Wednesday

Det är så simpelt. Så. Jävla. Simpelt. I need PJ. Shit, satt och kollade på videon jag lade upp här på bloggen igår eller när det var, perfektion. Jag hörde något om nästa sommar... tänk om? DM + PJ? Jag vågar inte fantisera kring det, men om det sker... då blir jag lyckligast.

På fredag blir det Halloweenfest hos Holly och Arvid. Jag ska nog vara PJ Harvey. Inte för jag vet riktigt hur jag ska se ut... I have the hair, mycket smink, typ skitsotiga ögon och knallrött läppstift. Kläderna... Polly brukar ha rätt "knasiga" eller vad man ska säga, she has her own style. Kommer nog på något... Får åka till modern tomorrow och utforska garderobsrummet + vinden. It's gonna be so fun!

Nu ska jag ta en cigg... Ariman med underbara Sara, snacka lite skit, as usual. Alltid lika trevligt! Amanda går en visning ikväll, kanske till och med just nu i skrivande stund. Hoppas det går bra, baby. :* <3

Ha en nice kväll, y'all!

Peace.
/Liv.
*


(* jag kom på att den nedre bilden är jävligt porrig. Ni får ursäkta, men jag gillar faktiskt bilden och om ni tycker det är så jobbigt får ni väl helt enkelt låta bli att glo på min enorma urringning. Hah. Se bilden som konst, det gör iallafall jag...)

... och så världens bästa människa: EDDIE! ^^

Kommentarer
Postat av: h

åhåh. vad fyndigt liv. by the way, du kan inte messa mig ditt nya nummer? har typ skickat två sms till dig till din gamla mobil och sen inser jag nej men vafan då haha puss.

2008-10-29 @ 19:21:33
URL: http://frankfrompoland.blogspot.com
Postat av: liv

haha i know. :P javisst, gör det right away! see yah tomorrow. föresten så måste du tell me hur man tar sig till dig osv och när man ska vara där. pusspuss

2008-10-30 @ 11:05:21
Postat av: matilda

tjaa! kolla in och kommetera min blogg! ;):)

2008-10-30 @ 11:18:54
URL: http://matildaabergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0