Avocado

Sååå trött...
Vaknade för ett tag sedan, jobbade ju i natt... Älskar sommarnätter, de är så svala och sköna!

Vet nu att jag iallafall kommer ha 7000 i sommar, vilket är gött som fan. Det betyder att 4000 kommer gå åt kostnaden för skrivarlinjen jag sökt till, om jag nu kommer in, vilket jag hoppas som fan.
Sedan ska jag nog spara de 3000 som blir över. Kommer fylla 20 innan löningen kommer, och jag funderar på att bara önska mig pengar, typ pengar till en resa eller något... Det var allt för länge sedan jag reste nu, tragic!

Herregud ja, jag blir 20 i år, om cirka tre månader. Det är så, så sjukt. Men även skönt. Kommer bli skönt att lämna barndomen En Gång För Alla. Då kommer jag kunna fokusera helt och hållet på det som händer nu och min framtid.

Och Malmöfestival i sommar också... Någon som vet något nice band som kommer? Annars kan man bara hänga i öltälten festivalen igenom, det var i princip det jag gjorde hela förra året... Haha.
Är pepp på Salem al Fakir igen, men han kommer nog inte, har inte hört något från honom på sjuttio år, känns det som... Jaja!

Sitter och lyssnar på Pearl Jam's senaste platta. Fattar inte varför alla hardcorefans tycker den är kass. Sure, den låter varken som "Ten" eller "Vs", men vafan, alla band utvecklas, det måste dom fan göra för att inte bli uttråkade... Liksom, kul att köra på samma sound i 17 år, så länge som dom nu har existerat... Det speciella Pearl Jam-soundet har alltid och kommer alltid att finnas kvar i deras musik, men sedan tycker jag det bara är härligt att dom kan dra i tyglarna lite hit och dit.
Och snart (snart och snart, men inom en snar framtid iallafall!) kommer skiva nummer 9! 9 skivor på 17 år, like it a lot! :)

Varför skriver jag detta? Haha. Alltså, förlåt, min blogg har blivit så jääävla ointressant på senaste, det enda jag skriver om är Pearl Jam, Nick Cave och hur dåligt jag mår hela tiden... Nej, jag lovar att jag ska rycka upp mig!

Ha en skön söndag allesammans!

Peace.
/Liv

Kommentarer
Postat av: vivvz

http://www.malmofestivalen.se/index.php?id=27&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=1
där är banden som är bokade hittills!
förresten, hur kommer du få ihop till 7000? sjuuuukt mkt cash ju!

2008-05-11 @ 15:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0