The Dark Knight

16 juli - Australien
18 juli - USA
25 juli - Sverige

Snart är det dags, snart är det Ä-t-l-i-g-e-n dags. Allt jag kan säga är: De som tänkt ladda ner filmen är dumma i huvudet. Ladda ner? Ladda ner en film som kommer göra sig femtioelva tusen gånger bättre på bio?
Näe... Lite pengar kan man väl lägga ner, det är ändå både Bale, Oldman och älskade, älskade Ledger.

Jaa, självklart snackar jag om den nya Batman-filmen, "The Dark Knight". Vad duktiga ni är om ni har lyckats luska ut det nu i tredje stycket (då inräknat datumen...).
Jag har längtar efter det här Så länge. Först var det mest för att ja, Bale, Oldman och Ledger. Tre makalösa skådespelare. Sedan efter... händelsen... Förlåt, jag kan knappt tänka på det nuförtiden. Ledgers öde har funnits kvar i mitt minne och gjort avtryck... det hela är så tragiskt... Men ja, efter händelsen, kändes det självklart helt absolut att man skulle gå på premiären, det fanns liksom inget annat.

Det snackas ju om att Ledger kanske (antagligen) kommer bli den första på typ trettio år att få en Oscar efter skådespelaren/skan i fråga gått bort. Inte för att jag har sett filmen, utan bara trailern och scen/er som media fått publicera, men jag tror att den Oscarn skulle vara en Oscar som han skulle fått i vilket fall som helst. Fine, nu har jag ju ingen aning om vad för andra filmer som släppts, förutom "The Happening" (och chansen att den kommer få någon Oscar känns ju väldigt liten...) och någon mer, men jag tror att han skulle vara värd det, jag hoppas iallafall det.
Det kommer jag själv inte vara säker på förens jag sett hela filmen... Men en sak som är säkert är att jag alltid har gillat Ledger. Han är australienare - det är så som är det lättaste att beskriva hans skådespelande. Alla estetiskt lagda från Australien är bäst, så har det alltid varit, enligt mig. Ledger, Nick Cave, Hugh Jackman, Kylie Minogue etc...

Men som sagt, snart är det premiär och jag längtar verkligen jättemycket! Det ska bli så otroligt underbart att se tre av mina absoluta favoritskådespelare på vita duken igen!

Ha en fin dag allesammans!

Peace.
/Liv.

Trailern:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0