Fotboll och skit-TV4

Tyskland-Spanien blir det då, ja.
Hrm.
Tyskland: JAA! Dock spelade dom ganska kasst till en början, matchen var rätt seg och tråkig. Men sedan gjordes mål på mål, och när man trodde att allt var avgjort, gjorde det andra laget mål osv. Men till slut slutade det 4-3 till Tyskland. En lycklig Liv!
Spanien: Alltså. Spanien vann enbart för att dom hade inriktat sig på att stoppa Rysslands bra spelare, såsom Pavljutjenko och Arsjavin, två spelare som otroligt duktiga, men som man igår inte såg skymten utav. Spanien var smarta, de tröttade ut Ryssland i första halvlek, för att sedan kunna göra tre rätt lätta mål i den andra och sista halvleken. Hade Ryssland varit pigga hade Spanien aldrig gjort målen. Hade Ryssland varit pigga hade det varit dom som gått segrande med, ja, kanske 3-0, som matchen slutade, för Spaniens del.
Lite synd. Jag hejade på Ryssland, det är ett bra lag.

Det kommer bli spännande, och jag hejar självklart på Ballack och hans Tyskland. Men vi får la se vad som händer, ingenting kan chocka en efter det här EM:et, där helt rubbade lag vunnit, osv...

Och en sak till: TV4:as kommentatorer vid matcherna? Seriöst? Jag höll på att bli galen, hela min familj höll på att bli galen!
1. De snöar in på helt rubbade saker. Igår snöade dom till exempel in på den spanske spelaren Torres hur jävla länge som helst. Diskuterade vad han hade gjort innan landslagsspelandet och så vidare, samtidigt som hur mycket som helst hände i matchen, men nej då! Att diskutera någon tråkig spanjor är tydligen Mycket viktigare!
2. Han där "huvudkommentatorn", alltså han som alltid är där, vet inte vad han heter, vet inte ens om jag vill veta det...Hah. Iallafall, det känns fan som att han vill bli "historisk" eller något. Så fort några spelare närmar sig målchans, kanske bara lite grann, Skriker han som en galning, är så överentausiastisk (stavning?) att jag bara bli skratta, alt., spy.  Det är jävligt irriterande, för det känns mer som att han vill bli den vars ord man kommer ihåg från ett bra mål än att egentligen kommentera det som egentligen händer på planen. Sjukt patetiskt.
3. Den där jäkla "huvudkommentatorn" säger alltid fel. Inte för att det inte gör Så mycket, åtminstone inte i små saker, men det är sjukt irriterande. Igår fick han för sig att en rysk spelare hade tappat sitt benskydd, när man i själva verket klart och tydligt såg att det handlade om hans ena sko. Det var bara mest komiskt, haha.

TV4 är så Äckligt självgoda. Det  har dom alltid varit, och kommer med jäkligt stor sannolikthet alltid att vara. Tror att dom är störst, bäst och vackrast. Tror att dom blir populärare om dom har tjugofem olika kanaler, snart kommer väl TV4-Vi-vet-inte-vad-vi-skall-kalla-den-här-skit-kanalen. Sanningen är den att alla är så jävla trötta på TV4, alla. De enda som klarar av de totalt ointressanta programmen (det enda som kan vara kul att titta på IBLAND, är "American Idol") är sådana där typiska "Äntligen hemma"-människor. Dom klarar av att bli avbrutna fem-sex gånger varje program för en sju-minuters-reklamare. Ja, TV4 har reklam i sju minuter, minst!  Vi tog räkningen uppe i Timrå i februari, och återigen skrattade, alt., grät vi åt resultatet. Suck... Awell, vad ska man göra?

Ha en fin dag allesammans, och don't forget - Hellre TV8 än TV4! Hehe...

Peace.
/Liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0