mods. Igen. Dock inte lika stor fylla som förra lördagen. No money, som man säger. Men drar dit med Amanda och Elvira, lite flum och mycket Depeche Mode i högtalarna, så varför skulle man tacka nej, liksom!?

Jag tänkte på det, hur sjukt det är att Mods finns just i Lund.
För er som inte är Lundabor och läser detta och inte har en minsta aning om vad jag snackar/skriver om-
Mods är en pub/klubb här i Lund vars centrala punkt är just Depeche Mode, väggarna pryder till 50% bilder på DM, men även bland annat en enorm plansch på vackra Brian Molko precis vid entrén. Lovely.
Om jag inte tar fel så är det, precis som förra lördagen, Klubb DM imorgon, vilket betyder att "Sillen" som den älskade ägaren kallas, kommer att se till att ungefär varannan låt som ljuder ur högtalarna är Depeche Mode.
Perfektion i dess renaste form, de bästa utekvällarna ever har ägt rum på det stället, alltså. And I överdriver verkligen Inte.

Men som sagt, hur stor är sannolikheten egentligen? Klubben har iofs sitt ursprung i Hbg, men I mean - Lund + Liv + Amanda + Mods = 100% kärlek. Underbart, yes.

Och ja, DM. Snart, snart, snart. Förlåt om jag tjatar, men jag längtar så jävla mycket. Igår när skulle gå och lägga mig och låg där och funderade, började jag försöka se framför mig hur det skulle kännas och se ut när man står där längst fram på Arvika och har DM framförsig. Hur det skulle se ut och kännas när Martin entrar scenen. Dave. Fletch. Men framförallt - Martin. Fy fan vad sjukt. Jag fick en svindelsliknande känsla i magen och fortsatte mina tankar på annat håll för att inte börja böla.

Gaaah. Och nu när det är så somrigt och varmt ute så börjar man tänka och längta Ännu mer, för nu känns det ÄNNU närmre, I mean - det är TRE månader kvar - PÅ DAGEN! Detta insåg jag nu i skrivande stund, att det enbart är tre månader kvar, och tja... Shit. Fan. Tre månader! Får mig att tänka på att A och jag måste boka tågbiljetter snart... Det är ett gäng äckliga killar som brukar hänga på Mods som tjatar om att vi ska bila upp med dom+sova i deras typ 20-mannatält.
Svar: EHH, NOOO, big NO. Våldtäktsförsök-varning på det. Eller något. Kanske inte våldtäkt. Men försök iallafall. Så obvious.

Men som sagt, tågbiljetter måste inskaffas. Antar att det blir till nästa månadsskifte, för nu har jag verkligen inte råd med det. Well well, cykelställ, det löser sig.

Fan vad jag skriver på nu då. Okej, som sagt, ledig dag = mycket ledig tid över. Moha. Hoppas ni uppskattar detta skrivande lite iallafall, för jag vet att ni är några stycken som läser detta. I'm waaatching you. Eller något.

Hoppas ni får en härlig fredag och helg folks!
Avslutar det här inlägget med ett jävligt härligt klipp från "Scrubs", nog det roligaste ever.
Eller, ni tycker säkert inte att det är roligt... det är nog bara jag med min dåliga humor som skrattar åt det här... Janitor's "Knife/Wrench"-låt är bäst. Eller, låt och låt... Melodi! :)

Puss.
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0