M-öfestivaoul osv.

Årets Malmöfestival är fan ett skämt. Inte för att det har varit särskilt intressanta artister de senaste åren, men i år är det fan tragiskt. De enda som är värda att se är Looptroop och Öbergs nya sidegrej...
Skönt att jag kommer jobba under hela festivalen, förutom den 16:e, då de två ovanstående spelar. Annars  hade jag säkert åkt in ändå, i brist på annat att göra, liksom. Det brukar alltid bli så.

De mest minnesvärda spelningarna på festivalen genom åren måste ändå ha varit... :

¤  -02 (minns ej vilka datum). Först var det Ark på den där "Sommartoppen", sjukt roligt, och på NRJ in the park (ja, jag vet, jävligt lame, men jag var 14 och Ark var mega, megabra.)
¤ -03. En av de absolut bästa spelningarna med Ark jag varit på. Helt sinnes.

¤ -05. Bergman Rock. Oh, Thomas och grabbarna är så underbart bra. Och om 8 dagar är det bob hund-time!

Andra bra -05 var Silverbullit, never let's me down. Galet bra liveband. Stefan Sundström, om jag inte minns fel var det en akustisk spelning. Mysfarbrorn! (Inte pedofiliskt då...) Ark spelade även på det årets Malmöfestival, dock var det en äckligt dålig spelning...

¤ -06. ATOMIC SWING! Min mammas gamla faovritband, dock åkte jag in ensam och såg dom, eftersom mamma inte kunde och ingen annan ville se dom med mig... Buhu. Men det var lätt värt det, så jävla bra dom var/är!!! Nationalteatern var rysligt bra likaså.

¤ -07. Salem al Fakir var mumsigt bra, härlig musik och underbar snubbe. Joddla med Siv var roliga och flummiga som vanligt. Kul att alla andra hatar dom. Tror det bara är för att dom är gamla gubbar, det är ju inte "coolt" att lyssna på musik som görs av gamla gubbar. Näe, skämt åsido, jag förstår varför folk inte gillar dom... Men I do, tycker det är sjukt rolig musik. Haha. Ark gjorde en jävligt bra spelning, speciellt när en liten snutt av "Hey modern days" sjöngs, snacka om att vi blev galna... Haha. En riktigt bra spelning, nearly hela min umgängeskrets var på plats, sjukt lyckad kväll!


Finns säkert tusen andra spelningar jag missat... Well, well!


Nu ska jag... göra något. Vet inte vad, något iallfall.

Imorgon kommer Amanda hem för en fyra dagarsvisit hemma i Lund!! Ska bli så underbart att träffa dig igen, babe, har fan inte träffat henne på över 2 veckor nu... Abstinens!


Peace.

/Liv.

En vecka kvar till "The Dark Knight"-Sverigepremiären! Wiiie!!! Inte för att det har något med nedanstående River-bild att göra... men ändå! ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0